Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alicja __________78

Zaświadczenie od psychiatry dotyczące cc

Polecane posty

Gość Alicja __________78

Posiadam zaświadczenie od psychiatry ze wskazaniem do CC czy może one być podważone i nierespektowane?

Gość efhnbad
może niestety

Gość Jabardzo
Zadzwoń do szpitala, w którym chcesz rodzić i zapytaj. Dlatego najlepiej mieć skierowanie od lekarza, który pracuje w danym szpitalu :)

Gość efhnbad
Dlatego najlepiej mieć skierowanie od lekarza, który pracuje w danym szpitalu i to niestety nie jest reguła

Gość Jabardzo
No widzisz efhnbad to czysta kpina, co ci lekarze wyrabiają. A potem jak dziecko ma niedotlenienie, to wszyscy niewinni.

ja mialam takie zaswiadczenie i jak trafiłam na porodówke, ordynator oddziału tylko sie zasmiał i powiedzial ze to on zdecyduje czy bedzie potrzebna cc i zeby sie nie martwic, jak naprawde nie dam rady naturalnie urodzic to juz mi zrobia cc. rodzilam 14 godzin i dziekuje temu lekarzowi ze nie zgodził sie na cc

Gość efhnbad
dokładnie, wszystko zależy od ordynatora. myslę, że lekarze zdają sobie sprawę że kobiety często sobie takie zaświadczenia "załatwiają" i dlatego podchodzą do nich z dystansem. Gorzej jak kobieta na prawdę ma problem ze zdrowiem:/ ale co ich to.....

Gość z jakiego powodu masz
takie zaswiadczenie ?