Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość you take my heart

czy mozliwy jest zwiazek heteroseksualisty z biseksualistka?

Polecane posty

Gość you take my heart

czy jest mozliwe zebym stworzyl z nia normalny zwiazek? wzial slub mial dzieci? czy ona nie bedzie np na boku zdradzac mnie z innymi dziewczynami? bo przeciez z dziewczyna to sie nie liczy bo to nie z facetem..czy ktos jest lub byl w takim zwiazku?

Gość Ewelina 22
Ja bym tak nie mogła z pedzikiem.

Gość to nie kwestia upodobań
Nie moglbys gdyby była lesbijka, a przynajmniej byłoby to cholernie trudne. Ale biseksualnosc nie oznacza, ze ktoś MUSI sypiac z ludźmi obojga płci. Zdradzić może tak samo osoba hetero- bi- jak i homo- seksualna.

Gość vgkggkgkgkgkgvkvgk
no jasne,z korzyścią dla Ciebie - trójkąciki z kobietami :D ja jestem chyba troche bi i czasem kręci mnie wizja związku potrójnego - ja,inna kobieta i facet - iwszyscy w trójke sie kochamy :classic_cool:

Gość toniedowiaary
nie ma nic bardziej ochydnego jak baba ktora sie przespi z inna babą... ja bym swoja laske chyba zabil za taką akcje

Gość jestem biseksualna
i jestem mężatką nadal podobają mi się kobiety, tak samo jak podobają mi się inni mężczyźni, ale to nie znaczy, że z nimi sypiam, bo biorąc ślub zobowiązałam się do wierności biseksualista nie musi sypiać i z mężczyzną, i z kobietą, bo inaczej oszaleje :D