Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ..gag

Czy to juz POMOCY!

Polecane posty

Gość ..gag

Jestem w 38 tyg ciazy. Wczoraj poznym popoludniem zaczely mi sie skurcze od kregoslupa w dol brzucha bezbolesne w odstepach co 13, 8 minut W nocy skurcze sie nasilily cala noc nie spalam a dzis rano odeszedl mi czop sluzowy tak mi sie wydaje bylo to galaretowate cos lekko brazowe, ciemno pomaranczowe cos w tym stylu. Teraz mam bardzo mocne skurcze od samego rana bardzo bolesne tak mniej wiecej co 10 - 8 minut. Nasilaja sie gdy chodze, siedze a gdy leze lub na wpol leze sa delikatniejsze ale mimo wszystko az plakac sie chce. Bboje sie jechac do szpitala bo mam daleko i boje sie ze mnie odesla, a jestem sama i czeka mnie droga autobusem a jedyny gin jaki jest dzis nie przyjmuje . boje sie pomocy

Gość franeg
jak ci odejdą wody zadzwoń po karetkę

Gość 1Wiki...
Radzę jechac do szpitala bo jak tak dalej pójdzie urodzisz w domu sama...

Gość ..gag
Jest jakas szansa ze dotrzymam do jutra?

CALKIEM MOZLIWE.... ROZNIE BYWA JEDNE RODZA 3H DRUGIE 24H... CIEZKO STWIERDZIC W KTOREJ GRUPIE TY WYLADUJESZ.... JA MAM 2 PORODY ZA SOBA- OBA OD MOMENTU NAPRAWDE MOCNYCH SKURCZY TRWALY : *1 45 MIN *2- 15 MIN WIEC LEPIEJ JEDZZ JUZ TERAZ

Gość poszukajmnie
poród ci się zaczął! Kombinuj szybko jak dojedziesz, bo niedługo skurcze przybiorą mocno na sile i w autobusie będziesz się skręcać z bólu. Nie piszę tego ze złości, ale tak faktycznie jest.

WODY NIEKONIECZNIE SA 1 OZNAKA PORODU... MNIE MUSIELI PRZEBIC ;( MIALAM ROZWARCIE NA 6CM I SUCHOOO WIEC NIE CZEKAJ NA WODY BO MOZE ICH NIE BYC.... PEDZ MIGIEM DO SZPITALA

może zadzwoń do szpitala i opisz jak sytuacja wygląda - jeśli mieliby Cię odesłać lub to zlekceważyć to niech powiedzą Ci przez telefon a nie będziesz się tłukła... choć ja bym chyba poprosiła kogoś żeby mnie zawiózł i już pojechała, bo w 38 przecież spokojnie możesz urodzić w każdej chwili...

Gość ...gag
Urodzilam peknego synka :-)