Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paweł23latka

Dziewczyny jakie siłownie lub kluby fitness polecacie w Warszawie

Polecane posty

Gość gość
Ja zapisałam sie do akademiawalki.com. Jestem bardzo zadowolona z zajęć, na ich stronie znajdziesz szczegółowy cennik ;)

Gość gość
Ja od jakiegośczasu uczęszczam na indywidualne lekcji boksu do www.boksuskrzecza jestem bardzo zadowolona z zajęć

Gość synekvv
I siłownie i fitness i nawet cross fit polecam Ci papaja. Tutaj masz link http://papajgym.com/ do wszystkich informacji, cennik, trenerzy ulica. Uwierz mi nie znajdziesz lepiej wykwalifikowanych trenerów jak u Papaja.

Gość aga4785
W Wawie zdecydowanie polecam Akademię Walki <3 super miejsce, oprócz siłowni ma fitness i sztuki walki więc jest w czym wybierać :)

Gość gość
Energy Fitness Club - moim zdaniem najlepiej wyposażony klub fitness no i bardzo dużo zajęć fitness grupowych. Ja do Energy chodzę do Marywilskiej - http://www.marywilska44.waw.pl/ .

Gość miranda224
no ten Energy na Marywilskiej 44 jest spoko potwierdzam tez tam chodze wylewac poty hehe

Gość gość
siostra chodzi do akademii walki na kinową, bardzo sobie chwali, polecam sprawdzić, bo ona w tym strasznie siedzi i sie jednak zna :P

Gość gość
Ja też jestem za akademią. Chodzę do nich na fitness dwa razy w tygodniu. i odwiedziłam przed nimi 3 inne siłownie i nigdzie sie tak dobrze nie czułam jak tutaj. Do tego Ania i Marta to świetne instruktorki!

Gość gość
Akurat czegos takiego szukam! W sensie, niedaleko narodowego, bo mieszkam w okolicy! Na 100% podskoczę i sprawdzę, bo widzę, że wejścia nie są drogie. Rozumiem, że sprzęcik jest tam na poziomie?

Gość gość
Gorąco polecam ten fitnessclub. Na miejscu też jest sporo innych atrakcji ;) Zostawiam namiary http://quantumpiekna.pl/

Polecam spróbować treningu z elektrostymulacją, daje super efekty, a nie trzeba się aż tak bardzo namęczyć

Gość małagonia_
Ja też szukam jakiegoś fajnego klubu fitness w Warszawie. Widziałam, że tu mają całkiem ciekawe zajęcia http://www.handtohand.pl/ . W ofercie jest np. fitness na trampolinach. Chodziłyście na coś takiego? Ciekawa jestem, jak to wygląda i czy pomaga zrzucić trochę kg :)

Gość maria anabel
A ja chodzę na siłownie plenerowe - samo zdrowie. Teraz są doskonale wyposażone, jest ich w mieście pełno. Super sprawa, kto zacznie ćwiczyć na zewnątrz to już nie będzie chciał wracać do dusznych siłowni tradycyjnych ;) Polecam zajrzeć na stronę producenta siłowni plenerowych http://silownie-zewnetrzne.eu/ - jest tam dużo informacji o urządzeniach do ćwiczeń, porad jak ćwiczyć itd.

Gość gość
dobry jest Saturn Fitness na Bielanach ja tam chodze z koleżanką ze studiów, zaczelysmy chodzic na ostatnim roku przed magisterką a teraz chodzimy juz lacznie ponad pol roku, jakies 8 miesiecy i zamierzam kontynuowac trening bo dobrze mi to robi

Gość gość
Polecam TI Fitness w centrum handlowym KEN. Karnety przystępne cenowo, co prawda nie mają trenera "dyżurnego" który w większości siłowni wygląda jak by tam był za karę, ale za to mają dużo PRAWDZIWYCH trenerów personalnych. No i większość z nich jest fizjoterapeutami czyli nie zrobią Ci krzywdy ćwiczeniami a nawet pomogą z wszelkimi problemami.

Gość gość
akademia walk na ul. kinowej - świetne miejsce. do tego mają naprawdę fajne ceny. sprawdzałam wiele siłowni wcześniej ale dopiero u nich zostałam na dłużej :) do tego mam blisko!

