Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hydrolizaa

Brzydka i nieinteligentna kobieta - pytanie do panów.

Polecane posty

Gość Zuzanna Amelia & 26
Nie zanizalabym szans nieinteligenmych kobiet. Mysle ze dla wielu panow beda stanowily duzo lepsza opcje niz te inteligentne a przez to trudniejsze do zbajerowania czy zaiponowania.

Gość KotaKotowicz
No to skoro w realu nikt Cie nie zagaduje, a w sieci tak- to czemu nie korzystasz z okazji tylko wycofujesz sie? ie rozumiem... takim zachowaniem przeciez nic nie zmienisz. a skoro tak, to nie mozesz na nic narzekac. trudniej w realu by facet zagadal skoro nie wiem czy jestes sama itd itp. moze nie sa tak smiali? moze latwiej znosza kosza w sieci? To dosc oczywiste. Powinnas byla im odpisac!!!

ty na terpaię idz, bo masz ----------------> A potem założe wątek o nieudanym spotkaniu w Realu. Mam tyle lat ile mam i nie jestem przyzwyczajona do internetowych randek. ehh

Gość taki jeden facet27
..a ja jestem przystojny , inteligentny , z poczuciem humoru , mam niezłą prace i też jestem sam. Dziś wracając do domu jechałem przez miasto i oczywiście same pary ja nie wiem co takie fajne laski z wyglądu widzą w jakiś lumpach ,ale tłumaczę to sobie ,że nie są widocznie takie fajne na jakie wyglądają ...czuję się samotny ostatnio ;( i przez to nieszczęśliwy choć w pracy mam uśmiech na twarzy ,a wręcz tryskam humorem , podśpiewuje sobie nawet czasami ...wracam do domu i stypa ;/

KotaKotowicz ------------> Może powrócę na tamten portal i jeśli ktoś się do mnie odezwie to teraz nie stchórzę. Na Sympatii się nie zarejestruję, bo jest zbyt popularna...

Gość jnb
Hydro, może na tych ćwiczeniach warto się rozejrzeć? Bo na jakiś spontaniczny podryw nieznajomych facetów raczej bym nie liczyła

Gość taki jeden facet27
autorko skoro widzisz ,że poprawa figury daje efekty to ..trenuj dalej

Gość temini
Moim zdaniem za dużych szans to Ty już nie masz. Przykro mi takie życie.Patrząc na kolegów z pracy, ze studiów to raczej wygląd się liczy. Pierwsze wrażenie to wygląd jak jesteś przeciętna to sorry po co ma podbijać jak mu się nie podobasz, przeciętnych kobiet jest na pęczki. Bez pociągu, zauroczenia co jest pierwsze raczej nie będą chcieli się z Tobą umówić. Poza tym wiek. Jak do tej pory jesteś sama to dla faceta znak, że jednak coś nie halo. Babka w Twoim wieku już raczej nie jest rozchwytywana. No chyba, że jesteś naprawdę piękna kobietą. Z tego co widzę faceci w Twoim wieku szukają młodszej, świeżej co im da drugą młodość. A inteligencja....no cóż od zawsze wiadomo, że faceci boją się inteligentnych kobiet to raz. Dwa może i mądrej zaradnej kobiety szukają w wieku 20-30 lat, żeby życie sobie układać a potem tych mądrych bab maja po uszy. Bo założyli z nimi dom, maja dzieci i żyją kupę lat.

Gość KotaKotowicz
Hydro, na sympatii tez mozna trafic na wartosciowych ludzi, ale trzeba dokonac potwornie mozolnej selekcji :D

jnb/taki jeden facet27 -----------------> Ćwiczę bo lubię, widzę jak się zmieniam po treningach fizycznie i psychicznie, mam radochę ale dla tych kolesi co tam chodzą jestem "starszą panią". :)

Gość KotaKotowicz
chodzi mi o płaszczyzne erotyczną. lepiej nie kupować kota we worze

KotaKotowicz --------------> przez mój wygląd nie jestem odbierana jak "wartościowa osoba". jak cię widzą tak cię piszą.

KotaKotowicz Hydro, rozumiem, ze dopuszczasz opcje zwiazania sie z rozwodnikiem? ------------> TAK, ale jeżeli rozwodnik ten miałby mieć dużo dzieci to NIE.

A co jest nie tak z Twoim wygladem? Wiadomo twoj sad bedzie mocno subiektywny, ale napisz. Duzo dzieci, to ile? dwoje to juz za duzo o jedno?

Gość Zuzanna Amelia & 26
Ile masz lat ?

KotaKotowicz ------------> Dużo dzieci to dwoje dzieci i więcej. Wyglądam nieatrakcyjnie, albo może nie ubieram się modnie, sama nie wiem.

Hydro, szczerze mowiac, cos za bardzo wybrzydzasz wiesz... No jednak 38lat, tak? To juz naprawde sporo... biorac pod uwage, ze kobiet jest wiecej niz facetow, to.... moze sie okazac, ze musisz zanizyc swoje wymagania.

Gość jnb
Hydro, nie ma siły. Jesli nie jesteś ładniejsza niż przeciętna to zostają Ci głównie mężczyźni poznawani przez znajomych, na portalach lub właśnie np. na treningach - czyli wszędzie tam, gdzie masz szansę i czas, by pokazać się z jak najlepszej strony a nie być oceniona na podstawie pierwszego wrażenia.

Za namową niektórych z Was, postanowiłam zarejestrować się z powrotem na portalu My dwoje i nie panikować, jeżeli jakiś chłop się do mnie odezwie. Będę z nim gadać dopóki sam nie zrezygnuje. Może z kimś się spotkam. Pozdrawiam wszystkich i dziękuję za rady. :)

Gość Zuzanna Amelia & 26
Sorry , juz doczytalam. To Ty zalozylas poprzedni topik. Jak sama oceniasz swoje szanse ?

Hydro, z wlasnego doswiadczenia powiem Ci, ze dlugie gadanie w necie nie ma sensu. Najlepiej jak najszybciej spotkac sie. zaoszczedzisz sobie czasu... no i nie bedziesz zyla zludzeniami:) Powodzenia.

Zuzanna Amelia & 26 -----> Jak oceniam swoje szanse? Kiedyś wysoko, teraz marnie. W moim wieku nie ma już wolnych facetów.

KotaKotowicz ---------> Masz rację, o czym można pisać nie znając się osobiście. Ja , kiedy Oni do mnie napisali w myślach od razu chciałam się spotkać przynajmniej z jednym. Sama też chyba mogę od razu takie spotkanie zaproponować.

Gość Zuzanna Amelia & 26
Probowalas z offerma z kafe? On jest chyba w zblizonym wieku i nawet sie bardzo ambitnie udzielal w Twoim poprzednim topiku.

Najdziwniejsze jest to, że ja tą chemię czuję non stop, prawie każdy facet mi się podoba więc nie jestem wymagająca. Natomiast jest to tylko jednostronne uczucie bez wzajemności z drugiej strony.