Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mała60

Czy to nie to /?/

Polecane posty

Gość Mała60

nie dlugo minie rok od kad jestemy razem.Musielismy sie wiele nacierpiec zebysmy w koncu mogli byc szczesliwi wiele łez i ciaglego strachu,kłotni kilka rozstan gora na 3dni. ostatnio na 2dni,ale chyba cos sie zmienilo w mojej glowie,,,,,,,,;/ chociaz wcale tego teraz nie chce. gdy sie rozstalismy myslalam ze to naprawde koniec,moze nawet tak sobie wmowilam ale jednak koniec trwal krotko,pozniej gdy do siebie wrocilismy czulam sie tak normalnie,zadnych emocji.Troche boje sie ze moja milosc stala sie slabsza.Nie jestem idealna dziewczyna dla niego to wiem napewno.On by chcial cigle imprezowac,(nie dyskoteki) bardziej domowki czy na swiezym powietrzu,spedzamy duzo czasu razem nie powiem. tez praktycznie codziennie spimy razem, czy To normalne ze codziennie rano i wieczorem sie kochamy?? co moge zrobic zeby bylo lepiej?? albo to ze on zawsze chce zebym pocalowala go tam nizej,ja juz swoje troche przezylam jestem starsza od niego, z tego co wiem jestem jego pierwsza powazna dziewczyna,mowi ze ja sie wypalilam juz,nic mi sie nie chce,, zadko mam ochote na seks,, ciagle chce mi sie spac;;/;/;/ az mi glupio ze sie meczy tak przy mnie,,,, ale chce z nim byc i on ze mna,, jak mam nam pomoc??

Gość Mała60
nawet jak do seksu doloze jakas fantazje czy cos to i tak to pomoze tylko na jeden dzien.. podoba mi sie jego cialo i wszystko,, ale czy moglo by mi sie znudzic od tak??

Gość -III-
Rzeczywiscie jakas marudna jestes

Gość Mała60
acha no to duzo sie dowiedzialam =)