Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość noniemogę

Skype, wieczny problem

Polecane posty

Gość noniemogę
ok dzięki za linka, zaczynam działać ;)

Gość noniemogę
spokojnie :D czekam :)

Gość wiiiiiiiiiiiiii
jesli to nie pomoże, to poszukam jeszcze czegoś, ale nie dzisiaj, bo teraz muszę już iść. Daj znać jak poszło 🖐️

Gość noniemogę
rossyebałam system :D skype działa, filmy wszystkie mi działają!!! dzięki wielkie :) :) skąd jesteś, bo wiszę Ci piwo :P

Gość wiiiiiiiiiiiiii
Powaznie?! Zajebiiiscie!!! :D strasznie sie ciesze, ze sie udalo:D ale nie zartujesz sobie, co? A instalowalas tez ten kodek pack? Z tym piwem to bedzie problem, bo ja nie mieszkam w Polsce:(, tak w ogole to jestem z polodnia kraju, a Ty?

Gość noniemogę
tak, wszystko zainstalowałam :) jestem z łódzkiego, ale też nie ma mnie teraz w kraju... smutnawo :P

Gość wiiiiiiiiiiiiii
No widzisz, to piwa się nie napijemy :( , jesteś gdzieś na stałe za granicą? Czy tylko tak na chwilę wyjechałaś? Wracając do Twojego lapka, to musisz uważać, bo przeczytałem, że to co Ci sie stało, może być efektem działania wirusa, więc jeśli Twój norton jest aktualny i niczego nie wykrył, to może spróbuj jeszcze jakiegoś innego skanera online, tak dla pewności. No i przepraszam Cię za tego złego linka, bo mogłem Ci trochę namieszać niechcący :o na szczęście nie pospieszyłaś się za bardzo z tymi zmianami

Gość noniemogę
Austria, na pewno nie na stałe, ale nie wiem ile jeszcze tu będę... z jednej strony już chcę wracać, z drugiej niekoniecznie... nie wiem naprawdę. no muszę coś poleczyć, bo mi fika czasami tak że hej :P

Gość wiiiiiiiiiiiiii
No ja troche dalej, bo w Irlandii :o w kraju bywam raz do roku, ale na stałe nie zamierzam wracać, chyba że stanie się coś ode mnie niezależnego, co mnie do tego zmusi.

Gość noniemogę
raczej nie jestem typem flirciary... ale kiedy będziesz następnym razem? :classic_cool:

Gość wiiiiiiiiiiiiii
Przepraszam jeśli Cię uraziłem, chyba niepotrzebnie z tym wyskoczyłem. Nie gniewaj się. Fajnie się rozmawiało. Powodzenia. Cześć

Gość noniemogę
nie nie uraziłeś!! ale nie miałam czasu, posty na Kafe to nie to, co jakiś sensowny mejl :classic_cool: spoko, nie jestem taka obrażalska czy nadto wrażliwa :D odezwę się, postaram w najbliższym czasie :)

Gość wiiiiiiiiiiiiii
:D cieszę się, że sie nie obraźiłaś :D Widzę, że pisałaś to dzisiaj wcześnie rano, właściwie o tej samej porze co ja, tyle że polskiego czasu:) Jeszcze nie spałaś, czy już wstałaś? Pewnie to pierwsze, w końcu mamy weekend :D

Gość noniemogę
no właśnie jeszcze nie śpię, tu mam czas taki jak w Polsce tak czy siak, kto ma weekend ten ma, mój drogi :P rano muszę wstać, idę do pracy na 12h i nie wiem czy w ogóle jest sens się kłaść (i tak jestem na łóżku :D ), na 2 godziny? obudzę się jak naćpana. ale nie wiem jak wytrzymam cały dzień bez snu... i zamiast pójść spać to zasnatnawiam się haha :) cała ja ;) a tak na serio to nie chciało mi się spać jak dotąd (i nadal mi się nie chce), więc chyba jednak litr kawy mnie czeka :)

Gość noniemogę
Dobra, koniec tego dobrego! Idę spać! :D ptaki już ćwierkają, a ja w kimę... toż to sprzeczne :)

Gość wiiiiiiiiiiiiii
no tylko mi nie wmawiaj, ze spedzilas noc sama, na lozku i nie bylo zadnej imprezki ;) bo nie uwierze, ze nie spalas ot tak sobie, zeby na kafe posiedziec :D Ja za godzine koncze prace na dzisiaj i lece do domu na jakis obiad czy cos. A tak swoja droga, to gratuluje zdrowia, bez spania, do pracy, na 12 godzin, albo masz taka spoko prace, albo konska kondycje :D

Gość noniemoge to ja
no nie wierzysz mi? :( widzisz sama na lozku cala noc, a na Kafe bardzo lubie siedziec, mialam kilka mcy przerwy, bo w poprzedniej pracy nie mialam mozliwosci korzystania z neta (takze w domu), ale teraz luzik, wiec jak nie moge spac.. hop na Kafele :) mam dopiero 21 lat, wiec kondycja jeszcze jest :) ale przez papierosy niestety podupada :o ale rzuce! :) juz niebawem :D (mam nadzieje :P ) pisze z pracy, nie mam polskich i musialam zmienic troche nick :P mam tylko nadzieje, ze nikt mi go nie zaczernil :D

