Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marietta .

Mówie to jako kobieta, nie wierze by którakolwiek kobieta mogła tylko z jednym

Polecane posty

Gość marietta .

facetem uprawiać sex... oczywiście nie mówie o przypadkach starego małżenstwa, gdzie kobieta ma 60 lat.. bo wtedy to nawet nie ma ochoty na sex ale jesli kobieta ma 20-40 lat, to nie uwierze, że cały ten okres czasowy mogła by uprawiac sex tylko z jednym facetem :) mamy we krwi zdrady i rządze, taka prawda drogie panie

Gość herbatniczek.
dlaczego gdy mówisz o sobie uważasz, że mówisz o wszystkich? to jakaś głupia prowokacja

Gość herbatniczek.
i pisze się "żądze" :D

Gość każdy żądzi
po swojemu

Gość Uroczy Roman
Takie kobiety jak Ty też się przydają.

Gość marietta .
to nie prowokacja kochana tylko czysty fakt :) i nie mówie tylko o swoim przykładzie ale widze co się dzieje wsród znajomych, kolezanek itp... nie ma kobiety, która by wytrzymała tylko z jednym facetem sexualnie przez np 10 lat, to nie realne

Gość dzwoneczek pik pak
chyba mowisz o sobie albo jestes jakąs dziwka? :o Ja ze swoim jestem od 11 i nie mam ochoty na zadnych innych

Gość a niby dlaczego?
małej wiary jesteś

Gość vgkggkgkgkgkgvkvgk
twoi znajomi to nie jedyni ludzie na swiecie masz ciasny umysl jak nie ogarniasz ze ludzie są rozni i nie kazde srodowisko jest takie same i to jak najbardziej realne

Gość marietta .
tak tak :) gadajcie sobie dalej, że tak nie jest... chyba żyjecie filmami i bajkami o miłości :D rzeczywistość jest zupełnie inna.. każda kobieta zdradza i każda kobieta flirtuje z innymi nawet gdy jest zajęta a prędzej czy później zawsze pójdzie w bok , taka nasza natura

Gość Foxi Asso
Pierdolisz. Nie lubie przygodnego seksu. Uprawiam seks tylko w związku. To jak niby mam skakać na boki skoro tego nie trawie i wcale mnie to nie cieszy?

Gość marietta .
pójdziesz w bok z potencjalnym nowym facetem... żadna różnica

Gość Foxi Asso
Jeśli rozstane się z obecnym, a z tym potencjalnym nowym już się zwiąże. Ale wątpie żeby to się zdarzyło gdyż jestem zbyt leniwa nawet na to. Ale skok w bok w związku skoro mam z kim uprawiać seks? Po co?

Gość toniedowiaary
/// Ale skok w bok w związku skoro mam z kim uprawiać seks? Po co? /// bo jeden to za mało dla kobiet..

Gość zegar z kukułką
jak się trafiło na fajnego faceta to po co się rozmieniać...?

Gość Foxi Asso
Pojebało? Dla mnie jeden wystarczy. Nie mam siły na dwóch nie chce mi się. Z moim tak, bo mam pod nosem, wystarczy na góre iść. Zaraz manicure musze sobie zrobić i pranie rozwiesić, o 23.50, myślisz że chciałoby mi się teraz do kochanka zapierdalać? To że faceci marzą o haremie nie znaczy że kobiety też.

Gość wez dzieciaku sie opamietaj
facet podszywajacy sie pod babe , coraz marniejsze te prowokacje :D:D

Przepraszam, czy dobrze trafiłem? To wciąż kafeteria? Na której co trzeci topik dotyczy zdrady, zostawienia faceta i małzeństw/związków, w których seks raz na miesiąc? :) Tyle wpisów jak te powyżej, w jednym miejscu, wpisów dotyczących szczęśliwych mężatek z dłuższym stażem, co to zdrady się brzydzą i kochają swoich facetów? Szybko... wody! :P

Gość wheidfhw
proszę się nie przezywać, moi drodzy. wszystko zależy zasad moralnych, systemu wartości i poziomu libido, który jest indywidualny. gorzej, że autorka bezsensownie uogólnia.

"chyba żyjecie filmami i bajkami o miłości" filmami o miłości żyją raczej te, które zdradzają. realne spojrzenie na związek raczej zdrady wyklucza. "każda kobieta zdradza" i każda ma cellulit i obwisłe cycki, tiaaa? :D mów za siebie, panno statystyczna.