Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Puszysta_niunia

Od dzis ścisła dietka i ćwiczonka:) Do 31.07 musze zgubić 15kg. Kto dołączy??

Polecane posty

Gość Puszysta_niunia

Witam chetnie popisze z kobietkami ktore tak jak ja staruja z wysokiej wagi. I do lipca chca byc wmiare szczuple. Pisze wmiare poniewaz bede od lipa walczyla dalej z waga bo moja wymarzona waga to 58kg. A wiec tak startowalam z waga 92kgwaga po ciazy) do tej pory udało mi sie zrzucic 7kg. Wiec od dzis startuje z wagi 85kg. Mam 165cm i 24 lata. Czy ktos dolaczy???

Witam ;) napewno Ci się uda ja na początku nie wierzyłam że mi się uda a teraz juz jestem bardzo blisko celu ;) trzymam kciuki . Masz jakąś konkretną dietke czy poprostu MŻ ?

Gość Puszysta_niunia
Na poczatku liczylam kalorie ale przy dziecku nie jest tak latwo. Teraz jem 4 posilki dziennie w malenkich ilosciach wszystko parowane nie jem ziemniakow bialego chleba. Jem dosc duzo marchwi kalafiora i brokuł. Moze podpowiesz mi co jeszcze pomoze mi schudnac ??? A ty na jakiej diecie jestes???? Aha i do tej pory czasami tak ok 20 podjadlam jeszcze jakas malenka kanape a od dzis koniec!!!!!! Jem wlasnie teraz kolacje 2 kromeczki bardzo cienkie chlebka razowego z poledwica i szyneczka. Pozniej jak bede glodna podjem sobie grejfruta.

hej. ja jestem od miesiąca na diecie i schudłam 8,5kg. zaczynałam z wagą 106kg. teraz ważę 97,5kg i nie jestem wcale głodna, wręcz przeciwnie... do wakacji zamierzam ważyć 70kg i wiem, że mi się uda

3 główne zasady to: -ZERO CUKRU -ZERO SOLI -5 LITRÓW WODY DZIENNIE no ale to nie tylko to... jeszcze jest sporo innych zasad na mojej diecie

No ja staram się jeść 3 posiłki dziennie . Nie jem ziemniaków , słodyczy , makaronów , ryżu , fast-foodów , różnych sosów . Jem tylko gotowane mięso , dużo warzyw , zupki warzywne bez śmietany , czasem bulion z kostki podobno ma mało kalorii , owoce najczęściej grejpfruty , po 18 nie jem już nic . Pije czerwoną herbatę a rano wodę z cytryną . Jeżdzę na rowerku stracjonarnym , teraz już jest cieplej to na normalnym .

Gość Puszysta_niunia
kasiek861010 Mozesz napisac cos wiecej o swojej diecie??? Ja tez nie jem fast food-ow slodycze czasem cos przekasze najbardziej chec mnie bierze przed @ tak daje rade bez nich. Nie pije gazowanych napoi. Kasiek zainteresowalo mnie twoje szybie zrzucanie kg.

Gość Puszysta_niunia
Aha ja mieszkam w Angli wiec do 18 tego czasu mam zabiar zjadac kolacje. Moj jeden podstawowy blad to to jak moj maz ma wolne czesto gdzies wyjezdzamy wiec zjem sniadanie a obiad jem dopiero o 17nastej .

Gość Puszysta_niunia
Nic kobietki ide umyc auto i posprzatac.;) Mam nadzieje ze ktos do mnie dolaczy i bedziemy mogly sie wspolnie wspierac ;)