Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Masaj-ka

Dyskryminacja brzydkich dziewczyn:(

Polecane posty

Gość Masaj-ka

Jestem fajna, inteligentna dziewczyna o przecietnej urodzie. To przykre, zeby poznac fajnego chlopaka musialam wyjechac do Niemiec. I mam super faceta. A w Polsce? Masakra. Dlaczego faceci w naszym kraju zwracaja uwage tylko na urode, a potem narzekanie, ze laska jest zabawowa, zdradza, nic z siebie nie daje... Jest duzo dziewczyn, nie super lasek, ktore maja duzo do zaoferowania, i pewnie duzo z nich wyjedzie za granice, bo w pl nikt ich nie doceni...

Gość 12345678999
Widocznie nie tyle co jestes ohydna ale i charakter masz zjebany

Gość Masaj-ka
Dodam, że mój facet ma niemiecki paszport i baardzo ciemną skórę.

Gość Masai-ka
Ma niebieskie oczy I jest blondynem, 180

Gość Masai-ka
Faceciw polsce sa beznadziejni

Gość Uroczy Roman
Ja też mam tyle 180cm. Jestem drwalem. Pracuje na czarno, na emeryturę odkładam indywidualnie, w tzw. trzecim filarze. Rucham mężatki i rozwódki. Mam nadzieję, dożyć sędziwego wieku i umrzeć we śnie we własnym domu i własnym łóżku, ze starości.

Gość Masai-ka
Jestes genialnym przykladem....

Gość Uroczy Roman
haha nie myśl sobie, że ja jakąkolwiek namawiałem na to. Migałem się i to mocno. Część z tych kobiet odpuściła, bo ja to mocno nieśmiały jestem. Jednak zostało kilka zdeterminowanych. Tym się udało ze mną.

Gość Masai-ka
Namawiam wszystkie samotne kolezanki albo the uwiklane w zwiazku z mamisynkami polakami na wyjezd! Faceci za granica sa inni, nie mowie oczywiscie o tych Muslim

Gość Masai-ka
Panu juz dziekujemy!

Gość Uroczy Roman
ależ proszę

Oj tam, znałam kilka naprawdę nieciekawych z wyglądu dziewczyn, które miały chłopaków, narzeczonych... Brzmi jak banał, ale wygląd to nie wszystko :P Widać, są jeszcze rozsądni faceci, którzy wybierając partnerkę nie kierują się wyłącznie wielkością jej cycków 🖐️

ilu miałaś obcokrajowców?? jesteś zakochana w jednym facecie i to jest oczywiste że go idealizujesz lecz nie zapominaj że tych polaków maminsynków wychowały polki taka dyskusja jest bez sensu kolorowych snów :-)

Gość iks./
No niestety w Polsce jak nie jestes ładna to większość społeczeństwa ma cię za niepełnowartosciową przedstawicielkę swojej płci, taką pseudokobietę z której można się nabijac by sobie poprawic humor.

Polscy faceci wcale nie są tacy źli. Osobisćie nie lubię Arabów(nie jest to politycznie poprawne,wiem).Coś mi w nich nie pasuje:ten stosunek do kobiet jak do bydła. Nie wyobrażam sobie by mi facet zabronił się uczyć,rozpuścic włosy czy tańczyć sambę w skąpym stroju.Czy setek innych rzeczy .Nie narzakaj Masaja-ko na Polaków,nie narzekaj.

Gość Masai-ka
Zdazaja sie rozsadni... Ale wasnie odzwiedzam nasz piekny kraj. More samotne kolezanki ktory nikogo nie Moga znalesc bo im sie wmawa ze maja za wysokie wymagania

Gość Kromka chleba ze smalcem......
Co dla ciebie oznacza przecietna uroda, bo to pojecie wzgledne, jak ogolnie samej urody, jak to mowia nie to ladne co ladne tylko co sie komu podoba.

Gość Uroczy Roman
Po ruchaniu ?

Gość Masai-ka
Przecietna uroda w polsce to za granica Ladna laska. Wyjechalam I poczulam sie piekna kobieta

Gość Masai-ka
Iks./ masz racje

Gość Masai-ka
Nieogryzek ArabowieNie nadaja sie do zwiazku eventualnie na romans bo Pinochet umieja zaspokoic kobiete

Gość 24latek.,.,.
W Niemczech pośród tych kaszalotów wyglądasz pewnie jak modelka. Siedź tam i nie wracaj ...:). Życzę szczęscia

Gość Masai-ka
Wygladam jak modelka:)) Dlatego namawiam niedoceniane dziewczyny w pl z kiepska praca singielki z wiekszymi wymaganiami co do facetow do wyjazdu

Gość czy to ona?
Też się masz czym chwalić, że wybyłaś tam, gdzie wśród kaszalotów jesteś najlepsza :D Nie ma to jak równać w dół.

...Każdy towar ma swojego kupca,każda stwora znajdzie swego amatora. A co ty myslisz że tylko Polacy zwracaja uwagę na urodę?Juz w innymm temacie pisałam że w Polsce czy np Anglii mam powodzenie bo jestem szczupłą,dość wysoką blondynką ale jak pojechałam na urlop do Egiptu to od starszych Arabów cały czas słyszałam że jestem za chudaChuda,chuda,chudai tk przezbitych sześć dni. I co?...Miałam płakać? Niezła lekcja pokory ,po raz pierwszy w życiu czułam się prawie niewidzialna:D:D A co mi tam,umiem sięz siebie śmiać! A ty cos za poważnie podchodzisz do sprawy. Dobrej nocy,jestem już na prawdę baaaardzo zmeczoan:D

Gość Masai-ka
A najfainiejsze jest to że nie muszę sie kąpać codziennie a dla mojego Uwe jestem i tak najśliczniejsza, bo to cudowny człowiek i docenia moją wartość. Dla niego nawet bez depilacji jestem modelką ! I polecam dziewczyny zagranicznych mężczyzn !

Gość Masai-ka
Podszyw!

Gość Anieszkaaaa
W Polsce nie mialam ogromnego powodzenia, w GB ogromne!