Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość parram parram

Bardzo ładna i bardzo inteligentna kobieta - pytanie do Panów.

Polecane posty

Gość parram parram

Jak taką postrzegacie, macie pewnie obok siebie takie koleżanki. Ja jestem właśnie taka i nie wiem czy mam jakąś szansę u facetów. Raczej od razu się wycofują. . .

Gość Samotny28
Daj numer koma, pogadamy :)

kazdy facet chce miec kobiete ktora jest wyłącznie dla niego a taka ładna inteligentna bedzie szukała idealnego faceta (a tacy nie istnieją)bo bedzie uwazac ze jej sie to nalezy bo ona ma wymagania i prawo do tego wiec przez to omijamy takie panny by nie robic sobie kłopotu oczywiście chyba ze facetowi zalezy tylko na seksie to bedzie podbijał

Gość osqdqwdqwdqwdqwd
zapomniałaś jeszcze dodać ,ze jestes bardzo skromna

Gość parram parram
Samotny28 -> a jesteś przystojny i inteligentny? ;) facet z kulurka -> bawią mnie osoby bez jakichś wymagań i oczekiwań. Zresztą to jest kwestia tego, kto jest w stanie mnie sobą zainteresować po prostu. Jeśli facet jest pewny siebie i ma do tego podstawy chętnie go poznam i normalnie porozmawiam. A z tym seksem to fakt.. tacy "podbijają" najczęściej. osqdqwdqwdqwdqwd -> skromność nie we wszystkich kręgach kulturowych czy społecznych jest uważana za zaletę :)

Gość osqdqwdqwdqwdqwd
skromność nie wyklucza pewnosci siebie ;)

Gość parram parram
osqdqwdqwdqwdqwd -> to prawda, jednak czasem pewne zalety trzeba podać na tacy ;)

Gość osqdqwdqwdqwdqwd
zawsze jest to zaleta jeśli sami nie opowiadamy jacy to nie jesteśmy cudowni. jesli jestesmy faktycznie to nie musimy o tym mowić bo wszyscy o tym wiedzą

Gość osqdqwdqwdqwdqwd
a ,, która krowa głosniej ryczy ta mniej mleka daje .."

Gość tak tak jestes bardzo i bardzo
zaklamana, typowe zestaw laska ma o sobie mniemanie ktore opiera na zdaniu starych, cioc, babci :O🖐️ a w realu pewnie bazyliszek ktorego wszyscy omijaja szerokim lukiem

Gość parram parram
osqdqwdqwdqwdqwd -> niestety, nie do końca mogę się z Tobą zgodzić. Choć nawiązujesz zapewne do tego tematu, a jest on jedynie radosną odpowiedzią na temat kobiety brzydkiej i nieinteligentnej ;) Szukanie dziury w całym -> prawdziwe piękno i prawdziwa inteligencja z wiekiem nie tylko nie przemija a wręcz rozkwita.

Gość osqdqwdqwdqwdqwd
w kazdym razie uwazam ,ze ktos kto jest smiadomy ,ze jest ładny czy madry nie musi sie tym chwalić bo wie ,ze tak jest. ma na pewno tego potwierdzenie pewnosć siebie jak najbardziej tak ,a chwalenie się żeby sie dowartosciować na siłe - nie

"prawdziwe piękno i prawdziwa inteligencja z wiekiem nie tylko nie przemija a wręcz rozkwita." Mężczyźni sa z tego faktu niezmiernie zadowoleni! :) Czego o kobietach nie można powiedzieć, ponieważ przysłowie z winem ma ewidentnie jedną płeć :P

Gość parram parram
facet z kuturka :) Nie myl oczekiwań z założeniami. Każdy kto szuka kogoś, kto ma się wpasować w z góry ustalone ramy przegra.. Ale nie da się ukryć, że mamy na ogól jakiś typ osoby, która nas pociąga i interesuje.

Gość parram parram
osqdqwdqwdqwdqwd -> ależ oczywiście! :) Generalnie od osób świadomych swoich atrybutów bije spokój, radość i pewność siebie, które przyciągają innych. Szukanie -> no nie wiem, nie wiem... Czasem jak patrzę na Polaków po trzydziestce to nic tylko płacz i zgrzytanie zębów. Za to babeczki trzymają się świetnie!

Gość tak trzymaja sie
na celullicie i obwislych cyckach :P

"Czego o kobietach nie można powiedzieć, ponieważ przysłowie z winem ma ewidentnie jedną płeć" coś Ty się Szukanie zrobił taki okrutny? ;)

"Czasem jak patrzę na Polaków po trzydziestce to nic tylko płacz i zgrzytanie zębów. Za to babeczki trzymają się świetnie!" mam identyczne obserwacje, chociaż jak ze wszystkim bywają wyjątki

"Najlepszą obroną jest... przyznanie racji" to się chyba mówiło, że przez grzeczność nie zaprzeczę, tylko nie wiem, czy chce mi się dochodzić z kim się tak zapragnąłeś zgodzić? ;-)

Gość parram parram
"Najlepszą obroną jest... przyznanie racji" :D otóż to! Jak miło, że można na tym forum czasem zobaczyć przebłyski inteligencji :P

a tak, teraz widzę no cóż, widać rzeczywistość nikogo nie oszczędza i prędzej czy później każdy trochę cynizmu sobie implementuje :)

Gość Samotny28
do parram parram A to już ocenisz jak sobie porozmawiamy i wymienimy się fotkami ;P

Oho :D następna śliczna i mądra która odstrasza facetów :D ciekawe dlaczego miałoby tak być :p coś mi sie widzi że ktoś tu spogląda na siebie przez mocno różowe okulary :p bo nie ma cudów żeby ładna i mądra dziewczyna nie maiła powodzenia :) chyba że ma przy tym inne wady, które spychają na dalszy plan ładny wygląd i inteligencję :) np zryty charakter, albo za wysokie wymagania.

Gość parram parram
Samotny28 -> proszę bardzo, dawaj maila i lecimy ;)

"Rzeczywistość dopada marzenia, które się same do niej implementują z czasem. Tylko młodość nie chce się zaimplementować automatycznie i wymaga pewnego, hmmmm.... wkładu własnego" taaaaa .. ano.... no i właśnie, heh (jeszcze chwila i będę musiała zostać wyznawczynią zen tak się zdołuję ;-)