Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alfaomega12937

imie dla psa :)

Polecane posty

Gość alfaomega12937

witam, poszukuje jakiegos oryginalnego i ladnie brzmiacego imienia na dla psa rasy beagle. dziekuje za pomysly z gory :)

Gość ipfihffd
teodor bruno brutus

Gość CZARNY_KUTASSS
Johnny :)

Gość psiowaa
kliknij w google ..imię dla psa

Gość no pewnie, ja mam 33 i
LOLA(suczka) lub PELE(pies)

Gość first klass
fajne sa jak są małe, później 'dziadzieją'. i uwazaj bo maja tendencje do tycia :D

Gość Ciasny Wiesiek
Vampi

Gość alfaomega12937
Myślałam nad imieniem Władysław, co Wy na to?

Gość alfaomega12937
naczytalam sie mase o tej rasie a i tak zdecydowalam sie na takiego psa. niby trudny do ulozenia itp, ale mysle ze to kwestia konsekwencji i kazdego psa da sie naczyc posluszenstwa. a psy sa piekne! mam wyzwanie przynajmniej hehe :)

Gość alfaomega12937
o tym wladyslawie to oczywiscie nie ja pisalam:)

Gość Chłop się zesrał
A jakie to ma znaczenie ?

Gość grumolibnyEuzebisz
Proponuje Ambrożego.

Gość aika788585
moj znajomy dał psu na imie KRYZYS :) to buldog francuski

Gość aika788585
KOKO :) friko:)

Gość ona jest spoko
moj ma Pako ;)

tez mam beagla, moj ma juz 9 lat :D A juz kupilas beagla czy dopiero zamierzasz?

Gość Chłop się zesrał
ALFRED

a powiedz mi czy będzie ktos stale w domu z psem, czy bedzie musial sam siedziec?

Gość alfaomega12937
pies nie bedzie w domu sam raczej wcale, zawsze jest ktos w domu :) kozetka napisalas, ze Twoj juz ma 9 lat. jak z wychowaniem? i ogolnie fajna rasa?

pierwsze 2 lata to niezła ddemolka w domu ;) mimo, ze mamy wielki ogród i pies ma się gdzie wybiegac to nie obyło się bez wywróconych doniczek z kwiatami, obgryzionych schodów, zjedzonych dywanów, a nie kupuj wiklinowego koszyka-najpewniej go rozniesie w drzazgi :D pies potrzebuje naprawdę silnej ręki. Inaczej swoim słodkim wyglądem wejdzie kazdemu na głowe (czasem dosłownie, jak byl szczeniakiem to lubił spać na mojej głowie - mój błąd bo piszczał w swoim koszyku a ja chcąc się wyspac zabierałam go do łóżka- to jak z małym płaczącym dzieckiem ;) chcesz psa czy suke? Ja mam psa i ten to ma dopiero charakter... wiesz, ze gdy był mały potrafił sie obrażać jak sie go skarciło albo mu cos zabrało/ nie dało? np. ostentacyjnie siedał do Ciebie tylem, albo szedł do swojego koszyka i tam siadał tyłem i spuszcał głowe- cudny widok :D

acha, koniecznie zabezpiecz ogrodzenie wokół domu- najmniejsza szpara, dziura szczelina i nie ma psa- ma wielka tendencje do ucieczek i niestety taka jego natura. To pies myśliwski i jak już złapie trop to chocby się waliło i paliło to nie wróci ;)

Gość alfaomega12937
no tak, slyszalam ze to pies z charakterem. tzn pieska jeszcze w domu nie mam, ale to juz pewne. wolalam psa, zawsze wydawalo mi sie ze suczka wiecej problemow ;) piesek jest taka moja urodzinowa "niespodzianka" od chlopaka hehe :) slyszalam ze slodkim wygladem potrafi wymusic wszystko heh :) sprobuje byc twarda!

zastanów sie jeszcze nad wyborem płci. Sukę naprawdę łatwiej ułozyć i jest bardziej oddana właścicielowi. Wiem to z doświadczeń innych wlascicieli beagla ;) A masz dom z ogrodem?

Gość alfaomega12937
a tym mysliwskim instynkcie tez slyszalam.. :) nie wiem co mnie tak urzeklo w tej rasie, ze mimo tego wszytskiego co ludzie mowia uparlam sie ze ten i koniec ;) warunki dla takiego psiaka mysle ze mam odpowiednie, duzy dom z ogrodem do tego zawsze ktos w domu :)

jakbys miala jakies pytanie co do tej rasy to moge Ci pmoc ;) To psy bardzo towarzyskie. Naprawdę bardzo tęsknią jak ktoś z domowników wyjezdza... A jak zostaje sam w domu to należy zabezpieczyc co cenniejsze przedmioty bo ze smutku włącza mu się demolka ;)

Gość Chłop się zesrał
BRUTUS