Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hydrolizaa

Brzydka i nieinteligentna kobieta - pytanie do panów.

Polecane posty

Zuzanna Amelia & 26 ------------> Nie czytałam tamtego dennego topiku, bo mnie tam nie było a offermę zostawiam dla Ciebie, pasujecie do siebie.

Gość Zuzanna Amelia & 26
Ale nie napisalas co Cie konkretnie interesuje: malzenstwo, zwiazek na kocia lape, przelotny romans, ktos od czasu do czasu na dochodne czy krotkotrwala znajomosc? A przede wszystkim jakie masz doswiadczenia ze zwiazkami do tej pory ?

Gość Zuzanna Amelia & 26
Ooooo masz jeszcze Szukanie. Szukanie - ile masz lat ?

Gość Zuzanna Amelia & 26
Przeszlifowac, wyremontowac... bedzie dobrze.

Gość iiiiiii tam
Kobieta bez zobowiązań ma jeszcze clkiem spore szanse "w tym wieku" :P Prawdziwy problem to maja rozwódki/samotne matki z dzieckiem. :D to dopiero porażka

Gość Zuzanna Amelia & 26
No ..nie wiem. Mowi sie ze z babami do 25 faceci zenia sie sami, po 25 zenia ich ludzie a po 30 to i sam diabel nie ozeni.

10% ludzi jest inteligentniejsza niż pozostałe 80% +10% inteligentnych inaczej. Tak samo jest z pieniędzmi. 90% całej kasy jest w rękach 10% ludzi. Gdyby przyjrzeć się proporcjom wolnych/zajętych ludzi w poszczególnych przedziałach wiekowych, to... Co oznacza automatycznie, że wśród tych 10% też da się znaleźć nowego potencjalnego Einsteina, Billa Gatesa lub fajnego faceta dla siebie.

Najlepsze są reakcje sąsiadów, mężczyzn - żaden w moim wieku lub młodszy nie mówi mi "dzień dobry". Nie lubię tak przechodzić obok sąsiadów bez słowa. Jakbym była źle wychowana. Tym starszym panom w mojej klatce mówię pierwsza dzień dobry. Ja muszę być naprawdę brzydka i głupia.

Gość Zuzanna Amelia & 26
Szukenie - nie teoretyzuj. Odpowiedz krotko i konkretnie czy umowilbys sie z jakas kobieta z kafe w celu lepszego poznania i ewentualnie rozpatrzenia dalszej znajomosci?

To, ze ktos nie mowi Ci 'dzien dobry' nie swiadczy w zaden sposob o twojej urodzie, ale o braku kultury Twoich sasiadow.

Gość taki jeden facet27
"Szukanie--> obawiam sie, ze znaczna czesc kawalerow w wieku ok.38 l. to dziwne typki" ale 38 letnie panny są normalne:P

"Najlepsze są reakcje sąsiadów, mężczyzn - żaden w moim wieku lub młodszy nie mówi mi "dzień dobry". To może świadczyć o wręcz odwrotnej przyczynie. Może oznaczać, że nie jesteś dla nich starszą panią i dlatego głupio mówić do Ciebie per "dzień dobry", a na "cześć" za mało się znacie.

Gość Zuzanna Amelia & 26
Jak na 38 letnie panny to na pewno sa normalne.

Już się zarejestrowałam na My dwoje ale ten test osobowości muszę od nowa wypełniać. Fajne są te testy. Zdjęcia też można udostępniać tylko wybranym osobom. Macie tam może swoje profile???

Gość taki jeden facet27
dobra nie będziemy się kłucić kto jest bardziej normalny ,a kto nie bo nie o to chodzi. Ja zapytam z ciekawości czy pani autorka miała jakiś chłopaków/ facetów w swoim życiu czy do 38lat ? Bo to jest dość istotne choćby po to ,żeby przekonać się na własnej skórze jaki jest facet ,a nie żyć opowiastkami mamy , cioci innych sfrustrowanych ludzi.

"Kawaler w takim wieku jest bardziej podejrzany niz panna" Powód? Prawie żadna panna w tym wieku jest jeszcze dziewicą, a prawie każdy kawaler w tym wieku zaczyna mieć kłopoty z prostą postawą :P

Gość Magic Marc
Największe szanse masz u facetów bez kompleksów będących grubo po 30-tce zmęczonych zaliczaniem kolejnych pustaków i chcących ustatkować się z osobą inteligentną u boku. Oczywiście nie zwalnia cię to z potrzeby popracowania nad swoim wyglądem. Również spore szanse u desperatów, aczkolwiek ci będą starali się zmieniać cię na siłę pod swój gust, a jeśli będziesz stawiać opór to wpadną w alkoholizm. Nie masz szans u facetów zakompleksionych, młodych ruchaczy, prawików czekających na tą jedyną, piotrusiów panów, dobrze zarabiających snobów i żonatych szukających kochanki :) Chyba dobrze to streściłem

Gość Zuzanna Amelia & 26
Nie znam tego portalu ale chyba kazdy portal jest tak samo dobry. Rownie dobrze mozesz poszukac tu na kafe. Moze tylko ustal soebie juz na poczatku czego konkretnie szukasz i tego sie trzymaj.

Gość Zuzanna Amelia & 26
03.2012] 18:13 [zgłoś do usunięcia] Magic Marc Nie masz szans u facetów zakompleksionych, młodych ruchaczy, prawików czekających na tą jedyną, piotrusiów panów, dobrze zarabiających snobów i żonatych szukających kochanki Dlaczego ? /Szczegolnie ta ostatnia opcja/

taki jeden facet27 -------------> Miałam powodzenie do 21 roku życia. Byłam zaczepiana na ulicy przez chłopaków bo im się podobałam, czasami jakiś szedł za mną , w pociągu czasem ktoś prosił mnie o numer telefonu, miałam chłopaków na koloniach i później na obozach. Ale moja pierwsza praca okazała się porażką, była to praca fizyczna, gdzie rozwaliłam sobie kręgosłup (wyszłam stamtąd z pogłębioną lordozą kręgosłupa), zmieniłam sposób chodzenia, gorzej się poruszałam, zmieniła się moja twarz - bardziej smutna, kłopoty z krążeniem itp. Uroda odeszła a wraz z nią powodzenie. ;

Gość Magic Marc
bo facet jak szuka kochanki to po to żeby mieć lepszy seks niż z żoną :D