Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość your.soumate

mam problem ..

Polecane posty

Gość your.soumate

Mój chłopak miał w sobotę robotę, ok, choć mieliśmy sie widziec, ja umowilam sie z kolezanka na picie, wszystko bylo ok, wracam do domu z nią ok 22 i mama mowi ze ******* (moj chlopak dzwonill) miala beke z niego oczywiscie tata mowi ze ma "bombke" wkurzylam sie pisze do niego ze nie ma do kogo dzwnic, no masakra schlał sie sie jakis bachor (24lata) niby greczny w oczach mojej mamy i wgl a jak debil sie zachowal, pozniej dzwonie z telefonu od mamy by "uslyszec" w jakim jest stanie, a i uslyszalam az pozalowalam, zachlany ze wgl mialam ochote go udusic coza bachor!!!!! boze jestem taka zla ://!! i pposzlam wkurzona do pubu zostawilam tel w domu, przychodze po 3 eciej a tu nic ,zero wiad. poł. rano pisał sms jakgdyby nigdy nic. ze pogoda brzydka. ja przez przypadek napisalam do niego (mialo byc do kolezanki) ze sie nie ucze, a o napisal ze no nie dziwie sie jest nd. a ja odp; "to nie mialo byc do ciebie!!! " od tamtego czasu sie nie odzywa do teraz, a to było ok.14. jezu zle mi z tym wszystkim no ale to on spieprzył sprawe chce by sie pierwszy odezwal ale to jest baran!!! nie moge sie skupic a jutro mam egzamin! ludzie co mam robić!!

Gość your.soumate
:(:( nie moge sie na niczym skupić , odezwac sie czy nie do cholery !?

Gość Czara Goryczy
ale rozumiesz coś z tego co napisałaś? czy to język polski?

Gość back to blackkk
Weź wypisz szczegółowo swoje problemy, bo nic nie rozumiem z tego bełkotu. A z chęcią Ci pomogę

Gość na początek nauczyć sie pisać
gramatycznie ;/

Gość pani wiosna.
facet sie schlał, i co z tego? przeciez nie pieprzył w tym czasie dzika czy jakiejs tam kobiety. Czasem kazdy musi jakos sie odstresować.

Gość ciężka sprawa.......
z czego ten egzamin??? bo jak z polskiego to nawet jak będziesz kuła caluśką noc to i tak oblejesz...

Gość your.soumate
ale mógłby się odezwać. Wiem, że jest tu chaos ale pisałam to w nerwach. Po prostu się nie odzywa. Debil, boże nienawidzę czegoś takiego. Nachlał się i wydzwaniał po moich rodziców pytając się gdzie jestem! Nie mógł do mnie dzwonić , coza żurostwo, gada na mnie i innych a sam jest ŻUREM , ze szkoda gadać. I się nie odzywa coza baran, mam dość.

Gość your.soumate
z biologii ...

Gość GenezaMola
Co to znaczy być ŻUREM?

Gość your.soumate
będzie chciał ? On powinien ! ja na jego miejscu to spaliłabym sie ze wstydu i przepraszała. Gdybym ja cos takiego odwaliła to O BOŻE, Ciekawe co by sie działo ze mną - przez niego.

Gość wciąż_boli
To znaczy że masz sztywnych rodziców. Moi mieli by polewkę

Gość do Genezy
pewnie chodzi o to że się chłopak rzadko myje przez co stał się trochę ukiszony. W gruncie rzeczy znam amatorów kiszonek, a jak widać amatorki też się znajdą :) Swoją drogą nurtuje mnie czym się różni żur od białego barszczu... Ten drugi brzmi jakby delikatniej, mniej dosadnie... To tak jak gruba i puszysta...

Gość your.soumate
nie są sztywni - napisalam ze sie smieli z tego, ale ja bylam zla , jak mozna byc pijanym i dzwonic po rodzicach swojej dziewczyny... pijany ok dobra zadna nowosc , ale po co musial dzwonic ;/

Gość autorko...
ja nie wiem czym Ty się tak emocjonujesz. W pierwszym poście napisałaś że umówiłaś się z koleżanką na picie. To zamiast cieszyć się że wspaniale do siebie pasujecie, że on też popiera i posiada taką pasję to Ty na nim psy wieszasz. Macie wspólne zainteresowania to powinnaś się cieszyć. Kiedyś młodość przeminie, seks już zbrzydnie i na czyś się ten związek będzie musiał opierać. A Wy macie solidne podstawy czyli wspólne hobby :) Powodzenia i proponuję byś następnym razem zamiast z koleżanką to z nim się umawiała na picie. Nie będzie Cię chłopaczyna musiał szukać...

Gość your.soumate
On miał pracować, a nie pić. Nie mam mu za zle , ze upił się do nietrzeźwości. Tylko o to że dzwoni po moch rodzicach. Ja wyszłam na piwo. Nie sie uchlać i nie dzwoniłam po jego rodzicach, po drugie wiedział , gdzie jestem.

Gość autorko...
mogło mu się po pijaku w głowie pomieszać. Myślę że po prostu powinnaś mu powiedzieć żeby w stanie wskazującym nie zawracał głowy Twoim rodzicom bo to źle wpływa na reputację i tyle. A tak to się pewnie chłopak obraził boś mu pewnie pojechała po honorze i pewnie teraz z kolegami albo i sam zapija smutki, jak to go własna dziewczyna nie kocha. Bo przecież on chciał dobrze :D