Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .a.a

dlaczego

Polecane posty

Gość .a.a

każdy dostaje tyle ile jest w stanie unieść. Słowa mojej przyjaciółki po tym, jak sie rozstalam z moą miłością. Pierdoła, kłótnia, brak chęci/ miłości. nadal nie wiem. Do końca miałam wrażenie, że kocha. Prawie 4miesiące minęły, bez odzewu z jego strony. przez prawie dwa walczyłam, ale jak zobaczyłam, że sie staczam otworzyłam oczy- jeśli jestesmy pisani sobie to kiedys za X czasu bedziemy, a jesli nie to ktoś tam gdzieś na mnie czeka. było tragicznie ze mną ale się pozbieralam. Jeszcze nie do końca się "posklejałam" ale daje rade. Czasami tak tęsknię, że mogłabym ściany przenosić ale nie mam siły walczyć. Najbardziej zaqbolało jak powiedział, że nie mozemy sie dogadać. Wcale i w ogóle- nie licząc godzin przez telefon przegadanych, nie licząc całonocnych rozmów i wszystkiego innego.. Boli na samą myśl. ale staram się być silna. Klina klinem nie jestem w stanie wybić, bo nie potrafie udawać, że mi na kimś zależy. Dodam, że rozstaliśmy się bez osób trzecich. Może szkoda bo wiedziałabym dlaczego tak po prostu mnie uśmiercił w swoim sercu..

Gość ...,,,...---...___
bo!