Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiatuszek1234

Rak u obojga rodziców

Polecane posty

Gość kwiatuszek1234

Mama mojego przyszłego męża umarła na raka piersi, obecnie jego tata choruje na raka prostaty i kości. Co mam zrobić, żeby ustrzec mojego faceta przed tym??? Gdzie można jakieś badania porobić, czy posiada gen odpowiedzialny za tą chorobę??

Gość joanna jest :(
to nie są żadne geny !!! przciez naukowcy i lekarze juz jasno powiedzieli czym jest rak, poszukaj sobie infomracji na ten temat. Rak przede wszystkim bierze sie ze złej diety. Niech Twój narzeczony nie odywia sie tym samym syfem co rodzice i bedzie dobrze.

Moja droga, rak to wysypisko smieci w organizmie. Nawet jak wytniesz to czesto sie nawraca. Trzeba oczyscic swoj organizm glodowka, terapia garsona, surowa dietą (raw food diet), albo i postem Rudolfa Breussa-nie znam czlowieka ktory by sprobowal i by nie zadzialalo.

Własciwa dieta przedewszystkim, bo choroba bierze sie z tego co do siebie wkladamy. Zapraszam na vitalmania.pl

Gość joanna jest :(
sorki za literówki a baźgam na szybcika.

Gość la berry me jestes genialna
lekarze od lat szukaja leku na raka, a TY to po prostu wiesz - to DIETA! normalnie jak moglo do tego dojsc, ze taki geniusz medyczny sie na kafe marnuje? :O

Gość ddfvvv
a czy to prawda ze soda oczyszczona polecana na raka moze rozerwac żolądek ? takie cuda w necie pisza

Dokładnie !!! Rak bierze się z zasyfionego organizmu, dlatego kilka razy do roku powinno przeprowadzać się głodówki, pić soki z warzyw i owoców i do tego też same warzywa i wowoce na surowo.

A wiem:) Wiem po swoim przykladzie przedewszystkim. Wiele lekarzy wie jak leczyc raka i wiekszosc chorob ale nie robia tego w najprostszy sposob bo inaczej przemysł farmaceutyczny stanał by w miejscu. W Stanach mnostwo sie o tym mowi. Polecam filmiki Pula Nisona http://www.youtube.com/watch?v=jLN0JI_9jXk wszystkie 9 czesci.

Gość Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ddfvvv tak to prawda

la berry me jestes genialna- Lekarze "szukają" rozwiązania między stertą chemii, a to nie tędy droga. Twój wybór którą drogą pójdziesz, nikt Cię do niczego nie zmusza.

Gość toffifee w
Twój chłopak jak najbardziej powinien zrobić badania genetyczne. Takie badania można wykonać w Onkologicznych Poradniach Genetycznych. Wykrywają one jakąś mutację, dokładnie nie powiem, bo nie wiem, ale moja kuzynka miała robione takie badania i wynik niestety wyszedł negatywny. Nic nie można zrobić, dostała zalecenie częstych badań kontrolnych...

Gość soda,,,,,,,
soda wydziela w zolądku CO2 z tego co pamiętam wiec to chyba mozliwe ze pęknie jak balon

Gość toffifee w
*mutację genu I z tego co pamiętam jeśli w rodzinie występują nowotwory, to badanie jest bezpłatne. Sama się zastanawiałam przez chwilę czy też nie iść. Decyzja na razie jest zawieszona, nie jestem pewna czy chcę wiedzieć.

http://www.dieta-dla-zuchwalych.pl/jedzeniem-wygrac-z-rakiem-zaglodzic-raka.html Nie ważne jaki masz nowotwór czy to trzustki, czy kości, czy krwi, RAK ZAWSZE odżywia się glukozą, czyli cukrem, czyli węglowodanem. W chorobie nowotworowej glukozę a co za tym idzie SPOŻYCIE WĘGLOWODANÓW należy obniżyć do ABSOLUTNEGO MINIMUM. Nie ważne czy to miód, czy owoc, czy zboża, czy sok owocowy, czy ryż, czy ziemniaki, to wszystko jest WĘGLOWODANEM. Zarówno węglowodany proste jak i złożone, WSZYSTKIE WĘGLOWODANY złożone muszą ulec trawieniu, nim zostaną przyswojone. Ostatecznym produktem trawienia węglowodanów złożonych jest glukoza, która wchłonięta z przewodu pokarmowego do krwi jest rozprowadzana do wszystkich tkanek jako główny substrat energetyczny. Nawet jedząc ziemniaki czy pieczywo dostarczasz węglowodany (cukry) które w ostateczności w organiźmie zostaną zamienione na GLUKOZĘ. A na takie coś tylko "czeka" KOMÓRKA NOWOTWOROWA ! ! ! Należy ograniczyć zjadanie węglowodanów do ABSOLUTNEGO MINIMUM!!!

Gość anusia i jej dieta dla psa
anusia wex ty te diete sobe wsadz w dupe !!! bo juz kurfa mam dosc tego twojego tłutsego zarcia które polecasz :-o

Gość nb000
bezpieczne, przebadane dawki dwuwęglanu to 300mg/kg masy ciała należy przyjmować 1-2godz. przed wysiłkiem z dużą ilością wody anusiadanusia - zgadzam sie ze nadmiar weglowodanow jest szkodliwy ,ale nadmiar tłuszczu i białaka rowniez.. trzeba to wszystko wypośrodkowac a nie popadac w skrajnosci jak Optymalni i Witarianie

Gość nmjzgdyeg
dokładnie, dokąłdnie

Gość nmjzgdyeg
anusiadanusia- TY JESTES TAKA NACHALNA Z TA DIETA ZE WYDAJE MI SIE ZE WMUSZASZ JA KAZDEMU :/

Idolka Bolka I Lolka widze ze jedna rodzina jestesmy;) jak dobrze spotkac kogos uswiadomionego!!!

to ze pisze na temat żo nie znaczy że każdy musi ja stosowac. ja też moge sie nie zgadzac z wypowiedziami innych ale nie jest to powód do krytyki. każdy ma prawo miec swoje zdanie .

Gość jagdyhef
anusia ale nie sadzisz ze przsadzasz troszke z rozsławainiem tej diety ? za duzo tego tutaj :-o

o pasożytach jest duuużo wiecej:) żo jest żywieniem przebadanym i zdowym jesli stosuje sie je zgodnie z zasadami.