Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość engaged27

unikam narzeczonej

Polecane posty

Gość engaged27

Ostatnio zmieniłem robotę na bardziej zajmującą pracuje w niej 8-12 h dziennie, żeby nie nudzić się dorabiam jeszcze w 2 pracy jako telemarketer około 15 h tygodniowo. Celowo tak robię nie tylko żeby dobrze zarabiać jak na moje miasto, ale żeby unikać narzeczonej wkurzają mnie ostatnio te smsy i telefony potrafi przez h gadać że się nudzi. Jest na ostatnim roku studiów ma 2 dni nauki w tygodniu. Mówiłem jej żeby znalazła sobie jakoś prace, ale marudzi mi że uczy się i ciężko znaleźć prace dla studentki. Ja jak się uczyłem zaocznie przez 5 lat prace cały czas miałem. Zresztą jej ambicją po zdobyciu tytułu magistra jest praca w kwiaciarni. Do wesela 5 miesięcy i coraz bardziej o tym myślę zresztą ma takie pomysły żebyśmy zamieszkali u jej rodziców. Mi się to zbytnio nie podoba chociaż jak na razie lubię ich. Ale wolał bym kupić własne mieszkanie.

Gość dsfgfhtr
znudzila ci sie, za duzo masz w d u p i e po prostu

Gość engaged27
Znudziło mi się marudzenie i ciągłe mówieni jak jej źle... ile można tego słuchać.

Gość ptyziaa
skoro juz teraz cie irytuje to co bedzie po slubie? moze zastanow sie nad tym czy naprawde chcesz sie pobrac z ta kobieta. po co sie meczyc... a jezeli juz sie zmieni to tylko na gorsze

Gość dsfgfhtr
kobiety tak mają, potrzebują ciaglej uwagi; mojego tez to wkurza dlatego zastosowalam ostatnio taką sama metode jak on, czyli olewam go. o dziwo, nawet skutkuje

"Znudziło mi się marudzenie i ciągłe mówieni jak jej źle... ile można tego słuchać." Może powiedz to JEJ a nie nam

Gość engaged27
Ale ja jej już nie raz to mówiłem ale ona i tak robi swoje i to mnie irytuje nie da się tego jakoś zmienić panie ?

Kobiete da się zmienić jedynie na inną. (I mówię to ja-KOBIETA)

Gość engaged27
No to mnie szczerze mówiąc nie pocieszyliście

Gość dziś na pomarańczowo
jakie nie ma pracy dla studentów? co drugie w miarę fajne ogłoszenie, to właśnie praca dla studentów. leniwa laska i tyle. woli narzekać niż coś robić. taki typ, wybacz

Gość dsfgfhtr
da sie zmienic, ja tez taka bylam keidys a teraz wyluzowalam. nie pisze do niego czasem cale dnie i dobrze sie z tym czuje, jakos mi go nie brakuje nawet. owszem czasem tesknie ale bez przesady. on tez rzadko pisze, ale wyjasnil mi powody (ma trudna sytuacje w domu) wiec rozumiem go i nie narzucam sie, nie swiruję juz, nie chce go stracic. niech ona sobie poczyta jakas ksiazke typu mezczyzni kochają zozly