Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 82 kilo mam nadwage

znajoma z pracy chciała mnie publicznie osmieszyc na facebooku!

Polecane posty

Gość 82 kilo mam nadwage

Poniewaz umiesciłam zdjecie na facebooku,jakiejs tam laski ,ktora opalała sie przez okno w bloku,wystawiajac swoja dupke i nogi,tak oszczednie zamiast solarium,a moja kolezanka z pracy to nie omieszkała skomentowac "myslałam,ze to ty ,ale przeciez ty bys sie w okno nie zmiesciła" a moj kolega na to jej odpisał "przyganiał kocioł garnkowi" a ona na to "halo,halo,ale ja mam rozmiar xs" o co jej chodziło?ze publicznie takie cos wypisuje,nieznana mi w sumie osoba z pracy,znajoma z pracy mam kompleksy i chyb a to wyczuła,mam nadwage po dwoch ciazach jedna po drugiej,jestem obecnie na diecie i waga spada ale powoli,zrobiło mi sie przykro,ze ludzie potrafia byc tacy wredni i to z pracy.. osoba.,ktora wiecznie sie odchudza,sama ma 54 kilo,starsza ode mnie 5 lat tzw fitnesska,ona nic nie robi tylko chodzi na siłownie

Gość Brazowo oki
masz 2 dzieci i fejsbuka? naprawde niezły pustacz

Gość ale ze jak zdemaskowali?
nie niezła franca, ale swoją drogą takie bzdetne zdjecia wklejac na fb też mądre nie jest

Gość ale ze jak zdemaskowali?
mialo byc no nie*

Gość fhy
oj tam, wszedzie sa takie zlosliwce. dobrze kolega jej przygadal. nie przejmuj sie nia, przeciez chudniesz, tak?

Gość nwh233
dobrze ci kolezanka przygadala tuczniku :D

wyluzuj,to ta co cie chciala osmieszyc ma kompleksy dlatego kieruje uwage na ciebie...nie ma powodu do tego zeby sie przejmowac takimi kuklami...nie dorosnie ci do piet

Gość ależ z ciebie hipokrytka
A jakim prawem ty wstawiasz zdjęcie jakiejs kobiety na swoim profilu? Czy ta kobieta wyraziła zgode na to, aby jej częściowo rozebrane zdjęcia ( podczas opalania) zostały upublicznione w sieci? Czy chciałabyś,. aby ktoś wstawił TWOJE zdjęcia gdzieś w internecie? Jesteś zakłamana, oburzasz się na znajomą, a sama zrobiłaś coś znacznie gorszego. Dość to obrzydliwe z twojej strony.

Gość 82 kilo mam nadwage
to nie ja wystawułam to zdjecie,tylko ktos inny,ktos kto ma strone na facebooku, a ja tylko udostepniłam,wiec nie kradłam,wiec uzyczyłam, nie jestem tucznikiem,waze 82 przy 170 wzrostu,powiedz mi ile ty mierzysz i wazysz tez mnie oceniasz?

Gość Czemu się tak zachowała?
no wlasnei zgadzam sie, ty robisz fotki jakiejs babki i ją wysmiewasz na fejsie, jakbym była twoją znajoma narobiłam ci takiego syfu żeby ci sie odechciało!! debilka..dziwie sie że w ogole masz znajomych

Gość nwh233
waze 3/5 ciebie przy wzroscie nieco wyzszym :D (o ile umiesz liczyc a nie tylko jeśc, srac i sie rozmnażac)

Gość 82 kilo mam nadwage
to nie jest zdjecie mojej znajomej,tylko zdjecie z wiochy pl.ogolnodosteone dla kazdego,na ktorym nie widac twarzy osoby,tylko nogi ,wiec niewiadomo jaka to osoba,to zdjecie ze strony in ternetowej..wiec dajcie spokoj

Gość 82 kilo mam nadwage
do nwh33 to jestem dla ciebie tylko tucznikiem,bez uczuc,emocji??nie liczy sie jaka jestem,tylko jak wygladam?czy ludzie sa az tak pusci na tym swiecie,a po smierci pozostana po nas tylko kosci...

Gość hmm najlepiej to by bylo tak
No widzisz, wszędzie są takie france, co się przejmujesz. A ta szczapa ma kogoś, czy jest sama? Nie umiesz jej dociąć? Że ma bulimię, czy anoreksję :D I wolisz swoje kilogramy jak jej szczapowatą złośliwość. Mów do niej jak ją spotkasz - przytyłaś, czy mi się zdaje? Coś zjadłaś, że tak Cię wzdęło. Szlag ją trafi taką pindę.

Gość judżin
nie ladnie wstawiac cudze foty na fejsa!!! co do nadwrazliwosci ta babka powiedziala Ci prawde i to w zartobliwy sposób powinnaś miec wiecej dystansu!!! po za tym naprawde musisz miec tusze , ja mam 72 kg przy 172cm wzrostu i jestem troche krepym facetem to co dopiero ty musisz byc "krępa"

Gość nwh233
no dobra,zrobiło mi sie Ciebie żal. sorry 🖐️ :( ale nie zmienia to faktu,że masz 2 dzieci(domyslam sie że małych?) Wolisz siedziec na FB i użerać sie z ludzmi zamiast pobawić z dziecmi?

Gość judżin
kobieta powyzej 70 kilo to potwór i nie ważne po ilu ciązach czy niewiadomo jakich chorobach

Gość umow sie z moim kumplem
mam kumpla ktory zalicza mezatki lubi starsze kobietki :) ale dla niego prawdziwa kobieta to taka pulchna z wielkim cycem i pupom :P nie pociagaja go wrecz sa dla niego aseksualne chude szkapy po 30 takie co to z tylu liceum a z przodu konserwowany eksponat skrzyzowany z lalkom z seks szopu sztuczne cycki i nie tylko :P :D

Gość kikjuuhh
nie przejmuj sie, laska cie nie lubi i chciala ci dowalic, olej ja, to najlepszy sposob na nia, ignorowac to da se spokoj, chudniesz to dobrze, bo te 82 kg to naprawde duzo,

Gość 82 kilo mam nadwage
judzin jak chcesz zobaczyc jak wygladam to podaj maila a zdziwisz sie,nie wygladam jak potwor wypraszam sobie

Gość baby to sa zabawne
wyobrazacie sobie facetow " w tych rolach " ? BO JA NIE :D dziekuje, papa.

Gość jesli ten twoj kumpel
jestem taki analfabetą jak ty ....... :D

Gość 82 kilo mam nadwage
ona w ogole z pracy sie z ludiz wygladu nasmiewa,jak komus urosnie brzuszke,zaraz zwraca mu uwage,kaze isc na diete,albo zwraca komus uage,ze mu gacie w tyłek wchodza i przez sukienke to widac,smieje sie,ze ktos ma niedoprasowane spodnie,napierdalała sie ostatnio,bo ktos bład ortograficzny zrobił,a ona ejst idealna..

Gość ncfvghjkjfdsfghj
chamskie w dupie ja miej nie komentuj olej ja na chamstwo nie ma lekarstwa niestety

Gość smarSW2
PRAWDA JEST TAKA,ZE PREDZEJ TU SCHUDNIESZ NIZ TA TEPA IDIOTKA ZMADRZEJE