Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 20-Ilonka:)

Dlaczego tak trudno znaleźć męża?

Polecane posty

Gość zahir77
Witam hmm niestety ze smutkiem mogę powiedzieć że prawdziwych kobiet już nie ma :) Gdzie te kobiety ubierające się skromnie a zarazem pociągająco? Dlaczego odkryty brzuch (często tłusty i zszyty rozstępami ) wyparł np apaszkę zawiązaną wokół szyi ?Dlaczego kobiety witają się jak faceci podając sobie ręce ?Dla czego często są bardziej wulgarne niż mężczyźni? Mój ,być może wyidealizowany obraz kobiety to: Rozsądna zaradna myśląca poważnie o życiu we dwoje a w przyszłości o rodzinie opiekuńcza ubierająca się ze "smakiem" szanująca siebie jako kobieta lubiąca kwiatki,spacery a przede wszystkim kobieta która wie że życie to ciężka i często nie równa walka i nie zawsze jest tak: ... że jest kareta(teraz BMW)królewicz (teraz ciacho) który zabierze do swojej wielkiej chaty a w podróż poślubną polecą do Afryki i nie będą robić już nic tylko żyć dłuuugo i szczęśliwie pozdrawiam:)

Gość gość
Powracając do tematu. Czy polecicie jakiś naprawde pewny, profesjonalny i bezpieczny portal randkowy na którym można poznac również obcokrajowców ?

Gość gość
Chcesz normalnego faceta to staraj sie o niego a nie liczysz, ze sam sie zjawi i zaprosi cie na randke.

Gość gość
" najlepije to nie szukac i zajac sie czyms poza a moze wtedy a jak nie to se bedzie mialo to cos" co za brednie jeszcze swiat czegos takiego nie widzial - nie szukac i znalezc buehehehe... Ogolnie to bawia mnie tematy starych panien "jak znalezc meza po 30??????" mam dla takich rade zacznij szukac i sama podrywac mowiac wprost a nie siedzisz na d***e! Od siedzenia na d***e jeszcze nikt nie zyskal chyba ze odlezyny.