Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mgnkc

jesteś tu?

Polecane posty

Gość Razr
No wiesz? sreberka :D

Gość ptero nie pomarszczony
nie czytam za dużo... wiec niestety nie mam jakichs ulubionych pisarzy... tyle co pamietam z liceum :O lubie jak jest jasny ciepły klimat w ksiazce i wszystko czytelne, bez maniery (np. buszujący w zbozu byl wg mnie okropnym chłamem :O granica namącona, syzyfowe prace nomen omen ) kurcze czuje jakis natarczywy zapach wanilii!! :O :(

te sreberka to do mnie? widziałam podszyw, ale wiedziałam że to nie Ty bo to jest stary i znany juz tekst... o filmach moglabym dlugo... zacznijmy od lzejszych :Maximo oliveros rozkwita, hydrozagadka, ladne kwiatki, troche smuteczniejsze : mondo, madeinusa z polskich nieznanych; angelus, nie panikuj, wstyd,sobowtór, emilia, ugór, rajustopy

ze starych polskich alternatywy 4, poszukiwana/poszukiwany

Gość pomarszczony daktyl
Zgadzam się, co do Buszującego... Choć jak miałem 15 lat, to mi się podobał... No właśnie... Infantylne to strasznie. I napuszone. Ale ja w tym wieku też byłem napuszony, jak każdy dorastający, przemądrzały gówniarz :) Wanilii?? Jedziesz taksówką?? One zawsze dają zapachową choinką waniliową. Muszę już chyba... Więc: Niech koniunkcja gwiazd jutro sprawi, że czkawka Cię nie zadławi. I o zerowej godzinie, Iluminacja na Ciebie spłynie. 3maj się na kolokfjóm Pa Sra Ka

Gość pomarszczony daktyl
Marysiu! Nikt Marysi nie kazał robić rewolucji!! :D Też uwielbiam Bareję.

no a ja sie tu tak naprodukowałam 😭 dobra niewazne to i wzajemnie niech równoważności i implikacje wprowadzą w Twe sny fenotypowe alokacje

mi sie najbardziej podobały miny tego gościa,zakłopotanie i ta muzyka... jak wpadał w tarapaty i wylatywał z kolejnych prac :D

Gość pomarszczony daktyl
Zawsze czekam na Twoją pointę. :) Jeszcze jedno, jeśli jeszcze jesteś - O ile Cię dobrze wyczuwam, to powinno Ci się bardzo spodobać: Happy go lucky - M. Leigh-a. No to miłych tych tego, wiesz...

Gość pomarszczony daktyl
fenotypowe alokacje Jesteś psychobiolologiem??

Gość chodz tu
jestem :P