Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mastolenia

DO WSZYSTKICH, KTÓRE SIĘ ODCHUDZAJĄ

Polecane posty

Gość mastolenia

Co za głupota stosować diety.. kopenhaskie, dukany?? co za bzdura sama przez to przechodziłam, oczywuście po kilku dniach rzucałam się na lodówkę mam 21 lat i znalazłam sposób jak się zdrowo odchudzić :) wyeliminowałam słodycze, fast foody, makarony, ziemniaki, nie słodzę, pije tylko wodę niegazowanę, ewentualnie herabtę zieloną/ czerwoną, nie jem śmażonego, żadnych tłustych mięs, szynek, mięso chude gotowane, mniej soli, nie używam ketchupu i innych takich sosów, zamiast ziemniaków jem kasze, ryż, warzywa z patelni, jakąś zupę, pieczywo tylko ciemne :) i co ? i waga leci w doł.. nie jem po 18.. jadam o równych porach.. i nie schudnę jak na kopenhaskiej 10 kg w miesiąc, ale schudne zdrowo i bez jojo ;) a przede wszystkim się nie głodzę :) wiem, ze mogłabym jesc ziemniaki itd w odpowiednich ilosciach i jesc pozniej niz 18 bo klade sie późno, ale sama sobie tak ustaliłam.. i teraz sie smieje z tych co katuję się dietami, GŁUPOTA zmieniłam nawyki i chce przy nich pozostać. jak osiagne upragnioną wagę to sobie raz w miesiacu pozwole na jakas pizze czy kebaba :)

no to masz super, pizza raz w miesiącu :) pozazdrościć :) diety to głupota ale dla kogoś kto nie ma woli ani możliwości w wyeliminowaniu złych zwyczajów żywieniowych to łatwe rozwiązanie. ktoś mówi ci co, jak, w jakich ilościach i kiedy jeść. ty tylko się stosujesz. takie uproszczenie.

Gość 34234234
mając naście lat to rzadko kto musi sie odchudzac... Powiedz to tym po 50 , ciekawe czy w tym wieku ci wystarczy odstawienie zimniaków

Gość kurdo no ehh ahh
kurcze ja robie to samo co ty tylko jem nawet 10jablek dziennie do tego , !!!! czasem 10 ale codzinie ok 5+ , no ludzie pomocy jak ja mam przestac jejsc te jablka ,co mam jesc innego ..... jak nie zjem to chodze i jem wszytko az na koniec i tak je zjem kiedys pzrestalam bo ylam an dukanie ladnie shcudlam a potem po jednym jabblku czulam sie pekna jak swinia i bolal mnie lozadek ale teraz znowu wpieprzam ..... nie jem tez regularnie , probuje ale nie moge zazwyczaj wlansie jablkami przerywam i tak juz do konca dnia tylko jablka ... kto mi powie jak przestac je jesc ???

Gość mastolenia
mowicie, ze sie nie da? zmienic nawyków? ludzie ja jadłam codziennie, co 2 dzien kfc, mc, pizza, picie gazowane , slodkie, cukierki, chipsy, jadłam na wieczór, same smazone, wielkie ilosci a dalo sie PO DLUGIM CZASIE GLUPICH DIET I W OGOLE co do jabłek-dziwny nałóg :D ale jabłka sa ok, ja jem 2, 3 max dziennie w czasie miedzy obiadem a koalcją :) i po sniadnaiu :)

Gość mastolenia
po 50moze nie, bo metabolizm sie zwalnia, ale co wam da dieta? ja zmieniam nawyki i wiem, ze wiele tych nowych bede stosowac w dalszym czasie, czasem sobie mozna pozowlic na cos slodkiego czy jakiegos mc.. wszystko dla ludzi, ale z umiarem... a dieta jest taka, ze odchudzisz sie, potem znowu Cie złapie chec i co? i jojo i tyjesz znowu... musialabys cale zycie sie odchudzac aby nie przytyc, bo jak po kopenhsakiej zaczniesz jej znowu ziemniaki, inne rzeczy co sa w niej zabronione to wiadomo kg +

Gość 34234234
nie kazda dieta jest głupia, jedyna sensowna to jedzenie 300-400 kcal ponizej BMR. Kopenhaska to oczywiscie że idiotyzm.

do 3423...itd. Jestem po 50-tce. Przestawiłam się na sposób jedzenia, przedstawiony przez autorkę i w 3 miesiące zgubiłam 12 kg. To zdrowsze i, wbrew pozorom, łatwiejsze do wprowadzenia w życie zmiany niż te wymyślne diety. Nie mam żadnego jojo i nadal chudnę (potrzebuję zrzucić jeszcze jakieś 6 kg), choć wolniej niż na początku.

Gość mastolenia
i tabletki jakies na dohucdzanie, haha smieszne czy nie jest loigiczne, ze jakby była tabletka cud to kazdy grubas jakby wydał jakas sporą sumkę były idealnie szczupły? są suplementy , ktore pomagaja, jak cwiczysz i np chcesz utracic masę, ale nie ma opcji,z e bedziesz brac, jesc dalej duzo i schudniesz ja stosuje asystor slim, hamuje głód i to sie zgadza :) wiem, ze wiele osob jest anty, ale to mi nie szkodzi, i od tej 18 do 10, 11 nastepnego dnia wytrzymuje bez problemu

Gość 34234234
to fajnie, ja jednak jedząc tylko zdrowe rzeczy nie chudłam.

Gość mała zdzirra
no to kuurwa amerykę odkrylas, ja pierrdolę :O 🖐️

Gość mastolenia
mała zdziro dla niektórych to ameryka, wystarczy poczytać tematy na kafeterii nawet :P jak sie katują i placzą, ze nie chudną

Gość kurdo no ehh ahh
kurde no ale sie nie da bo ja jem za dzuo i tyjee tyle ze n=ja nie jem zadnych kasz czy makaronu , jem duzo otrebow np robie sobie takei kanapki z nich rano albo owasianke albo vase chleb chrupki ostatnio 5 listkow , nie uzyywam tluszczy nie jem fast foodow , jem bilko na kolacje po 18 no i jablka np 2 na raz ! ja potrafie po sniadaniu tylko na jabklahc zyc i tyje wazylam 53 -a teraz 56prawie :( a kiedys to w ogole chyba z 70 ale slodyczami sie zywilam glownie .....

Gość mastolenia
bo Ty sie głodzisz, na koalcje jabłko? wez sobie na snaidnaie np mlussli z jogurtem naturlanym, czy mlekiem 0.5 % i jabłko, nawet 2 małe jak lubisz je tak jesc obiad warzywa z patelni z ryzem na przyklad- ja uwielbiam, lub jakas zupe np b. czerwony, ryz z jabłkami, kasze z jakims chudym miesem jablko na deser a na kolacje slatake warzywna lub jakas rybe, serek wiejski z kromka ciemnego pieczywa czy zupe jakas jak masz , ja czsem jadlam salaterke :) owoce piwnno sie jesc do 16

Gość kurdo no ehh ahh
nie zle napisalam serek wiejscki i 2 jablka wlasnie np na kolacje o 20 nie moge sie postrzymac ztymi jablkami porostu jak zjam jablko to czuje sie spalniona spokojana i anjedzona ehhh cos probuje tearz z ta dieta bo mnie to tycie przeraza , moze od jura postaram sie regularnei ejsc i zapsiaywac wszytko , ja wiemze to zaduzo cukru ale nie potrafie sobei tego odmowic moze mas zracje za malo jem normalnych posiulkow i jak mohj organizm wola o pozywienie czyli cukier to ja zawsze te jablka ... no nie wiem juz sama