Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fefnon

uwazam ze mezczyzna nie jest do niczego juz potrzebny

Polecane posty

Gość fefnon

tylko z nimi problem dziecko da sie samotnie wychowac

Gość fefnon
a do orgazmów mam specjalną pompkę czasami syn mi pomaga zamontować

Gość fefnon
nie mam dzieci meski podszywie;) ale wiekszosc facetow to tumany ruchacze pijacy palacze same minusy ps.tu sie zdziwisz bo mi seks do zycia nie jest potrzebny, w przeciwienstwie do was owladnietych seksem

Gość fefnon
nic do nich nie mam nie obchodza mnie

Gość fefnon
niestety w polsce kobieta z tymi swoimi nedznymi 1200 zlotymi nie jest w stanie sie utrzymac:/ jak myslicie czemu z wami tyranami siedza?? bo nie maja kasy zeby odejsc!!!!

Gość fefnon
tak się akurat złozyło, że ostatni orgazm miałam w chwili gdy pasikonik usiadł mi na łechtaczce, po czym odwrócił się do mnie i serdecznie się usmiechnął. Do dziś mam ciarki przechodzące po plecach

Gość fefnon
up

Gość fefnon
chlup

Gość widze ze tu
w tym się zgodze autorko

Gość fefnon
nauczyłam córcię i synka jak prawidłowo mają mi lizać łechtaczkę

Gość widze ze tu
hehe smieszny ten męski podszyw choc to nie moj topik to musze stnac w obronie autorki ciezko obrazony pan? jesli mili panowie tak bardzo nie podoba się wam to co pisze autorka a jednak niestety to prawda (choc wierzę ze sa jeszcze fajni faceci) to dlaczego tacy jestescie? kiedys mezczyzni wychodzili z inicjatywa,byli męscy,odwazni,tymczasem dzis na portalach czesto spotykamy się z opisem(kilka słow o mnie) "chcesz wiedzieć więcej? napisz...",kurde ludzie!!! to kobieta ma podrywac czy odwrotnie? jak swiat swiatem to panowie powinni byc tymi odwaznymi meskimi wrecz nieco brytalnymi osobnikami a nie kobieta ma nosić spodnie!!a tymczasem to kobita przejmuje wiekszosc obowiazkow i odpowiedzialnosci za was dwoje!znam takie ktore nie dosc,ze harują na 2 etaty zeby utrzymac dom i dziecko po pracy sprzatają,gotują obiady,kurde matki polki to jeszcze utrzymują nieudolnych pijaków i pasozytów!!! jak wam nie wstyd? dla mnie nie wstyd isc nawet do takiej pracy gdzie wywożą smieci (swoją droga bardzo wysokie zarobki) ale wstyd wogole nie pracowac i czekac wiecznie na wspaniałą oferte ktora nigdy nie nadejdzie.panowie do roboty,nie dajcie swoim kobietom przejmowac meskie role,to wasze role!! bądzcie mezczyznami,nie bojcie się nawet brudnej roboty,bo lepsza taka,niz zadna i mi osobiscie taki facet nawet co łopata macha bardziej imponuje niz inteligentny pasożyt!