Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość rainny

Studia na UE w Krakowie

Polecane posty

Gość rainny

Witam, jestem uczennicą technikum ekonomicznego i po ostatniej wizycie na Targach Edukacyjnych w Krakowie zastanawiam się nad studiami chociaż za rok dopiero mam maturę. Wiem, że mam sporo czasu, ale chcę się już jakoś ukierunkować, a nie czekać na ostatnią chwilę i wybrać studia, z których w ogóle nie będę czerpać przyjemności. Otóż w 100% wybieram się na Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie. Mam do wyboru dwa wydziały: Wydział Finansów oraz Wydział Towaroznawstwa. Specjalności jakie mnie interesują na w/w wydziałach to: - Finanse przedsiębiorstw - Rachunkowość i rewizja finansowa - Zarządzanie i inżynieria produkcji Chciałabym się dowiedzieć coś o tych kierunkach studiów od osób, które studiują te kierunki, czy też w jakikolwiek inny sposób mają z nimi styczność (znajomi). Chce wiedzieć wszystko i nic tak naprawdę. Warto studiować te kierunki? Jaka atmosfera jest na uczelni? Wykładowcy? Tak na pierwszy rzut oka najbardziej korzystnym wyborem jest Zarządzanie i inżynieria produkcji, gdyż można zdobyć tytuł inżyniera i w przyszłości z zatrudnieniem problemy wg. prognoz nie będzie.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować