Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zmartwiona111

brak miesiaczki

Polecane posty

Gość Zmartwiona111

Witam. W sierpniu 2011r zaczelam brac tabletki antykoncepcyjne Qlira. Na początku miesiączki były regularne. 14 i 15 grudnia miałam plamienie, a miesiączki dostałam 21 grudnia. W styczniu znów wystąpiło plamienie 9 i 10 stycznia. Miesiączka 16 stycznia i trwała 10 dni. 17 lutego znów wystąpiło plamienie. Odstawiłam tabletki i do tej pory nie mam miesiączki i miewam silne bóle podbrzusza. Zrobiłam 2 testy i wyszły negatywnie. U lekarza byłam 2 marca. Powiedziała że jest wszystko w porządku. Czy to może być ciąża? Tabletki brałam regularnie. Następną wizyte mam 3 kwietnia. Dodam że w lutym miałam zabiegi na dolną część kręgosłupa sollux, laser i prad. Czy to może mieć coś wspólnego z moim brakiem miesiączki? Proszę o odpowiedź.

Gość kaska300
nie sadze,aby to mialo wplyw. A skoro anty bralas regularnie,to nikle szanse na ciaze. Moze to od odstawienia tabletek ? Idz do innego gina moze,hm ?

Gość kaska300
nie sadze,aby to mialo wplyw. A skoro anty bralas regularnie,to nikle szanse na ciaze. Moze to od odstawienia tabletek ? Idz do innego gina moze,hm ?

Gość Zmartwiona111
Dziękuje za odpowiedź. Boję się że mogę być w ciąży:( Ale to ze wzgl na zabiegi.. bo mogłoby to wpłynąć źle na dziecko. Może faktycznie lepiej żebym poszła do innego lekarza żeby się upewnić że jest wszystko ok.

"a miesiączki dostałam 21 grudnia." MiesziączkĘ! :o Brak miesiączki spowodowany jest prawdopodobnie odstawieniem tabletek.