Gość noniemoge to ja
polskich znakow*

Gość wiiiiiiiiiiiiii
ja juz jestem po pracy, tez nie mam teraz polskich znakow bo pisze z telefonu. Jestem duzo starszy o Ciebie niestety, dokladnie o dwadziescia lat :o

Gość noniemoge to ja
a dlaczego :( ? :)

Gość noniemoge to ja
ale widac, ze jestes mlody duchem, jak pisales mi porady dla laptopa to dawalam Ci z 25 lat, no max 29 :D powaznie ;)

Gość wiiiiiiiiiiiiii
No wiesz, faceci to przecież wieczne dzieci :D Nie wiem, czy jestem młody duchem, ale na pewno, za każdym razem kiedy gdziekolwiek podaje swój wiek, zaskakuje mnie on bardziej niż Ciebie teraz :D Pytałaś "dlaczego", czy to podszyw?

Gość noniemoge to ja
nie, to bylam ja :)

Gość nieszczesliwa dusza
sciagnij stara wersje, one jakos lepiej chodza niz te nowsze i mniej z nimi problemu, wejdz na instalki czy cos poszukaj a na samym poczatku to odinstaluj starego-nie usun-odinstaluj!

Gość noniemogę
dziękuję za radę :) ale już wszystko działa od niedzieli, wiiiiiiiiii wszystko rozpracował :D nawet nie mam już problemów z fb :) a bałam się faktycznie o tego wirusa :o dlaczego nieszczęśliwa dusza? pisz jeśli chcesz pogadać, uwielbiam kafeteryjne zwierzenia, sama praktykuję jak mi smutno ;) to pomaga!

Gość noniemogę
a co do starych wersji to się zgodzę, fqrwiają mnie te wieczne unowocześnienia, nie zainstalujesz jakiejś dupereli i ciągle coś nie działa, nie chce się uruchomić lub odtworzyć itd. :o no cóż, takie czasy, nowe technologie bla bla bla... :P

Gość wiiiiiiiiiiiiii
O rany! dziewczyno, czy Ty w ogóle sypiasz? ;)... Widzę że jeśli chcę się czegoś więcej o Tobie dowiedzieć to, będę musiał jednak pytać na forum :o, o Twoje imię na przykład, albo o to co robisz, albo tak w ogóle jak żyjesz. Tobie to pewnie nie przeszkadza, ale dla mnie to rodzaj ekshibicjonizmu, którego nie lubię i nie czuję sie z nim dobrze. Zdziwiłem się tym pytaniem "dlaczego" bo nie zrozumiałem chyb do końca, że pytasz dlaczego :(, a odpowiedz jest przecież prosta, nie cieszy mnie podawanie wieku, wolałbym go nie podawać, bo na tym często kończy się rozmowa. Ty też wolałabyś przecież pogadać z kimś w Twoim wieku niż z inną wersją Twojego Taty, no nie? Najczęściej mówi się, że wiek nie ma znaczenia (na forum, mam na myśli, czy w ogóle w necie), ale ja myślę, że to nie prawda, nie bez powodu temat wieku pojawia się w rozmowie zaraz na początku. Myślę, że wiek decyduje o tym jak zachowujemy się wobec rozmówcy w dalszej rozmowie i nie jest to chyba żadne odkrycie, tak jest również w realu. Ok, no to jak z tym imieniem? Opowiesz mi coś o sobie?... jak już odeśpisz :D

Gość wiiiiiiiiiiiiii
O rany! dziewczyno, czy Ty w ogóle sypiasz? ;)... Widzę że jeśli chcę się czegoś więcej o Tobie dowiedzieć to, będę musiał jednak pytać na forum :o, o Twoje imię na przykład, albo o to co robisz, albo tak w ogóle jak żyjesz. Tobie to pewnie nie przeszkadza, ale dla mnie to rodzaj ekshibicjonizmu, którego nie lubię i nie czuję sie z nim dobrze. Zdziwiłem się tym pytaniem "dlaczego" bo nie zrozumiałem chyb do końca, że pytasz dlaczego :(, a odpowiedz jest przecież prosta, nie cieszy mnie podawanie wieku, wolałbym go nie podawać, bo na tym często kończy się rozmowa. Ty też wolałabyś przecież pogadać z kimś w Twoim wieku niż z inną wersją Twojego Taty, no nie? Najczęściej mówi się, że wiek nie ma znaczenia (na forum, mam na myśli, czy w ogóle w necie), ale ja myślę, że to nie prawda, nie bez powodu temat wieku pojawia się w rozmowie zaraz na początku. Myślę, że wiek decyduje o tym jak zachowujemy się wobec rozmówcy w dalszej rozmowie i nie jest to chyba żadne odkrycie, tak jest również w realu. Ok, no to jak z tym imieniem? Opowiesz mi coś o sobie?... jak już odeśpisz :D

Gość noniemogę
ja też nie lubię pisać swoich danych na "forumach", dlatego zawsze ogranicza się to tylko do wieku :) napiszę mejla, obiecuję, ale muszę się zebrać :P tak, sypiam, choć ostatnio dość komicznie, co widać po porach moich postów :D ale co ja zrobię, że w nocy najlepiej mi się myśli, nie mogę spać i na Kafe wyzbywam się samotności ;)