Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anoninonimowawajaaa

jak zapomnieć?

Polecane posty

Gość anoninonimowawajaaa

Cześć, chciałabym się poradzić na temat mojego byłego chłopaka.. Bardzo wiele przeszliśmy i tych złych i radosnych chwil. Nigdy nikogo nie kochałam tak jak jego, miałam w nim wsparcie zawsze i wszedzie, mogłam mu powiedzieć wszystko, ale nadmiar tych ZŁYCH sytuacji nas przerósł... Oboje kogoś aktualnie mamy. Nie jesteśmy ze sobą od ponad roku... Ja cały czas o nim myślę- dzień w dzień. Nie potrafie sobie z tym poradzić.. Mojego aktualnego chłopaka ciągle porównuję do NIEGO.. Wszytstko mi go przypomina. Chodzimy razem do szkoły. Zawsze staram się być w miejscach gdzie mogłabym na niego popatrzeć, albo on na mnie. Czasem rozmawiamy na przerwach. Lubie gdy się do mnie uśmiecha, ma taki piękny uśmiech... Był również moim PIERWSZYM chłopakiem z którym się kochałam.. A do aktualnego mam, że tak to ujmę "obrzydzenie".. Jestem z nim już ponad pół roku, a nie mam potrzeby tego robić.. Po prostu nie z nim... Cały czas myślę czy mój ex ze swoją dziewczyną TO robią, czy się często widują... Niestety ona jest 100 razy ładniejsza ode mnie.. Nie wiem jak to wszystko udźwignąć, jak sobie z tym poradzić, jak zapomnieć?

Gość do autorkiiii
po prostu przestań zamęczać się takimi myślami, rozpamietywanie niczego nie zmieni, a nie daje ci się uwolnić od byłego. ja po rozstaniu z chłopakiem z którym byłam 6 lat zrobiłam tak: któregoś dnia (gdy już miałam dosyć tych wszystkich myśli, analizowania itp.) zrobiłam podsumowanie tego związku, zapamietałam chwile które warte są zapamiętania, uświadomiłam sobie co dał mi ten zwiazek a czego nie itp. I od tego dnia koniec, żadnych myśli, jeśli pojawi się wspomnienie, mówie sobie że to tylko wspomnienie. Uwolnij sie od tej miłości. On był twoim pierwszym ale nie ostatnim, gwarantuję