Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fishdom

Pytanie dotyczące gier

Polecane posty

Gość Fishdom

Czy ktoś się orientuje czy jest możliwość pobrania gdzieś pełnych wersji gier Fishdom i Cradle of Rome? Chodzi mi o brak ograniczeń w postaci klucza aktywacyjnego. Mam te gry i teraz problem z aktywacją. A druga sprawa to ile kosztuje aktywacja gry na nieokreślony czas?

Gość Fishdom
Nikt nie wie?

Gość Fishdom
Dzięki, ale tam mogę tylko pobrać grę tak? A ja potrzebuję klucz do wpisania. Z drugiego linku nic nie pobiorę niestety.

Gość Fishdom
Z pierwszego też nie pójdzie.

Gość Fishdom
Wszystko pięknie, ale w dalszym ciągu potrzebuję kluczy do tych dwóch gier w polskiej wersji językowej. Gry już posiadam i teraz problemem jest aktywacja na nieokreślony czas. Można klucz kupić, ale też niewiadomo za ile. Sms kosztuje 23 zł !! i aktywuje grę tylko na 2 dni !! A klucz pobrany poprzez płatność bankową jest bez limitu tylko nie wiadomo ile kosztuje. Natomiast znalezienie tego klucza w sieci jest chyba niemożliwe.

Gość Fishdom
Ponawiam pytanie i wogóle gdzie mogę znaleźć gry tego typu całkowicie darmowe i w pełnych wersjach?

Gość jaka postacia kultowa ?
na stronie producenta masz placisz i pobierasz.

Gość Fishdom
Pytam o DARMOWE. Nagle nikt nic nie pobiera? Wszyscy kupują?

Gość Fishdom
Apropo płacenia. Ile kosztuje aktywacja bezterminowego klucza gier w serwisie Alawar? Jakoś niemogę tego znaleźć.

co do Alawar wystarczy poczytać FAQ ;) "Jakie rodzaje abonamentu masz do wyboru? Oferujemy trzy różne rodzaje abonamentu Alawar Bez Ograniczeń: 24 godziny, jeden miesiąc i rok. 24-godzinny abonament kosztuje jedynie 3 PLN, miesięczny abonament kosztuje 85 PLN, a roczny abonament to 290 PLN."

Gość Fishdom
Nie potrzebuję abonamentu, tylko klucz do pojedynczej gry. Jest podany tylko koszt smsa, który aktywuje grę tylko na 2 dni. Klucz kupiony poprzez płatność bankową jest bez ograniczeń czasowych. Pytanie ile kosztuje, nie ma takiego info.

Gość gość
Naprawdę dobrą ofertę ma egamezone.eu. To jest sklep z kluczami do gier steam, origin itp. Zakupione klucze do gier wysyłają już w kilka minut, co rzadko się zdarza w innych sklepach. Ceny też nie są jakieś wygórowane. Moim zdaniem jeden z lepszych tego typu sklepów na rynku.

Gość nnnbgd
Ja bym ci polecił ofertę, którą znajdziesz tutaj sklep http://egamezone.eu. Od kiedy trafiłem na ten serwis to nie mam żadnego problemu z zakupem poszukiwanej gierki. Wyszukiwarka ułatwia odnalezienie interesującego cię tytułu, a krótki opis przy każdej grze informuje o wymogach sprzętowych. Klucz udostępniany jest w zależności od twojego wyboru na telefon bądź adres mailowy.

Gość ttrrt
Dla mnie skarbnicą gier online jest serwis, którego ofertę znajdziesz tutaj sklep egamezone.eu. Tam zawsze znajdę poszukiwany tytuł i dodatkowo od razu mogę sprawdzić jakie ma wymagania sprzętowo. Gry są dość tanie w porównaniu do innych ofert i można za nie płacić w dowolnej walucie. Klucz dostajesz na telefon albo podany przez ciebie adres mailowy.