Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hydrolizaa

Brzydka i nieinteligentna kobieta - pytanie do panów.

Polecane posty

Gość taki jeden facet27
Jedyne to co mogę poradzić to otaczaj się dziewczyno pozytywnymi ludźmi ,a nie takimi jak większość tutaj co Ci będą wytykać palcami każde potknięcie i gadać" a nie mówiłem/a !! jesteś nic nie warty/a " To co jeszcze przychodzi mi do głowy to to ,że nic na siłę , nie staraj się nikomu nic udowadniać jaka jesteś fajna , czy nie fajna tylko bądź jaka jesteś oraz pracuj sama nad sobą dla lepszego samopoczucia nic na siłę jak ktoś sam z siebie będzie chciał z toba spędzać miło czas nie odrącaj ,ale też i nie uganiaj się za nim. To chyba najlepsze podejście do życia w stylu jak jesteś ukochana przy mnie to super ,a jak Cię nie ma to żyje dalej swoim życiem.

Hydro, jesli wykonujesz wlasciwe cwiczenia, to twoj stan moze poprawic sie--> mniej bolesci, bardziej kobieco i elegancko bedziesz poruszac sie, wiecej usmiechu na twarzy--> nowe znajomosci. ale przede wszystkim jednak stawialabym na net.

Gość Zuzanna Amelia & 26
18:23 [zgłoś do usunięcia] Magic Marc bo facet jak szuka kochanki to po to żeby mieć lepszy seks niż z żoną Magic Marc - a na jakiej podstawie uwazasz ze z autorka bedzie slaby seks? Moze jest wlasnie bardzo zdolna w te klocki. Co to za jakie uprzedzenia i skad je wziales ?

Gość kiiiidmankaa
Prawda jest taka, że wszystko zależy od Twojej postawy. Nawet najwięszy paszczur ma szanse u faceta z klasą jeśli kocha samą siebie. Polecam książkę, "Dlaczego mężczyźni kochają zołzy" Pozdrawiam :))

Gość taki jeden facet27
ja myślę ,że to nie uprzedzenia ,a ten pan jest po prostu zwykłym teoretykiem to powiedział co wiedział. Nie wiem czy autorka jest dziewicą czy już nie ,ale ja wiem ,że taka kobieta co długo nikogo nie miała jest niczym bomba która odpowiednio stymulowana ( w tym emocjonalnie , psychicznie ) daje mężczyźnie w zamian ogień : )...no ,ale czy to może wiedzieć ktoś kto kobiety zna tylko z teorii ?

Gość Zuzanna Amelia & 26
W starym piecu diabel pali...

Gość taki jeden facet27
zuza ,a jak twój piecyk diabełku :D?...kominek pewnie czeka tylko ..kto wie mamy wiosnę zwiewna kiecka czyni cuda.

Gość Zuzanna Amelia & 26
Taki - nie interesuj sie tak bardzo bo potem w nocy bedziesz mial zle sny a po co ?

"a nie jestem biedna i mam poczucie humoru. " poczucie humoru bez inteligencji? coś mi się zdaje, ze przyszłaś tu kokietować :)

Gość Zuzanna Amelia & 26
A co w tym zlego ? Trening czyni mistrza.

Gość taki jeden facet27
zuza słońce ja to mówię z troski do Ciebie ..serio serio ;) ,a jak Cie uraziłem to sorry

Gość Zuzanna Amelia & 26
Taki - ja sie nie obrazilam. Ja tylko dbam o Twoj dobry sen.

taki jeden facet27 -------------> "...no ,ale czy to może wiedzieć ktoś kto kobiety zna tylko z teorii ?" A Tobie co dolega? Czemu nie masz kobiety???