Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jdhhdhdhdhhdhd

Katowice Ligota

Polecane posty

Gość jdhhdhdhdhhdhd

Witam, Mam pytanie do osób mieszkających w Katowicach, dzielnica Ligota. Proszę powiedzcie mi, jak jest z dojazdem do centrum ( dworzec ) jak komunikacja (pociąg, mks itp) i jak bezpieczeństwo w tamtym rejonie. A jeżeli ktoś znałby jakieś sensowne połączenie Kraków - Ligota ( bezpośrednio czy przez centrum z przesiadką) to byłoby już całkiem fajnie. Pytam bo chodzi o długotrwałe dojazdy z Krk do Ligoty przez dłuższy okres czasu. Wszystkim za ewentualne odpowiedzi z góry dziękuje 🌻

Gość Ja mieszkam w Kato ;)
Dojazd jest dobry w Katowicach-Ligocie jest nawet stacja kolejowa ;) Z cenytum jest sporo autobusow rowniez , takze komunikacje sloneczko masz dobra ;)

Gość jdhhdhdhdhhdhd
dzięki 🌻 A dobrze się tam żyje? Bezpiecznie jest? Tak pytam bo tak naprawde w moim przypadku to życie na 2 domy. 2-3 dni w Kato reszta w Krk i czasami jednodniowe wyjazdy tam i z powrotem. Pewnie nasuwa się pytanie czemu nie zamieszkać całkiem w Katowicach - no cóż sytuacja życiowa wymaga ode mnie życia na dwa domy

Gość Ja mieszkam w Kato ;)
Wiesz co Ligota to ogolnie spokojna dzielnica , tazke nie masz sie czego obawiac.Oczywiscie jak wszedzie moze sie cos zdarzyc , ale na tle innych zdecydowanie niebezpieczniejszych dzielnic jakie sa w Kato wypada calkiem dobrze sloneczko ;)

Gość jdhhdhdhdhhdhd
----> Ja mieszkam w Kato ;) przywracasz wiarę w ludzi i kafe :) Jednak można liczyć na normalną i pomocną odpowiedz. Dziękuje bardzo