Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość od kiedy

jak to jest tak na prawde z tymi gerberkami???od kiedy i dlaczego

Polecane posty

Gość od kiedy

witam mam córeczkę która 26 marca skończy 2 miesiace ma teraz 8 tyg , i od kiedy na prawde moge podawac herbatkę (nie licząc koperkowej bo taka juz pije dawno) kaszki, i deserki?? moja kolezanka zaczeła podawac jak dziecko skończyło 8 tyg czy;i 2 m-ce herbatke jabłuszko z melisa z bobovity ona jest od 4 m-ca a po 15 tyg zaczeł apodawac juz kaszke czy to nie za wczesnie?? ponoc mamy tak podaja nie czekaj az tak długo

Gość Fabienna
Ja zaczęłam dawać kaszkę dopiero dobrze po skończeniu 4 mcy.

Gość yukkitta
zależy jak karmisz, jezeli piersią to spokojnie karm do 6 miesiąca. herbatek też możesz nie podawać. a jeżeli karmisz mm to spytaj lekarza i czytaj na opakowaniach. nie ma chyba "młodszego" jedzenia niż od 4 miesięcy

Gość mamama27
po 17 tyg dziecko zaczyna trawić co innego niż mleko - robia sie mu wtedy enzyny trawiące co innego niż mleko w wątrobie - nie ma co dawać wcześniej bo można tylko dziecku zrobić krzywde - może teraz mu nic nie jest a za pare lat sie okaże że ma zjechaną wątrobe

Gość mamaaliiheli
rozszerzanie diety dziecka karmionego mm powinno się zacząc 17-22 tydzień życia

Gość tikal
na piersi -od 7m-ca.Poza tym ja nie podaje zadnych tych gotowych kaszek,deserkow,gerberkow i innych wynalazkow.Sprobuj sama jesc pulpety ze sloika!