Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdezorientowany000333

Dziewczyna przekłada randkę

Polecane posty

Witam, mam problem byłem z dziewczyną już na jednej randce, wszystko ok było miło. Kiedy umówiliśmy się na drugą ona tego dnia powiedziała że nie może się spotkac. Zapytałem o kolejny dzień ale także, potem o klejny i też nic aż w końcy zapytałem się czy w ogóle ma zamiar się ze mną spotkac i więcej nic nie napisała. Ona jest trochę nie śmiała ale czy mam nacisakac dalej czy po prostu sobie darowac ?

Gość KotaKotowicz
Daruj sobie. Ona nie chce tego spotkania.

Ale kurczę dziwi mnie to że ona na tej randce byłą na prawdę zainteresowana, była blisko mnie i zagadywała i coś nawet o prawdziwej miłości mówiła, dlatego szczerze mnie dziwi jej zachowanie a to nie jest osoba która by ze mnie drwiła :(

Gość moim zdaniem jest
niezainteresowana. Rozmawiała z Tobą miło, bo była taktowna po prostu. Nie narzucaj się więcej

Gość tak myślę.........
na randce jest się miłym, bo to jest randka... tzn. jeżeli nie wiem, lub wiem, że nie chcę się więcej spotkać, to nie wspominam o przyszłości, ale jednak... jestem miła. Widać dziewczyna nie jest zainteresowana. Spytałeś ją wprost, kiedy znajdzie czas, urwała kontakt, tzn., że nie znajdzie.

daj sobie spokoj z nia i nie pisz juz wiecej. skoro nawet sie nie pofatygowala zeby odpisac na Twojego ostatniego sms-a to zwyczajnie nie jest zainteresowana