Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facetzjajamizehoho

PANIE DROGIE

Polecane posty

Gość facetzjajamizehoho

Czytam i pytam: jakiego faceta szukacie? I co w zamian dacie?

Gość LaliaEu
mogę dać bardzo wiele ,za szacunek ,za miłość,za dobry seks i poczucie bezpieczeństwa

Aż mi się ciśnie na usta: dupy. Ale to brzydkie jest. Raz serio napiszę. Mnie to takie pierdoły potrzebne. Żeby mnie kocem nakrył, gdy w fotelu zasnę, żeby mnie za rękę potrzymał, gdy się stresuję. I nie oglądał horrorów, bo ja potem nie mogę spać. Gdy biegnę po lodowatych płytkach z łazienki, gdy jest tak przeraźliwie zimno - niech wtuli, otuli i przytuli. By w jednym naszym spojrzeniu było więcej zrozumienia, niż w całym morzu niepotrzebnych słów. Bym przy nim mogła wszystko. A w zamian. Hm... O, jego bluzę zabiorę, by sobie w niej po domu połazić. I nie omieszkam go poinformować, że pod spodem to ja mam w zasadzie nic.

Gość pierwsze pytanie które ....
Jak wyglądają usta dupy? Drugie pytanie, co jeśli facet nie nosi bluz tylko koszule?

Pierwsza odpowiedź: dupowato. Druga: no to kiepawo. Ale ostatecznie i w koszulę mogę się wbić. Pod warunkiem, że nieprana.

Gość no pewnie, ja mam 33 i
ja się dziś wtuliłam w koszulę mojego męża. kochalismy się ok 19.30 a potem poszedł do kuchni zrobić nam kolację,a ja załozyłam jego koszulę--taką ciepłą jeszcze i pachnącą i wlazłam pod kołdrę. zrobil kanapki z zółtym serem i herbatkę z cytryną,Boże,jak ja kocham tego człowieka. Brakuje mi tego lub tamtego,ale jestem szczęsciarą jednak,ze trafiłam wzyciu własnie na niego i ze dane nam było się wogóle spotkac i być razem.

Gość no pewnie, ja mam 33 i
jak mogłabym go nie kochać,jak on głaszcze mnie po włosach,kiedy lezymy wieczorem w łozkui mówi,ze jestem jego swiatłością,radoscią,miłoscią itd? kurczę,kazdemu zyczę takiego udanego związku,byłoby mniej rozwodów i wszyscy by zyli w zgodzie. wiadomo,mąż nie jest ideałem,ma wady,które dostrzegami na które mnie szlag trafia:P,ale przymykam na nie oko,bo staram się widzieć to co dla mnie wazne,jakim jest człowiekiem itp.