Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rtergqae

cesarka bezpieczniejsz niz naturaLNY

Polecane posty

Gość rtergqae

i co mamuski ??? badania mowia same za siebie ... ale wy i tak wiecie swoje. http://dzieci.pl/cid,1024119,daid,14347543,title,Druga-cesarka-jest-bezpieczniejsza,ulekarza_artykul.html?smgputicaid=6e288

Ale tutaj jest napisane o 2 cc...ja tan dziekuje tydzien temy odwiedzilam kolezanke pi 2 cesarce przybita kilka dni do lozka na silnych srodkach i bardzo zaliwala decyzji o 2 cieciu...wiec nie zawsze jest kolorowo..

Gość To ja się przyłączę
Czytanie ze zrozumieniem się kłania, Autorko...:O Chyba, że przeczytałaś tylko tytuł artykułu...:O

Gość A masz powody do zmartwień
Dokładnie, artykuł dotyczy kobiet, które rodzą po raz drugi, a pierwsza ciąża została rozwiązana cc. Znam i takie i takie przypadki. Ja jestem urodzona sn, podczas gdy moja tarsza siostra cc. Urodziłam się bez problemu w 3 godziny, bez powikłań. Co do mnie to dwa razy rodziłam sn i jestem zadowolona.

Gość Despina
cesarka jest bardziej wskazana ale dla kobiety która juz raz miała cc więc radze dokładniej przeczytaj artykuł:P

Gość A masz powody do zmartwień
Dokładnie, artykuł dotyczy kobiet, które rodzą po raz drugi, a pierwsza ciąża została rozwiązana cc. Znam i takie i takie przypadki. Ja jestem urodzona sn, podczas gdy moja tarsza siostra cc. Urodziłam się bez problemu w 3 godziny, bez powikłań. Co do mnie to dwa razy rodziłam sn i jestem zadowolona.

Gość niunac
cóz autorka złapała się na zmanipulowany tytuł na wp.pl zobaczyła tam że Cesarka bezpieczniejsza niż poród naturalny i już więcej nie czytała standardowe zagrywki portali informacyjnych tego typu. tytuł ma szokować a prawda jak zwykle leży po środku. Norma. :)