Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jkldjkdfsopeopioipewipepoweo

Chyba wreście sie odkochałem :)

Polecane posty

Normalnie w takich okolicznościach, pisał bym kolejny żałosny i nudny temat typu "Dlaczego ona mnie nie chce",ale doszło do mnie,że mam to gdzieś to nie ważne,życzę jej jak najlepiej i tyle.Właśnie od jakiegoś czasu to uczucie we mnie topniało,ąż chyba chuj je szczelił i powoli zaczynam się śmiać z tego jak ja kochałem,że mogłem dla niej wszystko i podobne jebane bzdury Pozostała tylko taka chujowa pustka, tak dziwnie jest i to przekonanie po prostu ze mną jest coś nie tak zawsze było, nie chodzi ,że jestem brzydki,znaczy o to też ale nie to jest głównym powodem tylko ogólnie to,że zawsze miałem problem z relacjami z innymi ludzmi nic na to nie poradzę. Taka kilku letnia nieszczęśliwa miłość, niszczy twója psychikę,ale też umacnia stajesz się bardziej twardy bezwględny, dzisiaj wiem,że wtedy rozegrał bym to inaczej , gdym miał to doświadczenie Druga sprawa to zmiany, wiadomo, chcesz jej zaiponować robisz wszystko, dzisiaj też wiem,że bede to kontyłował, ale już tylko dla siebie,żeby być lepszym i lepszym aż dojdę do perfekcji,dwa że szkoda by było tych wcześniejszych lat, dzięki których tak naprawdę stałem się mężczyzną i w nie dalekiej przyszłości te zmiany pozwolą mi zapewne być kimś więcej niż jestem np człowiekiem sukcesu a nie nieudacznikiem na którego się zapowiadałem za to w sumie też jej zawsze bede wdzięczny.Bo gdyby nie ona Spędził bym całe życie przed kompem zdołowany,słaby użalający się nad sobą Dopiero teraz po ok 3 latach pracy nad sobą zaczynam być kimś innym i ciągle będe dążył do perfekcji.wiem ,że wszystko można jeśli się chce trzeba po prostu pracować nad sobą.wiem jaki byłem a jaki jestem a mam nadzieje ,że bedzie jeszcze lepiej Miłość? Nigdy więcej nie chce przez to przechodzić,ponownie unikanie ładnych dziewczyn na co dzień zresztą i tak mam na nie wyjebane tylko pod innym wględem niż kiedyś a od tego i tamtego są przecież dziwki raz w tygodniu mi starczy :) na razie na więcej mnie nie stać w sensie kasy :) Dzisiaj podsumowałem pewien ciężki okres w moim krótkim życiu i robię to też dla siebie.Jesli bede miał kiedyś dziecko np syna zrobię wszystko,żeby zapewnić mu lepszy start,żeby już na starcie nie był tym gorszym pod żadnym wględem od rówieśników Będe dokładnie przeciwieństwem mojego starego,ale to przyszłość odległa najpierw trzeba się dorobić potem rodzinę zakład NIE CZYTAJCIE TEGO,zresztą i tak za długie:) spisałem swoje myśli dla siebie

Gość sdxvsdv
no to teraz wypier do księgarni po słownik ortograficzny

Gość ajaprzeczytalam
Gratulacje odkochania:)

Gość Lilly Ewelina*****
ten top, too swoiste katharsis :) gratuluję odkochania 🖐️

Gość z tym słownikiem
to nie przesadzaj. DA się czytać, nie jest źle :D

a po chuj mi słownik? Tego państwa i tak już nie ma i jest tylko kwestią czasu kiedy stanie się to faktem oficialnym właśnie przez takie kurwy jak którzy zagłosują sobie na Tuska, albo wogólę nie pójdą na wybory,ale ortografii się będą czepiać Przez takie debilne polonistki ten kraj stoi jak stoi a teraz wypierdalaj

