Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gotowana kapusta na miękko

Przyjaźń czy kochanie ?

Polecane posty

Gość gotowana kapusta na miękko

Poznałam ostatnio świetnego faceta...przystojny, romantyczny, szalony... jest bardzo miły, zaproponował mi pomoc w załatwieniu pewnych spraw prawie mnie nie znając, na imprezach podchodzi, zagaduje i wszystko byłoby idealinie, nawet sama wyszłabym z inicjatywą , gdyby nie jedna sprawa...wśród jego znajomych jest jedna dziewczyna, niby to tylko przyjaciółka, ale... on mówi o niej ciągle, wychwala ją jaka jest dobra i piękna, przywozi ja na imprezy, nie mówiac już o tym, że sam opowiadał, jak ja kilka razy obdarowywał kwiatami... w dodatku ich wspólne wypady za miasto, spotkania spacerki rozmowy...oni nawet rozmawiają jak stare dobre małżeństwo, to , ze nie całują się publicznie ani nie mówią do siebie kotku czy kochanie, jedynie pozwala sądzić, ze nie są razem...bez przeerwy opowiadają jakieś wspólne wspomnienia, jej jest zimno, on natychmiast oddaje jej swój sweter, ona płacze, on natychmiast wyjmuje chusteczkę i ociera jej łzy, ona siedzi sama, on wyrywa ją do tańca i robi wszytsko byle tylko nie była smutna. On bardzo mi sie podoba , ale obserwuję już od dłuższego czasu ich zachowanie i coś mi tu śmierdzi...czy mam rację ? Czy warto starać sie zwrócić na siebie jego uwagę, czy on jednak kocha swoją "przyjaciółkę"? Jeśli chodzi o mnie, on czasem dzwoni do mnie ot tak pogadać, zaprasza na imprezy, które organizuje, czy jakieś grupowe wypady, chwali, kiedy widzi, że jestem ładnie ubrana czy mam nową fryzurę...Mam szanse? Czy dac sobie spokój ?

Gość Fasddaaaa
Kochana, ja bym próbowała na Twoim miejscu. Ja sama mam praktycznie identyczną relację z moim przyjacielem, generalnie też dlatego, że bardzo dobrze się znamy i dużo rozmawiamy. Traktujemy się w sposób, który Ty przedstawiłaś, ale jesteśmy dla siebie całkowicie aseksualni. Taką osobę się traktuje inaczej, trudno spojrzeć przez pryzmat inny niż przyjaźń. Jeżeli naprawdę są przyjaciółmi to ona Ci jeszcze pomoże, bo widząć, że on jest szczęśliwy będzie go bardziej na Ciebie nakręcać. O mnie i o moim przyjacielu wszyscy mówią, że wyglądamy jak stare małżeństwo. Nie przejmuj się kochana:*

Gość Vivennette
Dokładnie, ja ze swoim przyjacielem mam identyczną relację... i często mnieodwiedza i bardzo często dostaję kwiaty, tylko, ze mój przyjaciel jest gejem...

Gość Donoz
Facet z kobietą nigdy nie będą tylko przyjaciółmi.

Gość Vivennette
Oj tam, gej to najlepszy przyjaciel kobiety ;)