Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bogata123

Ubieram dziecko tylko w markowe ubranka. Czy nie przesadzam?

Polecane posty

Gość bogata123

Ubieram swoją córeczkę tylko w markowe ciuszki. Przeraża mnie myśl , że mozna kupować ciuchy w ciuchalandach bo dla mnie to jest obrzydliwe. Ubieram ją zwykle w sklepach : Wójcik, Cocodrillo, Gap, H&M, Burberry, dior, D&G , Ralph Lauren i Chloe, DKNY zamawiam niektore na internecie Zwykle jeżdzimy z mężem co tydzień na wielkie zakupy do Silesia city center . A moja mała od razu biegnie do Wójcika. Zastanawiam sie tylko czyt roche nie przesadzam? narazie nie mam problemu z pieniędzmi , ale co jak mała podrośnie ( teraz 18 kwietnia skonczy 6 lat) i bedzie chciala coraz wiecej tylko markowych?

Gość Fabienna
Wójcik to nie żadne markowe ciuszki.

Gość prowo w niedzielę?
Nudzisz się?

Gość Ach te próżne baby
To twoje chwalenie świadczy o tym że jesteś pusta.Żaden szanujący się człowiek nie będzie się chwalił gdzie ubiera dziecko.A no i nie uważam kupowania używanych rzeczy za obrzydliwe.Nie każdego stać na nowe z super metką.Poza tym wójcik ma dla mnie brzydkie rzeczy w szczególności właśnie dla dziewczynek.Zdajesz sobie sprawę że w tym momencie obrażasz ludzi którzy nie mają góry pieniędzy i nie jeżdżą na zakupy co tydzień tylko robią je raz na 1-2 miesiące??

Gość Ach te próżne baby
Twoja córka wyrośnie na taką samą próżną osobę.Będzie tylko myślała o pieniądzach.

Gość Nurofenna
Używane ubrania są pozbawione szkodliwych środków, którymi nasącza się je, aby lepiej znosiły transport i magazynowanie.

Gość marga225
ale pustak, ciekawe co bedzie jak wam pewnego dnia zabraknie tej kasy. Nistety i tak sie zdarza. Moja siostra byla bardzo bogata mieli z mezem superbiznes i niestety splajtowali . Ich corka do dzis to wypomina. Od 3 lat stroi fochy, bo nie może sie juz chwalic w szkole. Taki sam pustak jak moja siostra.

Gość ja maiała w TP ten plan
a mnie autorko przeraza,ze jestes taka durna i pusta jak bęben. mój syn od urodzenia codzi w uzywanych ciuchach,kupuję mu w lumpeksach(niejeden raz udało mi się kupić bluzy adidasa,buciki Puma za 20-30 zł) i wygląda jak z żurnala,jest zadbany,ładnie opalony,ostryżony. a zarabiam niecałe 2 tys. syn mi powiedział,że mógły chodzić w worku od karofli,a i tak by mnie kochał najbardziej na swiecie,bo widzi ile czasu mu poswięcam i ile wysilku wkładam w jego wychowanie i edukację. i przedewszystkim nie jest rozkapryszonym bachorem tupiącym noga w sklepie,ze chce to czy tamto.

Gość kleosia samosia
Hahaha zwykle sieciowki a szczycisz sie jak bys do Londynu na zakupy jezdzila. Watpie czy to prawd bo jakos wierzyc mi sie nie chce ze Dior wisi obok szmatki z H&M albo Wójcika :D

Gość bony na cukier
Prowokacja grubymi nićmi szyta, a Wy jestescie takie tępe, ze się na to łapiecie :))))))))))))))))))))))))))) Kurski miał rację : "ciemna masa wszystko łyknie" :)

Gość Ja też ubieram swoją
w markowe rzeczy ale nie w takie marki jakie tu autorko wymieniłaś bo to jednak nie są sklepy markowe . Ja jednak nie uważam żeby skupianie się tylko i wyłącznie na markach było normalne i zdrowe. W dzisiejszych czasach trzeba wszystkiego spróbować bo nie wiem czy z mężem będziemy za 10 lat tak dobrze prosperować a chcę żeby moje dziecko było zdrowe umysłowo i mądre . W lumpeksach nie kupuję bo nie muszę ale nie czuję obrzydzenia. Uważam że kupowanie markowych rzeczy to frajda ale nie szczęście i dar od bo ga . Czasem jak widze naszą polską sytuację i myślę o rzeczywistości to aż mi żal ludzi.

