Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tfjnthdeyyjdty

HMS Petard, pytanie do Ciebie

Polecane posty

Gość tfjnthdeyyjdty

Takie teoretyczne, co byś zrobił gdybyś się dowiedział, że jesteś żydem tylko rodzice Ci wcześniej nie powiedzieli o swoim pochodzeniu? Bardzo proszę odp

Gość tfjnthdeyyjdty
Jestem ciekaw również, czy nadal współżyłbyś ze swoim kochankiem bez gumki?

Gość tfjnthdeyyjdty
Zayebiście. A mógłbyś mi odp na pytanie?

Gość sraka_ praptaka...
Petard, a ja mam inne pytanie: skąd u Ciebie ta pewność sądów? (tylko bez wykłady proszę, ok?)

Gość ku klux
z tego co wiem żydzi jak anglicy prawo do obywatelstwa mają po matce ... przesledziłeś drzewo genealogiczne po kadzieli? ;)

Gość sraka_ praptaka...
skonsumowałbym mace z Tobą podczas szabasu, co Ty na to?

Gość Polski Związek Pszczelarzy
Generalnie o Twoją łatwość wypowiadania sądów kategorycznych.

sraka to ja - no trudno - demaskacja

To nie są sądy kategoryczne....ani nawet prawdy objawione. Posługuję się jedynie czystymi, ogólnodostępnymi potwierdzonymi faktami i w pełni legalnymi tekstami źródłowymi.

Otóż interesuje mnie pogląd kateogryczny na sprawę przywłaszczenia mienia w postaci zapachu pierdu i gdy ten zapach jest wdychany przez podrózujących autobusem to oni tak jakby mi go kradną, prawda?

Gość Drogi HMS Petard
A możesz podać mi "czyste fakty" które świadczą o tym, że wszyscy żydzi są tacy sami a tym samym źli?

Gość sraka_ praptaka...
Ale mam wrażenie, że dosyć TENDENCYJNIE dobierasz teksty, które mają uzasadnić Twoje sądy kategoryczne. Mam nadzieję, że nie posłużysz się w jakimś wątku "Protokołami Mędrców Syjonu". Bo wyżej jednak Cię cenię Krajanie .

"A możesz podać mi "czyste fakty" które świadczą o tym, że wszyscy żydzi są tacy sami a tym samym źli?" Podam ci je....jeżeli ty podasz mi że to są moje słowa:D:D:D

Gość Drogi HMS Petard
"Podam ci je....jeżeli ty podasz mi że to są moje słowa " To że nie mówisz tego wprost to nieistotne. Nieustannie próbujesz udowodnić, że wszyscy żydzi to bandyci, złodzieje i inni degeneraci głównie na podstawie jednego agenta PRL pochodzenia żydowskiego i działań Izraela(którym jakby nie patrzeć rządzi garstka ludzi a nie wszyscy żydzi)

TENDENCYJNIE powiadasz. Ja twierdzę inaczej. Swój światopogląd kształtuję w głównej mierze na innych niż Polskie i amerykańskie- mediach. Zwróć uwagę na ciekawą prawidłowość. Głupie FAKTY TVN godz. 19. Codziennie podawane nam są wiadomości z ameryki. Przemycane pod idiotycznymi pretekstami. Nadchodzi wiosna i już wiem, że w stanie Ohio zakwitły pierwsze czereśnie. Znam wyniki PowerBalla i wiem jakie wyniki w prawyborach w stanie Kolorado uzyskał kandydat demokratów. Codziennie ta sama paplanina. Dlaczego nie powiedzą jakie wyniki w wyborach uzyskał Pupin na Kamczatce, względnie o urodzaju kukurydzy w CHRL??? A to tylko głupie wiadomości...

Gość sraka_ praptaka...
ale dlaczego Cię to dziwi? TVN został kupiony przez Amerykanów, a Ty masz do wyboru jeszcze wiele innych źródeł informacji. Chodzi o to, że nie masz żadnych wątpliwości. Ty wiesz i już. W wielu sprawach, o których piszesz zgadzam się z Tobą, jednak nie śmiałbym mieć takiej pewności co do wypowiadanych sądów. ...Swój światopogląd kształtuję w głównej mierze na innych niż Polskie i amerykańskie- mediach... Nie ma czegoś takiego jak media obiektywne.

Oczywiście że nie ma. Dlatego wiedzę należy czerpać z wielu niezależnych od siebie mediów i wyciągać samodzielne wnioski.

Gość sraka_ praptaka...
To jakież to media pozwalają Ci na skonstruowanie tak czarno - białej wizji świata?