Gość daver
Czy to w amatorskiej czy profesjonalnej siłowni według mnie spokojnie sobie poradzi sprzęt od K Sport. Ja zamawiałem ich ławeczki skośne i proste, plus też drążki i stojaki jakiś czas temu i ludzie są zadowoleni, nie mam jakiś problemów technicznych ze sprzętem, wszystko się dobrze trzyma mimo dość dużej eksploatacji.

Gość gość
Może akademia walki? ja tam chodziłam w sumie 1,5 roku, jak jeszcze w warszawie mieszkałam. naprawde świetne miejsce, spełniali jak najbardziej wszystkie moje oczekwania, a te, nie ukrywajmy, małe chyba nie były ;p

Gość gość
Szukasz treningu w swojej okolicy? Zależy Ci na skuteczności ćwiczeń? Oto wyszukiwarka, która spełni wszystkie Twoje wymagania. Znajdź trenera z wybranej dyscypliny w Twojej okolicy :) Wejdź na https://lepszytrener.pl/fitness/warszawa i znajdź swojego trenera lub instruktora!

Gość gość
Yatomi bo juz nie ma w zlotych.tarasach

Gość gość
yatomi jest przereklamowane

Gość wirtuozka86
sprawdź sobie studio http://www.fitxpress.pl/ - bardzo dobrzy trenerzy personalni, fajny klimat i metoda EMS - czyli zero obciążeń i efektywny trening trwający pół godziny daje efekty jak 3 wizyty w zwykłym klubie fitness/siłowni. Warto na sobie przetestować choćby próbny trening.

Chodzę do Energy Fitness od pół roku na jogę i stretching. Mogę z czystym sumieniem polecić :) Wcześniej chodziłam przez jakiś czas do Fitness Club S4, ale oferta była dosyć uboga, a atmosfera niezbyt przyjemna.

Gość gość
To nie chodzi tylko o to, aby siłownia była ładna i praktyczna, ale o to, aby trening rzeczywiście przynosił efekty. Ze swojej strony polecam trening z wykorzystaniem technologii EMS. Takie ćwiczenia dają lepszy efekt w krótszym czasie, są bezpieczeniejsze, nie nabawimy się kontuzji. Polecam zajrzeć tak, gdzie ja chodzę do VictoryBody http://victorybody.pl/ na stronie jest wszystko o trenerach i technologii, warto się zapoznać.

Ja tam nie wydaję kasy na żadne siłownie. Sam ćwiczę w domu, biegam, jeżdżę konno, strzelam na strzelnicy, pływam itd.

Gość CukierWaniliowy
Na siłownię chodzę zawsze po pracy. Okej, jestem zmęczona po tych godzinach, ale trening musi być! Nie ukrywam - moją jedyną myślą jest to, że zaraz po tym gdy poćwiczę to pójdę do strefy relaksu, odpocznę i zregeneruję siły. To jeden z wielu czynników, który miał wpływ na to, że wybrałam właśnie Gravitan.

Gość gość
Ja wybrałam już kawał czasu temu Gravitan i nie żałuje. Najlepsza siłownia wg mnie ;)

Gość TruskawkowaAniula
Jak mieszkałam na Mokotowie to chodziłam do takiej osiedlowej w piwnicy, ale jak się przeprowadziłam po ślubie na Targówek to wybrałam Gravitan, bo oni mieli najlepsze opinie w internecie. Teraz mają promkę na karnety, więc kupiłam sobie już trzeci z rzędu :P POLECAM

Gość Zielooniutkaa
@TruskawkowaAniula Popieram w 100% . Jak dla mnie to jedyna siłownia na którą warto wydać pieniądze. Kiedy nie pójdę to ZAWSZE jest czysto i pachnąco.

Gość Lililili54
Gravitan !!! Mają najlepszą ofertę bez dwóch zdań. Mi odpowiada to, że nie ma zapisów na fiitness, można przyjść bezpośrednio na zajęcia :) Prowadzący są świetni, można się odprężyć , a jednocześnie porządnie poćwiczyć. Prowadzący mają do wszystkich świetne podejście, a atmosfera jest taka, że aż chce się wracać :)