Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

martka 1987

Znajoma ma 170cm, 56 kg i się odchudza! Co o tym sądzicie?

Polecane posty

BMI = 19.37 :O to już niedowaga! Ważyła wcześniej 59kg, schudła 3 kg i już gorzej wygląda. A chce ważyć 48 kg! Jak jej pretłumaczyć, że źle robi? Ona chce mieć BMI 16.6 :O

Gość erese
jej decyzja . Ma prawo

Gość erese
Szczerze mówiąc idealna waga dla jej wzrostu to własnie 54-56 kg . Ale to moje zdanie .

Gość wwrrr
Bmi powyzej 19 to nie jest niedowaga. Odchudzanie sie do ponizej 50 kg to niedorzecznosc.

Gość erese
przy 170 cm wzrostu nie powinno sie ważyc mniej niz 52 kg .

Gość wwrrr
Tak, tak. A ja waze 97 kg i jestem super laska, tylko mam ciezkie kosci 🖐️

Gość niunac
a to zależy czy ma mięsnie czy tłuszcz. bo jeśli to drugie to nawet ważąc 50kg będzie się wyglądać tak sobie. tłuszcz jest lekki ale wymiary są większe niż w przypadku cięższych mięśni,

Gość wwrrr
Do Kitki, oczywiscie.

ja mam 169cm, ważę 54 i uważam, że za dużo, mam niezłe udziska i tyłek wszystko kwestia indywidualna jedna z 54 wygląda jak szkapa, druga z 54 wygląda jak pulpet

Gość ramota
Ja mam 158 cm wzrostu i ważę 50 kg i jestem szczupła. Bez przesady z tą chudością.

***sweetie*** sama jesteś ciemnogród :O Koleżanka na 160 cm waży 49 kg i ma BMI 19.1 i wygląda jak kościotrup :O

Gość wwrrr
Sweetie, jeden z kalkulatorow, ktory wkleilas, jako idealna wage do wzrostu 160 podaje 48 kg. To sobie znalazlas autorytet :O

Gość zależy wszystko...
Zależy ile ma lat i jaką budowę.

Gość akabarbiette
ja mam 171 62kg mam figure idealną ciągle komplementy nigdy nie chce mniej niż mam ważyć, wy jakieś kościotrupy jesteście!!!!!!! masakra ale w sumie lepiej dalej chudnijcie będe miała jiszcze większe powodzenie;))pozdro

Gość ramota
Zgadza się wyglądam normalnie, mam fajny duży biust i szczupłe nogi. Chciałabym mieć bardziej płaski brzuch, ale nie zamierzam się katować dietami.

martka 1987 ja waze mniej od niej moje BMI to 16.5 i jakos nie wygladam jak kosciotrup wiec nie mierz wszystkich jedna miara! tyle w temacie🖐️

ramota ja zaczelam A6W kilka minut dziennie i efekty sa ale ja to raczej robie zeby na moim brzuchu wyrzezbic miesnie:)

Gość awqwqwqwqwf
ja mam 181cm i 59kg i mam 100cm w biodrach więc męczę mój wielki tyłek mimo, że kalkulator BMI pokazuje niedowagę :O przecież to całe BMI to istna ściema 🖐️

Gość wwrrr
Dieta kosci nie zlikwidujesz, kochana :)

facet i kobieta mają po 170cm wzrostu, ważą odpowiednio po 70kg. bmi wskazuje normę dla jednej i drugiej osoby. czy kobieta wygląda normalnie? nie jestem pewien.

Gość ramota
Idealną wagę liczy się tak: wzrost minus 110, czyli moje 158 cm wzrostu minus 110 daje nam wagę 48 kg. Tyle powinnam ważyć, żeby mieć idealne wymiary. Na pewno waga 50 kg przy wzroście 170 to wychudzenie.

Gość Marta3c
ona ma idealne proporcje

Gość ZDepresowana
69 kg to dużo moim zdaniem. Ja też mam 170cm i ważę 50 . ważyłam 49 i to była moja waga musze 1kg zgubić jeszcze przed świętami. doradź jej diete białkowa -pomaga :)

Gość wwrrr
Roman, nie wiem, czego sie czepiasz. Bmi tej Twojej 'kobiety' to 24, co wyraznie mowi, ze jest w normie, ZDRWE ale w gornej granicy tej normy, czyli chudzielcem to ona nie jest. 55 kg to tez zdrowe bmi dla tej kobiety.

Gość wwrrr
Ramota - czyli kobieta 153 cm wzrostu powinna wazyc 43 kg? Bmi daje porzadne widelki, bo wiele zalezy od budowy. Moja przyjaciolka przy bmi 18 wcale nie wygladala duzo szczuplej niz ja przy 22, bo jest drobna i leciutka, a ja mam te tzw 'ciezkie kosci' i wygladam na mniej niz waze.