Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakosmiglupio

Studia w wieku 25lat?

Polecane posty

Gość jakosmiglupio

Nie mogłam po szkole iść na studia. Teraz miałabym nawet ewentualnie możliwość. Czy będę musiała się wstydzić zaczynając z młodymi na roku?

Gość jakosmiglupio
Mam zamiar studiować woltyżerke stosowaną, ale mimo wieku moje ciało jest wciąż gibkie i nienaganne (43 kg przy 168cm)

Gość a czeego
Ty sie wstydzisz? ja zaczęłam studia w wieku 24 lat. Na roku u mnie też jest trochę ludzi starszych i jakoś nikt się nie przejmuje tym.

Gość a czeego
tylko że ja studiuje medycyne wiec jak skoncze i zrobie specjalizacje to bede miała 32 lata :O

Gość 64gggggggggggg5
a czeego - to medycyna trwa 8 lat?

Gość to co ja mam powiedzieć.......
jestem w toku nauki a mam 51 lat!! Nie dołuj mnie takim głupimi wpisami,bo po tyłku dostaniesz od starszej pani:P

Gość a czeegooo
to już studiujesz czy dopiero się przymierzasz?

Gość franeg
u mnie jest baba co ma około 40 i druga co ma około 30

Gość akalo
na zaocznych jest więcej starszych ludków. Też o tym myślę - mam 25 prawie :) No worries, twoje życie w Twoich rękach. :)

Gość Patyk D.
ja mam 42 lata jestem na utrzymaniu rodziców nigdy nie miałem dziewczyny, zaczynam własnie 5 kierunek studiów do tej pory skończyłem tylko jedne studia licencjackie w miedzy czasie lądowałem w psychiatryku

Gość jakosmiglupio
Po prostu patrze na ludzi dookoła, jestem jedną z nielicznych, którzy nie studiują. Patrząc tak po szkole. Czuję się jak matoł... Nie, jeszcze nie zaczęłam.

Gość Despina
64gggggg5 studia medyczne trwają 6 lat do tego specjalizacja 4-6,5 lat:) Ja studia medyczne skonczę w wieku 25 lat:)

Gość kobieto nad czym sie w
ogole zastanawiasz. na zzaocznych sa wszystkie kategorie wiekowe. my mamy na roku ludzi po 23 lata ale tez po 30 i po 40 i kilku jest po 50 a nawet jeden facet jest dziaddkiem i ma wnuki w podstawowce i dla wszystkich to normalne.

Gość a czeegooo
ja tak w ogóle to myślę, ze akurat medycyna to taki kierunek na którym jest dużo ludzi, którzy nie sa tuż po maturze (bo ja właśnie też jestem na lekarskim)

Gość jakosmiglupio
Naprawdę nie wiem nad czym się zastanawiam... Jestem po prostu okropnym tchórzem i martwię się, że będę pośmiewiskiem. Tak samo jak martwi mnie fakt, że wielu ludzi nie bardzo szanuje mnie, bo właśnie studiów nie mam, co mnie zresztą nie dziwi, bo to typowo polskie.

Gość a czeegooo
to musisz w siebie bardziej uwierzyć, bo od Ciebie zależy jak inni będa Ciebie postrzegali, a poza tym na medycynie to wszysycy się raczej skupiają na tym czego się trzeba nauczyć :P i zapewne znajdziesz sobie grupę osób z którymi miło spędzisz czas na studiach. Wiecej wiary w siebie!

Gość jakosmiglupio
Jakoś spróbuję się spiąć w sobie... Być może się uda... Oby! Martwi mnie tylko to, że mogę sobie nie dać rady. Chociaż może wreszcie dorosłam w zasadzie do tego by studiować. Szczerze mówiąc nawet mi się tak wydaje, że nie każdy po szkole od razu powinien iść na studia. Mi głowa chyba dopiero dorasta do nauki...

Gość a moim zdaniem to
ja nie rozumiem jak mozna byc posmiewiskiem idac na studia w wieku 25 czy iles tam lat, moze bys smieszne wygladala jakbys miala 120 :D

Gość 34234234
a czeego- to ty Zuza?

Moja żona zaczęła w wieku 37 lat i skończyła (3 licencjat + 2 mgr). I nie była najstarsza na roku. Liczy się motywacja, zapał - nie wiek.

Gość alaalalola
Ja mam zamiar zacząć w tym roku kolejny kierunek, co ciekawsze to dziennie. A mam 27 :P