Gość wzruszylam sie
czytajac twoj post .. Skad ja to znam? Tez to przezylam i przezywalam,w zasadzie nie jeden raz i nie dwa... Doskonale cie rozumiem,wiem jak to boli i fajnie ze to z siebie wyrzuciles...to taki rodzaj terapii,samemu dla siebie. Cierpienie uszlachetnia i czyni nas madrzejszymi (chociaz komu ono jest potrzebne?) i tak jak piszesz,hartuje czlowieka. W mysl zasady,co cie nie zabije,to cie wzmocni. Jestes fajnym ,wartosciowym i madrym facetem. PoDOBA MI SIE TWOJ STYL PISANIA ,tak szczerze ,prosto z serca,bo o to ci chodzilo w wypowiedzi,jak rozumiem ,zeby wyrzucic to z siebie.,tym bardziej wiec nie rozumiem,po co ludzie robia tu aluzje ,ze powinienes sobie kupic slownik. To nie praca na konkurs literacki,wiec jak ktos jest zawiedziony,to niech czyta poprawne teksty geniuszy piora. I jeszcze jedna refleksja mnie naszla,a propo tego co napisales . Wiesz,jesli chodzi o milosc... ja wiem,ze nie w glowie ci ona teraz ,ze masz inne plany,priorytety w zyciu ,no i dobrze,tylko -nigdy nie mow nigdy,,, Milosci sie nie szuka,milosc znajduje nas sama ,wiec napewno sie jeszcze zakochasz i bedziesz szczesliwy. Kwestia spotkania wlasciwej osoby i bycia wlasciwa osoba ,czyli jak to mowia..bo do Tanga trzeba dwojga ..albo ..caly w tym Ambaras ,aby dwoje chcialo naraz... I jesli do tego bedzie to dwoje ludzi,ktorzy pokochaja sie szczerze i tak prawdziwie ,to bedzie to wlasnie to . Wydajesz sie byc fajnym facetem,czuje od ciebie jakies pozytywne fluidy,choc moze glupio to brzmi,ale tak czuje.. Sama chetnie bym cie poznala,ale z drugiej strony wiem,ze masz teraz jakies uprzedzenie do kobiet i pewnie nawet nie umowilbys sie z zadna ,ze mna tez..na randke... Polubilam cie i serce mi sie raduje ,jak czytam ze sa jeszcze fajni ,szczerzy ,normalni faceci. Pozdrawiam cie i przytulam w myslach,tylko wirtualnie,zeby nie bylo. A przytulam cie,bo ja sama tez takie cos przezylam ostatnio i wiem,jak bardzo jest sie w takich momentach zycia -spragnionym tego,zeby ktos cie poprostu przytulil...

Gość Facet dobrze robisz
mysl o sobiie,swoim szczesciu zeby cos osiagnac w zyciu i byc kims ,bo jak sobie sam nie pomozesz to nikt ci nie pomoze. Fajnie ze sie rozstales z ta cipa,sorry co ci tak zmarnowala czas pare lat z zycia,zapomnij i bujaj sie fala z takimi piczkami,jeszcze dostana po lbie od palantow. A lasek jest duzo,napewno spotkasz wartosciowa i fajna ,moze tym razem poobserwuj kobiete i mozesz dawac z siebie duzo wiele lub wszystko,bo tak powinno byc i to jest piekne jak sie kocha ale milosc musi byc wzajemna ,zapamietaj i dawaj z siebie co chcesz ale kobiecie ktora cie szczerze obdarzy uczuciem a nie jakiejs pizdzie co nie jest tego warta bo jestes jej obojetny. Stary masz serce i nosa i czuja to wyczuj czy laska naprawde cie kocha a jak nie to nie brnij dalej i wycofaj sie szybko,a brnij jak widzisz ze ona jest autentycznie zakochana bo tylko taki zwiazek i znajomosc ma sens

Gość i dobrze ze sie odkochales
chuj z nia trafi na "lepszego chuja"to jej rozumu do dupy naleje powodzenia i badz soba ja tez chodze na dziwki,sa spoko i zero problemow a Polska juz sie sypie i chuj z nia ,mozna wyjechac i olac Tuska i jego swite jestes spoko i tak trzymaj

Gość Kantełę
I dobrze. Miłość jest dla słabych :/

Gość a ja ciebie s
tak, popracuj nad sobą i nie chodź na dziwki, bo kiedyś spotkasz tes woją wymarzoną i będziesz żałował swojej głupoty! a wtedy już czasu nie cofniesz! że faceci sa tacy bezmyslni.... :-O

Gość a ja ciebie s
żadna nie bedzie z kurwiarzem! no chyba że dziwka

Masz szczęście koleś, że nie mam czasu, Pierdoło wołowa, jeśli do takich bzdur doszedłeś po tym rozstaniu, to życzę Ci, żebyś tylko z dziwkami przeżył resztę życia, dogadzając sobie, tak skup się na sobie Zosiu.

