Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jadgutdxjurf

sprawa mi się skomplikowała, pomożecie dziewczyny?

Polecane posty

Gość jadgutdxjurf

hodzi o to że poznałem wspaniałą i bardzo uczuciową dziewczynę w sieci w sierpniu. Nie chciała się spotkać, bo zawsze uważała że za wczesnie dla niej, że jeszcze czuje taką wewnętrzną blokadę, po zostawieniu byłego, mocno go kochała on jej nie, strasznie ją oklamywał więc wkońcu nie wytrzymała i go zostawiła. ciągle ją namawiałem, mówiłem żeby się przełamała, żeby chociaż spróbowała. Teraz nie dawno się przełamała i postanowiła spotkać. Od razu wpadliśmy sobie w oko, lecz spotkaliśmy się raptem kilka razy, dwa tygodnie temu po raz ostatni, bo później w tygodniu nie miałem z nią kontaktu, nie miałem własnego telefonu i kompa. W weekend jak wróciłem do domu to dopiero się z nią porozumiałem, z kolei w niedzielę wieczorem tego samego tygodnia powiedziała mi że coś ją męczy od kilku dni, że sama nie wie czego chce, że znów czuje tą barierę że boi się i nie chce narazie związku. Że mnie przeprasza że wszystko było ok, że fajny ze mnie chłopak, ale znów coś jest z nią nie tak i że ma nadzieję że nie będę się na nią długo złościł, ale żebyśmy narazie pozostali na poziomie kolega-koleżanka. Smutno mi się strasznie zrobiło, nie byłem zły ale dziwnie się czujem. Teraz po dwóch tygodniach odkąd się nie widzieliśmy ze sobą zrozumiałem że się w niej zakochałem, strasznie za nią tęsknię, ostatnio nie mogę spać, ciągle o niej myślę. Dzisiaj mamy się umówić na ten tydzień na jakiś spacer czy piwko i zastanawiam się co jej powiedzieć wtedy, czy to co do niej czuje, jakim uczuciem ją darze(wiem że to żałosne) i żebyśmy spróbowali jeszcze raz czy dać sobie narazie na wstrzymanie i odczekać jeszcze z tym?

Gość po ilelelelelee
po ile macie lat? Zakochales sie w niej przez łącze internetowe? Co Ci sie w niej podoba? Co Ci epociaga?

Gość jadgutdxjurf
ja 24, ona niedlugo 22, nie przez sieć, czytaj uważniej.. Co mi się podoba, to moja sprawa, a pytałem o coś..

Gość jadgutdxjurf
no tak, fakt.. z wyznaniem uczuć poczekam na lepszy moment, kiedy będę pewien jej uczuć, póki co spróbuje jeszcze ją przekonać do zmiany decyzji... chodź może za szybko, za bardzo naciskam...

Haj, piszesz tak o niej: " (...) poznałem wspaniałą i bardzo uczuciową dziewczynę (...)" I ok. Aby "coś" sensownego Ci odpowiedzieć, trzeba ją poznać celem :) przewidzenia (od: przewidywać) ewentualnych (jej) reakcji. Reakcji na to, co chciałbyś zrobić, czyli : czy) "powiedzieć" jej TO, co chciałbyś powiedzieć. Więc zapytam: - co to znaczy "uczuciowa dziewczyna"? Jak wygląda "uczuciowa"? (jak reaguje w konkretnych sytuacjach (