Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukającaodpowiedzi0

czy to możliwe, że jestem w ciąży?

Polecane posty

Witam, 2 marca wraz z chłopakiem próbowaliśmy uprawiać seks. Ja najpierw zrobiłam mu "dobrze", następnie on wszedł we mnie bez prezerwatywy, jednak nie na dłużej niż 20 sekund. Sam chłopak mówi, że nie wydzielił mu się preejakulant. Do wytrysku było jeszcze kilka minut, po wyciągnięciu go ze mnie musiałam mu w tym pomóc. Dodam, że było to w ostatnim dniu miesiączki. (dostałam 24 lutego) Jest możliwość, bym byla w ciąży?

Fscet nie czuje czy mu sie wydziela projekulat ; ) Po 2 to nie mozliwe :) Po 3 zamiast wariowac zacznij uzywac tabletki :D Na penwo nie jestes w ciazy :)! Kiedys tez tak wariowalam jak bylam mloda, madra starsza kolezanka powiedziala mi, nie ma spermy nie ma ciazy :)!

Gość boaaaaa
preejakulat nie zawiera plemnikow a jesli tak to sladowe ilosci inie sa one zdolne do zaplodnienia. Takie sa najnowsze badania.

Gość akskaaaaaaaaaaaaaaaaa
No jeżeli to był tak jak napisałaś 7 dzień cyklu a chłopak nie umył się dokładnie po tym "jak zrobiłaś mu dobrze" no i był to nie duży odstęp czasu to istnieje niewielkie prawdopodobieństwo zajścia w ciąże ale na prawdę kobiety nawet jak współżyją bez zabezpieczenia do samego końca w dni płodne to nie zawsze zachodza w ciąże. Nie przejmuj się tym teraz. Jak nie dostaniesz okresu to zrób test. teraz szkoda na to pieniędzy :-)

askaaaaaa - zrobiłam mu dobrze, ale nie do końca :) on wszedł na te 20 sekund, wyciągnąl i jego przyrząd był bardzo miękki, można powiedzieć opadał z sił, mimo, że nie skonczył, ponieważ ostatnio mamy problemy z dobrym seksem. także możliwości chyba zerowe?:)

Gość brzoskiwnka123
raczej nie jesteś w ciąży, ale nie wpropwadzajcie dziewczyny w błąd jakimiś najnowszymi badaniami ,że w preejakulacie nie ma plemnikó zdolnych do zapłodnienia, ponieważ to właśnie w ten sposób ja jestem teraz w 2 miesiącu ciąży. Było tylko wejście bez prezerwatywy, spermy nie było a ciążą jest.

No to doszło do tego wytrysku czy nie??? Bo jak nie doszło ani przy stosunku ani wcześniej to na pewno ciąży nie ma :-)

Gość szukajacaodpowiedzi0
askaaaaaaa doszło do wytrysku jak już ze mnie wyszedl, ale sama musiałam mu w tym pomóc i trwało to kilka minut. Jednak powinnam dostać już 2 dni temu @ i nie ma dalej...

Gość szukajacaodpowiedzi0
brzoskwinka a jak długo on był w Tobie? Bo u mnie naprawdę trwało to bardzo krótko...

Gość Twerty
istnieje niewielkie prawdopodobieństwo zajścia w ciąże Dokładnie.

Znaczy, że wytrysk był po tym jak w tobie był? To raczej na pewno w ciąży nie jesteś. W tej sytuacji ryzyko zajścia byłoby bardzo bardzo niewielkie więc nie masz się co martwić. A okres ci się spóźnia bo sama się boisz że zaszłaś. Wyluzuj a na pewno okres przyjdzie :-)