Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochankanastolatka

jak zakonczyc romans?

Polecane posty

Gość kochankanastolatka

Ja mam 36 lat, on 17, byl moim uczniem... to zaczelo sie pod koniec czerwca, bal gimnazjalny, tanczylam z nim wolnego, potem poszlismy juz po wszystkim szlismy razem, mamy w ta sama strone, rozmawialismy o planach na przyszlosc, ja wtedy tez odchodzilam, mialam rozpoczac prace w podstawowce w podmiejskiej dzielnicy. potem bylo zakonczenie roku, nic tego nie zapowiadalo, potem nie mialam z nim kontaktu az do tego lipcowego dnia, napisal do mnie na naszej klasie, poszlismy na kawe, przeslismy na ty. potem znowu cisza i znowu po kilku dniach napisal ze mysli o mnie, nie moze mnie zapomniec, jak sie poznalismy, wycieczki nad morze itp. znowu sie spotkalismy, moj maz byl w delegacji, poszlismy do mnie do domu, wypilismy kawe, potem mnie pocalowac, ale ja nie protestowalam... potem wyladowalismy w lozko po wszystkim sama bylam w szoku, wyrzucilam go ale po jakims czasie znowu sie spotkalismy i to trwa do dzisiaj. Z jednej strony chciala bym to przerwac, mam meza, on jest 19 lat mlodszy, byl moim uczniem ale z drugiej strony przezylam z nim cudowne chwile, dal mi to czego moj maz nie dal mi od lat, bylo z nim wspaniale, nie wiem co robic, nie wiem jak to zakonczyc...

Gość ladna historia
jak z bravo girl :classic_cool:

Gość kochankanastolatka
chcialabym zeby byla to historia z Bravo

Gość hanak mostowiok
ku*wa pomozcie - glupoty gadasz, seks zgodnie z polskim prawem mozna legalnie uprawiac od 15 roku zycia wiec nic jej nie grozi, jedynie jakby go zmuszala.

Gość wesoły diabel ...
Jak Twój facet reagował na wycieczki nad morze z małolatem, chyba że jesteś z pomorza...

Gość hanak mostowiok
ale kradziez jogutu to kradziez a tutaj nei ma podstaw do karania

Gość kochankanastolatka
wesoly diabel - to byly wycieczki szkolne, wiecej osob jechalo