Gość blezusedu
skąd ty wiesz ze ona cie nie chce powiedziała ci to wy wszystko potrafić to uprościć do entej potęgi

Gość takasobiesmutna:(:(
Dzikikot masz rację, tylko z tymi dziw**mi bym się jeszcze zastanowiła ;p Autorze tematu - pewnie Twa wielka miłość nie wiedziała nawet o Twoim uczuciu, więc za co ją tu winić :] słuchaj, nie tylko Ty masz w życiu przerąbane, a nikt nikomu w myślach nie potrafi czytać. facet to ma być facet a nie jakaś pierdoła :[ kiedyś też tak miałam facet się zakochał, ja w nim też.. ale co z tego jeżeli potrafił wysyłać ciągle tylko jakieś dziwne aluzje, sprzeczne informacje. nie chciał się sam do tego przyznać i kręcił tak, że nawet ja nie mogłam zrobić pierwszego kroku. niestety owy wątek kończy się tylko moimi marzeniami, bo on juz o mnie chyba zapomniał Nie bądz takim pogubionym agentem bo naprawde szkoda marnowac szans...

Gość paranoje2134
wzruszylam sie masz dziwne poczucie wrażliwości, kiedy wzrusza Cię wyznanie faceta że idzie na dzi**ki :/

Tak sobie weszłem w wolnej chwili i co widzę kilka wpisów Zacznę od tego,że pisałem to dla siebie,zresztą powtarzam się Może zacznę od tych takich co ich tak bardzo ruszyło te (dziwki) To była aluzja hipokryci i ignoranciii, gdybym tego nie napisał do czego byś cie się przydupcyli? - do słownika ortograficznego? i nie rozwijam dalej tego wątku Odnośnie jej też nie mam zamiaru tego rozwijać Powiem tylko tyle,że wiedziała na 100 ale miała to gdzieś Gdyby jej chodź trochę zależało, chyba chociaż chciała by poznać powód,czemu skończyłem nasza znajomość, ale dla niej to i wszystko było po prostu śmieszne i tez tak reagowała Tylko,że mi zajęło to trochę czasu,żeby też stwierdzić,że to wszystko faktycznie było śmieszne Odnosnie miłości kocha się tylko raz, moja już była piękna szczera bolesna kilku letnia to chyba nie zauroczenie? Jej chyba też bo wszystko na to wskazywało,że była dla kogoś tą drugą albo nawet trzecią lub czwartą i przez to na wstępie nienawidziła kolesi , a mnie najbardziej bo coż od niej chce, zamiast zrozumieć coś co dopiero teraz zrozumiałem Tak jak mówię jestem teraz innym człowiekiem inaczej bym to rozegrał gdybym ją teraz poznał W każdym razie niem ma zamiaru jeszcze raz przez to przechodzić i obstawiać 50/50 na wstępie,że będzie szczęśliwa,bo nie jestem typem kolesia który przyciągnie ładną do tego zmianierowanom dziewczynę wyglądem,żeby cokolwiek było (a dochodzą jeszcze inne kwestie które staram się zmieniać od kont ja poznałem) a zakochujemy się w takich osobach które nam się podobają fizycznie potem dochodzą inne kwestie W każdym razie ona zawsze pozostanie ta jedyną z która mogłem coś planować i dla której mogłbym zrobić wszystko, jeśli bedzie kiedyś taka potrzeba ,żeby jej pomóc to jej pomogę, nie chcąc nic w zamian, ale tak naprawdę nie chciał bym już jej spotkać na swojej drodze Może w następnym życiu będzie mi dane z nią być aha na koniec dopisze nie mam urazu do kobiet ani jakiś wątów, po prostu będe się nigdy więcej w nic pakował w coś takiego zreszta i tak się już nie zakocham czy coś bo wiem o tym

Gość kręci i zastanawia
chcesz zjeść ciastko i mieć ciastko - "gdym miał to doświadczenie"..."szkoda by było tych wcześniejszych lat, dzięki których tak naprawdę stałem się mężczyzną" pokonując problemy stajesz się silniejszy. pracując nad sobą zmieniasz się z chorągiewki w pana swojego losu i nie oznacza to odrzucenia kobiet

