Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pobiłam córkeee

Pobiłam córke!!!!!

Polecane posty

Gość pobiłam córkeee

Dziewczyna ma 20 lat, skończyła technikum usług fryzjerskich i kilka dni temu oznajmia mi że jest w ciąży w czwartym miesiącu ciąży a jej chłopak nie chce tego dziecka. Wściekłam się i uderzyłam ją z pięści. Mąż i teściowie są na mnie wściekli bo ona w tym wszystkim straciła prawie przytomnośc. Oczywiście pojechaliśmy do szpitala ale nic wielkiego się nie stało.

Gość jonnysss
0/10 przygłupie gimgowno wrocilo z podwórka i najwyrazniej sie nudzi

Gość pobiłam córkeee
Nigdy z niej pociechy nie mialam. W szkole uczyla sie na samych 2 i 3. Ledwo, ledwo dawala sobie rady z przedmiotami humanistycznymi jak i scislymi. Mature zdala kiepsko, dobrze ze chociaz przedmioty zawodowe jej szly, ze zdala egzamin i w praktyce ma tez talent do wlosow. Ale liczylam na to ze pojdzie na jakies studia, ze bedzie rozsadna a nie ze zostanie sama z dzieckiem.

Gość malinowka
jaka matka taka córka....

oj jaka szkoda że nie mogę cię bliżej poznać, jestem w 8 miesiącu ciąży ale jak bym ci pizła w ten durny łeb to by ci odpadł !!! strasznie współczuję twoje córce mam nadzieje że za niedługo pozna jakiegoś fajnego faceta, wyprowadzi się od ciebie i już nigdy nie będzie utrzymywała z tobą kontaktów

Gość glupia jestes
zal mi Ciebie

Gość WC
Kobieto gdzie ty masz rozum? Pobić córkę, która spodziewa sie dziecka? W takim stanie kobietę należy otoczyć opieką i miłością. Jeśli nadal będziesz sie nad nia znęcać fizycznie lub psychicznie to może sie to odbić na jej dziecku i to nieodwracalnie. Dziecko moze się urodzić z nerwicą. W najgorszym wypadku twoja córka moze poronić. W takiej sytuacji powinnaś raczej być przy niej i wspierać ją. Już dosyć ma problemów przez ojca tego dziecka, który ja opuścił w tak ważnym momencie.Wiem, ze ona niewłaściwie postąpiłą, ale to nie usprawiedliwia twojego zachowania względem niej. Już to widzę jaka ty będziesz do niej przez ten okres ciąży. Ciesze się, że nie jestem twoją córką.

Gość officejet56
idiotki z kafe łykna kazda prowokacje..kazda:O

Ja pierdziele,ale niektorym ludziom sie nudzi...zeby wymyslac takie historie.Zajmis sie autorko czyms pozytecznym,dom posprzataj cos ugotuj,albo poprostu o swoj rozum zadbaj...