Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ta naiwna i głupia

A już zaczęłam znowu wierzyć w miłość...

Polecane posty

"Ludzie jaka ja jestem głupia i naiwna kobieta. Znowu znaczelam ufać facetowi a on co? Zranił mnie. Kolejny d**ek na mojej drodze? I co ja teraz mam myśleć?" nic tak jak do tej pory

Gość gdybamgdyby
Dzikikocie ... stawiam, że jesteś nieudacznikiem życiowym .. ja pierdole jak możesz pisać takie pierdoły .. elo

bardzo fajnie piszesz:) a ja podobnie jak autorka strasznie już zrażona do facetów

I tak od razu...że tak powiem, zajebiste rzeczy masz napisane w profilu, konkret...

Gdybam a Ty jesteś pewnie typemm, co tylko przeleci laske i szuka nowej, bo już mu się nudzi po seksie;)

Jeśli podoba Ci się jak piszę to Dziękuję. Przykro mi, że musiałaś spotkać na swojej drodze takich dupków. Wiesz, nigdy nie zdradziłem żadnej kobiety. Dla mnie sex jest nierozerwalnie złączony z miłością, odwzajemnioną, prawdziwą miłością. Czegoś takiego nie można porównać do niczego na ziemi, prawdziwy odlot, tyle w temacie to jest piękne.

Gość Samotnik3546677777
Bo pewnie chodzisz z jakimiś przystojniakami i się tobą bawią.

Ja też zraniona :-( I też przestaje już wierzyc, że istnieją normalni faceci. Tzn. wiem, że istnieją, tylko jest ich niewielu, prawie wszyscy już mają swoje drugie połowy a ja chyba nigdy nie będę miała szczęścia spotkac jednego z nich :-( Czasem się zastanawiam, czy to, z jakimi facetami wiązałam się w życiu, to kwestia pecha, czy podświadomych wyborów?

Gość Samotnik3546677777
Ja tam nie narzekam. Od dziecka jestem sam, żadnych znajomych i jest dobrze. Dziewczyny żadnej nie poznałem, a jakbym cudem poznał to i tak nie miałbym o czym mówić...

Jest wiosna, coraz więcej ludzi wychodzi ze swoich bunkrów to i spotkasz jakiegoś fajnego, odpowiedniego faceta... z drugiej strony dzięki takim doświadczeniom człowiek sie uczy i wie czego szuka, jakich ludzi musi omijać :) Nie ma co sie załamywać... głowa do góry