Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brac czy nie brac

internet t-mobile

Polecane posty

Gość brac czy nie brac

czy ktos ma internet z t mobile bo sie zastanawiam nad wzieciem wersji z laptopem ale obawiam sie czy bedzie dobrze chodzil. moze ktos by umial cos doradzic internetu potrzebuje tylko do przegladania stron, gram tez na kurniku i wp, dziecko gra w gry na necie i do odtwarzania seriali i filmow na tvn seriale czy vod onet jak rowniez do strony meczyki.pl wiem ze jak sie skonczy transfer to nie blokuja tylko zwalnia czy moze mi ktos powiedziec czy to dobry pomysł czy lepiej sobie darowac.

Gość kluh;fldcxigjcdx;p oh[
Nadaje się tylko jako dodatkowy internet. Na przeglądanie stron wystarcza no i filmiki na you tube pójdą. Po wyczerpaniu limitu zwolni do tego stopnia, że przeglądarki nie otworzysz.

Gość brac czy nie brac
no teraz mam kablowke i smiga tak kolo 20mb bez ograniczen i obawiam sie ze predkosc z t mobile mnie zabije jak bede musiala czekac na otworzenie sie chocby onetu ale z drugiej strony nowy laptop

Gość kluh;fldcxigjcdx;p oh[
Wszystko zależy od zasięgu i mocy sygnału. Mam mobilny internet jako drugi. W jednym miejscu śmiga aż miło w innym jedna strona wczytuje się minutę.

Gość _J_ACA74_
nie brać - weź se neta z playa albo z plusa - ale na doładowania a nie na abonament + kupujesz laptopa (np: w mediamarkt na raty) + modem usb (ok. 100 zł). w t-mobile - dostajesz niby za 1 zł laptop - ale i tak przepłacisz w ostatecznym wyliczeniu. acer i toshiba - to jest sprzęt raczej kurwa bardzo średni i nie warty tej kasy. kup sobie np: samsunga, hp albo della (ciut droższy).

Gość ja też nygusuję
a ja pó lroku temu kupiłam toshibę satelite L670-1KO i powiemCi,ze mi się często wyłącza,nawet potrafi kilka razy w ciągu dnia---będę go reklamowała. pytanie do _J_ACA74_: co sądzisz o tym lapku? I dlaczego mi się przegrzewa i wyłącza?

Gość _J_ACA74_
???? - może być tak że brak wentylacji bo lap stoi na serwetce grubej, kolanach, kołdrze -> wyedy wystarczy podstawka np: - taka zwykła za 15 zł - uszkodzony wentylator -> serwis - uszkodzony zasilacz -> serwis - uszkodzony proc -> serwis ew. laptop jest zabrudzony -> też serwis bo jak sama go porozkręcasz stracisz gwarancje. może byc też wina systemu (windowsa) a nie wina sprzętu że się sam wyłacza. najlepiej reklamuj

Gość _J_ACA74_
podłącz go do sieci bez baterii - zobacz czy się wtedy wyłaczy. baterie możesz spoko wyjąć - tam nie ma żadnych plomb gwarancyjnych etc.

Gość ja też nygusuję
wiesz, mam tą podkładkę od samego początku i g**** daje nie jest zakurzony,dbam o czystosć w domu. i ma przewiew pod spodem. odnalazłam paragon i dziś zadzwonię doserwisu i oddam do naprawy. tylko czy mi nie znikną wszystkie dane w nim zapisane podczas tej naprawy?--zdjęcia,zawartosc poczty i inne zapisane pliki?

Gość _J_ACA74_
pewnie tak - zrób sobie kopie plików na pendrive czy Cd albo całego systemu np Norton Ghost. chociaż tych ważnych plików, zdjęć, dokumentów

Gość ja też nygusuję
ja od początku uzywam go tylko z sieci--nigdy jeszcze nie korzystałam z baterii,bo poprostu uzytkuję go w domu póki co. i na zasilaniu sieciowym się wyłącza skubany.

Gość _J_ACA74_
to będzie coś z płytą glówną - proc, ram np albo jeszcze inne. albo coś z system - też wtedy będzie się wyłaczał albo zamykał system tak ad hoc - ale jak nagle gaśnie i umiera -> wygląda na usterke sprzętu nie softu

Gość ja też nygusuję
serdeczne dzięki;) 🖐️