Gość sluchaj stary
przeczysz sam sobie, z jednej strony piszesz -odkochalem sie -zaczynam od nowa -bede pracowal nad soba ale juz sam dla siebie -koniec cierpien z drugiej strony piszesz -juz sie w zadnej nie zakocham nigdy -byla jedyna ,z ktora moglbym cos stworzyc -byla jedyna ,dla ktorej moglbym zrobic wszystko -zycze jej dobrze -gdyby cos chciala,to bym jej nawet pomogl i -moze w nastepnym zyciu bedzie mi dane z nia byc Kolego posluchaj dobrze; -jedno przeczy drugiemu ,piszesz najpierw-odkochalem sie ,potem -pomoglbym jej,gdyby chciala -zjebala ci pare lat zycia,a moze ty sam je sobie zjebales bo chciales byc z laska ,ktora tego nie chciala -udajesz mocarza ,ktory w koncu jest wolny od toksycznej ,bo nieudanej i nieszczesliwej milosci,a -jeszcze bys polecial na jej skinienie ,jakby pierdnela,ze masz jej poniesc np siatke z zakupami? -mowisz,ze bys jej juz nie chcial nigdy spotkac,a potem piszesz -moze w innym zyciu bedziemy razem To nie pierdol,ze sie odkochales.BO SIE NIE ODKOCHALES ! TAK CI SIE TYLKO WYDAJE ! nIE UDAWAJ TERAZ TWARDZIELA JAK JESTES MIECZAK,ktory nawet nie potrafi konkretnie raz i na zawsze postawic kropki nad i i powiedziec -KONIEC . KONIEC TO KONIEC -KOLEGO ! Nie ma spotykania sie ,pomocy bylej/byemu,zadnych kontaktow i nie ma tez juz rozwazan i rozmyslan o tej osobie. I jakichs sentymentaalnych rozzalonych tekstow typu;moze w przyszlym zyciu bedziemy razem. Koles; -przyszlego zycia juz nie bedzie,jest tylko tu i teraz . I jak jestes skonczonym idiota,to zmarnuj i zjeb sobie to zycie dla jakiejs glupiej cipy ,ktora cie nie chciala. i JESZCZE MIEJ URAZ DO KOBIET ,bo nie pierdol ze go n ie masz ! Przez pryzmat swojej urazonej meskiej dumy pieprzysz ,ze nie wejdziesz w zwiazek,nie zakochasz sie i ze o tym wiesz . I jeszcze tekst o tym,ze zakochujesz sie w kims,kto podoba ci sie fizycznie. No jasne,prawda ,ale widzisz te inne kwestie ktore dochodza do urody -sa jak widac decydujace,a wiec URODA TO NIE WSZYSTKO zatem ktos kto tylko uroda w wyborze partnera sie kieruje jest glupi i nigdy nie bedziesz szczesliwy. Jasne,zakochaj sie najlepiej w Pameli ANDERSON,cLAUDII sCHIFFER ALBO innej gwiezdzie i juz wiadomo,ze to nie ma sensu . A moze ty jestes niedojrzaly do prawdziwej milosci? Tak mi sie cos wydaje. Jak naprawde dojrzejesz i zapomnisz o przeszlosci to jest szansa na lepsze w twoim zyciu,takze relacje z kob ietami.

Gość sie przejmujecie po co
gosc nie ma swojego honoru to niech wyje do ksiezyca za ta swoja milosccia widocznie wie ze na lepsza go nie stac albo lepszej nie jest wart

Gość eej a po co ty
sie tak tlumaczysz ,ze te dziwki to byla tylko aluzja? Jacy hipokryci i ignoranci? To raczej ty sam jestes hipokryta,bo najpierw piszesz,ze raz w tygodniu z dziwka ci starczy;na wiecej brak kasy a potem odwracasz kota ogonem,ze sie ludzie do tego przydupcyli? EEeej ty jakis pokretny jestes;juz sie powoli nie dziwie ze cie ta panna olala pewnie nie taki z ciebie aniolek i tez kawal chuja z ciebie byl to i slusznie ze cie olala

Gość Hybfjhutffcgv
No i sie nie posraj ;)

Gość sie posrał już
wreście

Gość sie posrał już
gópi huj

Gość sbhyajkabdhbnzhasgahjsj
chuj mu w dupe buahahaha

Gość jnb
Oj tam, zakochasz się jeszcze nie raz :)

Na prawdę nie ma co zaczynać jakich cokolwiek tematów na kafe, zleci się zaraz banda różnorakich kretynów i feministek takich jak ty Odnośnie dziwek skoro tak to rozumiesz to ok i tyle Mi chodziło zupełnie o co innego( w sensie potrzeb gdy poczuje taką potrzebę) ale chuj z tym,ale debilowi twoje pokroju nie będe tłumaczył bo i tak wiesz swoje Typowe zdanie dla debilowatego hipokryty i i ignoranta "EEeej ty jakis pokretny jestes;juz sie powoli nie dziwie ze cie ta panna olala pewnie nie taki z ciebie aniolek i tez kawal ch*ja z ciebie byl to i slusznie ze cie olala" Typowy tekst gdy się nie ma argumentów, a tak wogóle jak bym był kawał chuja to bym ja zmusił do bycia ze sobą na wszelkie możliwe sposoby,żałuje że nie jestem chujem.chociaż pomyśl zanim coś napiszesz, bo to że inteligencją nie upoważnia cię od bezsnesownego pojebanego pierdolenia byle by coś napisać Na szczęście to forum nie jest mi już do niczego potrzebne i to kolejny + tego całego odkochania