Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniu26

seks po dlugoletnim malzenstwie-po kilku latach

Polecane posty

Gość aniu26

Witam. Jestem zareczona od prau miesiecy Wlasnie sobie siedze i zastanawiam sie jak to jest... Czy po dlugoletnim malzenstwie np. 5,10,15 latach ma sie jeszcze ochote na seks??? Po tak dlugim czasie jest to obowiazek czy towarzyszy temu pewne pozadanie???????????? Czy po tylu chwilach erotycznych spedzonych z jedna osoba nie przychodzi uczucie znudzenia????? Pozdrawiam

Gość nie może byc na kotie?
Nie , nie przychodzi znudzenie ! Wszystko w twoich rękach lub na twojej głowie. :)

Gość no pewnie, ja mam 33 i
ja juz jestem mężatką 9 lat i powiem ci,ze pożądanie jest na takim samym poziomie jak na początku,mąz uwielbia się ze mną kochać,zresztą jestem namiętną i ostrą kochanką(wyczułam co go kręci) i umiem to utrzymać,a on za mną szaleje:P Zeby wiedział jak kobiety potrafią urobic faceta,zeby za nimi szalał i wzroku nie mógł oderwać:P :P :P :P :P pa🖐️ 🖐️ 🖐️

Gość dfsfggs
no pewnie, ja mam 33 i --->ja hcem taka zone

Gość słodkilu
To se znajdz:P

Gość gyuti
reguły nie ma, u nas wypaliło się po kilku latach i od lat sypiamy w osobnych sypialniach.

Gość jest ciężko
... po 20 latach ale jeszcze może zaiskrzyć :D

Gość co tu owijać w bawełnę
jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma. I tak jest w małżeństwie z seksem. A jak ktoś nie wyznaje tej zasady to albo żyje w celibacie, albo doprawia rogi małżonkowi/małżonce.

Gość Ewelina 22
Miałam kiedyś takiego, był w długoletnim małżeństwie i miał ochotę na sex. Żona mu nie robiła miłości oralnej a ja nawet lubię.

Gość no pewnie, ja mam 33 i
mojego kręci jak ubieram pończoszki,wiążę włoski w warkoczyki i zakładam biały fartuszek(jestem pielęgnierką,więc takowy posiadam),oczywiście pod spodem nic nie mam. lubię,kiedy mąz domimuje,nieraz lubie klapsy od niego, nieraz mnie wiąże--róznie to bywa,zależy od nastroju przecież. nieraz kochamy się,bo chcemy się przytulić i poczuć bliskośc partnera,przytulamy i głaskamy jak stęsknione dzieci. aha!!! i wariuje jak mam gładziutką,ogoloną cipkę:P uwielbiam mu szepatc swiństewka do uszka w trakcie,uwielbiam seks francuski,on uwielbia mnie ssać,ja lubię jak kończy w mojej buzi. nieraz rano wystarczy,ze mu szepnę słowko na temat co będziemy robili wieczorem,a on juz o tym mysli cały dzień🖐️ dobralismy się zresztą idealnie,w łozku i poza nim.