Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maaatuurzystkap

prawo

Polecane posty

Gość maaatuurzystkap

jak wyglądają te studia? egzaminy?

Mówiąc w skrócie - Ciężko Jeśli nie masz w rodzinie prawnika który może (na 100%) załatwić ci aplikację to sie nie pchaj, chyba że chcesz dołączyć do grona bezrobotnych mgr

Gość Jurek Kabareciarz
witajcie dziewczyna nie pyta o to, co się robi poz studiach, tylko jak wyglądają studia, co się po nich robi jest drugorzędne, a w każdym razie nie ma co o tym dyskutować, gdy ma się 19 lat i się zdaje maturę, najważniejsze, by studia zacząć a potem jakoś skończyć, by nie tracić roku itp. a studia na każdej uczelni wyglądają inaczej, więc prosiłbym o odpowiedź, na jaką uczelnię idzie autorka topiku

Gość maaatuurzystkap
Wrocław

Może zanim się pójdzie na te studia, warto byłoby się zastanowić czy to dobry wybór...?

Gość maaatuurzystkap
a co myślicie o Lublinie?

Gość Jurek Kabareciarz
dużo dobrego słyszałem o tym mieście, ale nie wiem, dlaczego miałby być gorszy od Warszawy

Gość Jurek Kabareciarz
to znaczy chciałem napisać, że nie wiem, dlaczego Lublin miałby być lepszy od Warszawy Keiki, studia prawnicze dają dużą wiedzę o funkcjonowaniu państw, o świecie, o tym, jak odnaleźć się w gąszczu różnych norm, absolwent prawa to osoba dobrze wykształcona, rozumiejąca wiele spraw, a to, że często takie osoby spotyka bezrobocie, to nic nadzwyczajnego, bo każdym kierunku bezrobocie może być duże