Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani wiosna.

czy zaszłam w ciąże?

Polecane posty

Gość pani wiosna.

Więc sprawa ma się tak, spóźnia mi się okres od ok. 10 dni. Ostatnimi czasy kochałam się tylko raz, ale z prezerwatywą i to 2 dni po okresie więc teoretycznie według kalendarzyka byłam niepłodna. Niepokoję się, bo nie miałam w tym miesiącu nawet drażliwych piersi czy innych objawów jakie zawsze odczuwam przed miesiączką. I do tego jestem bardziej pobudzona seksualnie niz zawsze (słyszałam, ze kobiety czesto to odczuwaja w czasie ciazy). Po test wybiorę się do apteki dopiero jutro z rana, ale sprawa mnie niepokoi i chciałam się poradzić. Czy którejś z was zdarzyła się podobna sytuacja która zakończyła się ciążą? Lub słyszałyście czy znałyście podobna historie? Z góry dziękuje za odpowiedź.

Gość pani wiosna.
???

Gość koko2202
pogadaj z pani ehhhh i obie dolujcie sie urojona ciaza ;)

Gość koko2202
wbrew pozorom w ciaze nie jest tak latwo zajsc.... wiec nie wariujcie

Gość pani wiosna.
zdaje sobie sprawę, że w ciąże zajść to nie takie łatwe, ale jak to się mawia "głupi ma szczęście" i nie raz to bywało, że długoletnie pary starały się po parę lat, a 15 letnie dziewczyny wraz z pierwszym razem zostały mamusią :)

Gość koko2202
no tu masz racje.... ale nie ma sensu sie stresowac... mi okres spoznial sie 3 tyg i nie szalalam ze ciaza... nie wiem dlaczego ale bylam pewna ze to nie ciaza... mialam zapalenie jajnika... za drugim razem tez spoznial sie cos kolo 2 tyg.. zrobilam test bo facet sie uparl. mama nie jestem...

Gość pani wiosna.
naprawdę dziękuje za słowa otuchy :) od razu czuje sie bezpieczniej, ale test i tak dla pewności rano zrobię :)