Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafegb

Niewidzialny dla kobiet

Polecane posty

Gość kafegb

Mam 27 lat, moj problem polega na tym ze kompletnie nie wzbudzam zainteresowania u kobiet, zero. Mimo tylu lat nigdy nie bylem w zwiazku. Kobiety traktuja mnie jak powietrze, zero zainteresowania seksualnego. Co najwyzej istnieje jako kolega, ktoremu sie mozna wyzalic(jestem dosc wrazliwym facetem, pomocnym). Uprzedzajac pytania o wyglad juz pisze jak wygladam. Wysoki(186 cm) brunet, normalna budowa( ponad 80kg), twarz przecietna(niebrzydka, przecietna, srednia, nic specjalnego ale tez nic wyrozniajacego sie in minus). Chodze zawsze zadbany, z innych cech, kulturalny,mily chyba nieglupi, srednio zamozny. Dla kobiet nie istnieje jako ktos wiecej niz koleg. Nie mam widocznie tego cos. Jakies porady dla mnie?

Gość wzrostniewzrost
nie potrafisz może wzbudzić podniecenia w kobietach

Gość gordon brałn
kup feromony bo swoich nie produkujesz! a to podstawa!

Gość asikopagapii
ej tam zle patrzysz albo z a wysoko mierzysz,, sproboj na chat albo portalach

Może jesteś za bardzo taki...przepraszam ale to napiszę-tatusiowaty.No wiesz,opiekuńczy,miły,pomocny.Wszytko fajnie ale trzeba dołożyć trochę zdecydowania,pewności siebie,szorstkości.Te dziewczyny które spotykasz to widocznie mimozy bo takie własnie przyciągasz swoim zachowaniem..Ona ma poczuć się w twoim towarzystwie jak piękna dziewczyna ale taka z którą konie można kraść a nie jak damulcia wprost z ołtarzyka uwielbienia czy nie daj bosze siostra.

hmm....zapros jaks na wakacje nad morzem...i zaplac za nia....miej gest... masz jakis hobby?....tam poszukaj przyjaciolki.... i marsz do silowni!!!!.....troche sportu ci nie zaszkodzi...dobry fryzjer, swieza koszula, dobre perfumy i piekny usmiech.....masz ladne zeby?...jezeli nie to zadbaj o nie....faceta z ladnymi zebami az chce sie calowac...:D

Gość kafegb
powyzszy wpis to oczywiscie podszyw co do zainteresowan to mam wiele ale to nic nie daje

Moze one czuję sie niewidzialne dla Ciebie, bo nie umiesz odczytywać sygnałów i przechodzić do działania.

Gość kafegb
moze i nie umiem odczytywac, ale skad niby mam umiec jak z zadna nigdy nie bylem

nie zadawaj nigdy takiego pytania kiedy sie z nia umowisz: a nie bedziesz sie mnie wstydzic?.....bo jak takie pytanie zadasz to ona zacznie sie stanawiac dlaczego ma sie ciebie wstydzic.... noz kurrrde....nie masz kumpli ktorzy maj siostry a one jaies kolezanki?!!! meine gotte

Gość kafegb
Inni to sa inni, inni sa inni, ja nie jestem inni tylko jestem ja

Gość kafegb
jakiejs konkretnej pomocy, wskazowek itp

Gość kafegb
szkoly uwodzenia? hmmm, to nie jest dobry pomysl, skutecznosc takich szkol jest bardzo niska

ciagle ci w doopie zle! cokolwiek sie powie....strzel sobie w leb i daj nam swiety spokoj!:O

ciagle ci w doopie zle! cokolwiek sie powie....strzel sobie w leb i daj nam swiety spokoj!:O

Gość kafegb
wawa

Gość kafegb
hmmm, z nicku wynika ze jestes facetem

Gość kafegb
temat umarl? szkoda

Gość kkkkkkkhhhhhhh
spoko odzyje, a co do Ciebie to najwazniejsza w kontaktach z kobietami jest pewnosc siebie

Gość kafegb
u mnie bez zmian