Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SJP1986

Spotkalam bylego z dziewczyna. Porazka.

Polecane posty

Gość SJP1986

Pisze to bo jestem wkurwiona. Ponad rok temu zerwalam z chlopakiem, bo irytowala mnie jego ciotowatosc, nie samodzielnosc. Byl takim lapsem troche. Nie kochalam go. Od czasu zerwania zero kontaktu z jego jak i z mojej strony. Myslalam, ze bedzie jeszcze prosil o jakies szanse bo jak z nim zrywalam to mial lzy w oczach, ale nie. 0 odezwu. Dzisiaj po raz pierwszy od zerwania wpadlam na niego przez przypadek na miescie i co ja widze? Idzie za reke z bardzo ladna brunetka, duze piersi, ksztaltna pupa, no na pewno lepsza ode mnie:( Udawalam ze mnie to nie rusza ale w srodku sie we mnie az gotowalo wrrr. Chwile pogadalismy, przedstawil mnie tej klientce. Pozniej powiedzial "mozemy zamienic 2 slowa na osobnosci?", mowie ze ok. Ta jego laska weszla do sklepu obok, a on do mnie mowi "Chcialem ci podziekowac". Ja taka zdziwiona, pytam sie za co? A on "Za to ze sprowadzilas mnie na ziemie. Dzieki tobie z cipowatego chlopaczka zmienilem sie w pewnego siebie faceta. Nasza znajomosc byla dla mnie duza lekcja zycia ale wyciagnalem odpowiednie wnioski. Nauczylas mnie jak sie postepuje z kobietami. Teraz z perspektywy czasu, widze jakiego z siebie robilem frajera". Zszokowalo mnie to, ale mowie "I nie masz do mnie zalu ze z toba zerwalam?". A on "Nie. Przezylem z toba wspaniale chwile. Zawsze cie bede cieplo wspominal i zawsze cie bede mial w sercu. Musze isc do dziewczyny, powodzenia w zyciu. Trzymaj sie". I wszedl do sklepu do tej swojej szmaty. No kurwa co za masakra;/

Gość ygw5tw564
o matko :o

Gość Uroczy Roman
no ale przecież go rzuciłaś ? o co Ci chodzi ?

Gość SJP1986
No tak;/ Ale zdziwil mnie tymi slowami...Zreszta nigdy bym nie przypuszczala ze on sobie taka ladna dziewczyne znajdzie.

Gość no ii????
czemu nazywasz ją szmatą :o zabolało :D

lol!! brawa dla gocia!!!!!!!!!!! ma facet jaja!!!!!! :D a Ty zaluj :P moglas nad nim - wspolnie z nim - "pracowac" a nie zaraz rzucac, ale skoro go nie kochalas... hehe oddalas lasce I JEMU przysluge :D

Gość dzibut
zayebyscie to rozegrał twoj facet. Podoba mi sie.

dlaczego nazywasz jego dziewczynę "szmatą"? żałosne to jest. facet widać ma klasę, tobie jej zdecydowanie brakuje...

Gość Uroczy Roman
Przydałaś się !!!

Gość SJP1986
No dobra, przesadzilam z ta szmata. Ale jestem i tak wkurwiona

Gość no ii????
na siebie, prawda?

Gość haha nie wierze
Rzuciłaś go rok temu i masz pretensje do niego o to, że ułożył sobie życie z inną dziewczyną? Buahaha a co miał całe życie ryczeć za tobą?

Czemu jesteś zazdrosna? Że on się rozwinął, zmienił, dojrzał? Faceci też dojrzewają. Wkurzona jesteś nie na niego, tylko raczej na siebie. Tylko w sumie za co. Nie kochałaś go i byłaś szczera. Czego żałujesz?

Gość mała zdziraa
hahahah ładnie ale z ciebie głupia cipa pewnie ci teraz smutno co :D

Gość frg35yy3
widać że ten temat założył koleś którego laska rzuciła :-D

Gość to podobnie jak u mnie
tyle że chodzi o byłego męża :-O:-O:-O Ja go zostawiłam, wystąpiłam o rozwód. On jest ode mnie młodszy o 5 lat. Byłam pewna że bedzie długo sam i że będzie rozpaczał, czułam pewna satysfakcję, przyznam. Przyznam, początkowo się płaszczył, dzwonił i pisał. A potem :-O:-O znalazł sobie cycatą blondynę, przyznam że śliczną i do tego 8 lat od niego młodszą czyli ode mnie o 13 :-O:-O:-o Coś mnie strzela jak ich widze razem!

Gość SJP1986
frg35yy3: rozgryzlas mnie;/ jestem facetem.

szmatę i głupią ci­pę jednocześnie to on zamienił rok temu na porządną babkę z klasą :) on dojrzał, teraz czas na ciebie :D