Wojcik i H&M to marki ? mhy w Uk druga firma jest jedna z najtanszych brandow z ubraniami...i maja tandete ..

Gość Mama25lobuziary
Niesamowite, naprawde. Ze tez dla niektorych kasa jest religia i trescia zycia.

autorko tacy ludzie jak Ty też muszą istnieć na tym świecie, aby utrzymywać takie drogie sklepy :) Ja juz widzę jak mała da wam popalić w NIEDALEKIEJ przyszłości haha boki zrywać co się będzie działo :) pozdrawiam

Gość lo matkooo
no rzeczywiscie h&m i gap, czy jakis crocodillo o ktorym nawet nie slyszalam :D nie wspomne o dumnie brzmiacej marce WOJCIK :D:D

Gość officejet56
ty wyzej-serio nie slyszalas o coccodrillo i wojciku? wow, jesli masz dziecko to nie wiem na jakim ty swiecie zyjesz:O

Gość grtyhtu768u
ohhh autorko masz spory problem skoro o takie rzeczy pytasz o zdanie innych na forum! masz pieniazki kupuj dziecku-w czym ty widzisz problem.....co to za tekst, ze brzydzisz sie ubraniami z ciucholandów??!! a to niby dlaczego to tylko ciuszki po innych dzieciach-czesto zadbane lub takze z metkami rozniez takich firm jak burberry gap, itp itd.....

hehe taaa na pewno,chyba na all kupujesz uzywane :D siedzisz na durnym kafe a maz czy ktos tam zarabia niezłą kasę bys ty mogła wydawac a tak swojądrogą jakbym na ulicy cie spotkala to raczej bym pomyslala ze z ciucholandu masz ubrania bo wystarczy wejsc i zobaczyc jaki tlok w dniu dostawy haha :D

Gość tak przesadzasz
to tylko dzieko, po co mu drogie ciuszKI??? lepiej kup zwykle i mniej a jak masz nadmiar kasy to przeslij na jakies chore dzieci, bardziej im sie przyda kasa na leczenie niz twojemu dziecko markowy ciuch

Gość gagagatka
Dziwna jestes autorko ja tez lubie ubrania nieuzywane,bo nie mam tej smykalki do wyszukiwania fajnych lumpkow,a samych tych przybytkow tez nie lu ie,bo czesto tam czlowiek jest popychany i taranowany,jak akurat obsluga idzie powieaic cos nowego. ale jak ktos ma do tefo cierpliwosc,to dlaczego nie. Ale uwazam,zze to nie jest powod do wywyzszania.sie. chce kupic,moge sobie obecnie pozwolic,to kupuje,ale to tylko moja sprawa. ani przez to nie jestem lepsza,ani gorsza niz ci,co robia inaczej. Wydaje mi sie,ze chcialas po prosru wywolac awanture i tyle

W takim razie ja ubieram dziecko w ciuchy podobnych marek jak autorka :) ale jak np od kogoś dostanie ubranko innej firmy albo z bazarku, które pasuje do pozostałych to też je ubieram bez problemu.

Gość marta ruda 123
Polecam zakupy na www.Aduff.pl ja mile wspominam współprace

Gość mamusiaPaulcia
ja ubieram moją paulinkę w ciuszkach firmy Pinokkio zamawiam je http://www.top-maluszek.pl, ja teżnie kupuje ciuchów w szmateksach, moje dziecko nie bedzie nosić po kimś szmat starych.

Gość ehdhbd
Nie,nie przesadzasz Mi szkoda kasy i narazie ubieram malego tylko w sieciowkach bo szybko wysrasta