Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Angellaaaaa

Czu uważacie, że wysokie dziewczyny nie powinny nosić wysokich obcasów?

Polecane posty

Gość Angellaaaaa

Czy właśnie wręcz przeciwnie? Czy obcasy 12, 13 - centymetrowe są przeznaczone dla dziewcząt poniżej 170 cm ?

Gość koscisty tylek 26
mam 170 i tez mnie ten problem nurtuje, niemniej jednak szpileczki uwielbiam, zwlaszcza te wysokie

Gość Angellaaaaa
ja właśnie też uwielbiam obcasy i szczególnie chora jestem na punkcie koturn, ale wystarczą 10 cm i już mam 184 :(

Gość maturks4
ŻADNE dziewczyny nie powinny nosić wysokich obcasów (przesadnie), żeby potem nie kuśtykać z haluksami na wierzchu. W całkiem płaskich kapciach

ja mam 170 cm i nosze 10 cm:) a teraz w kwietniu ide na wesele z kolega ktory jest rowny ze mna;pp

ja mam 177 wzrostu, a moich najwyszych szpilkach ma 192. Czesto nosze szpili, ale czasme glupio sie czuje gdy stoje ze znajomymi w grupce i jestem wyzsza o glowe nawet od chlopakow

Gość koscisty tylek 26
a moze sie jakis pan wypowiedziec?

Gość Angellaaaaa
mnie ciocia przywiozła z Anglii koturny, które mają 15 cm, przy moich 174 cm wyglądam w nich jak olbrzym, więc stoją w szafie i ładnie wyglądają ... :(

Uważam że powinny nosić jeśli im to sprawia przyjemność :) tak samo jak uważam że balerinki mogą nosić dziewczyny o wzroście 150 jeżeli chcą, a nie skazywać sie na wieczne szpile 12-centymetrowe :)

Gość Despina
czasami nosze szpilki gdy wychodzę gdzies z narzeczonym.Mam wtedy ponad 1,80 i nadal jestem nizsza duzo od Niego:P

Gość Angellaaaaa
chyba, że dziewczyna w szpilkach jest wyższa od faceta, wtedy zaczyna się problem :D

Gość Angellaaaaa
nie każdy facet akceptuje dziewczynę wyższą , podobno nie czują się tacy męscy :D

Gość Angellaaaaa
faceci mali i szpilki na półkach się marnują :D

Gość wysokie kobiety mają wielkie
stopy stąd łatwiej im nosić suuper szpile. Ja np mam rozmiar buta 35 i dla mnie 12cm szpilka to jest naprawde mocne wygięcie stopy, a przy rozm. 40 - to 12cm jest nieodczuwalne. Dlatego wysokie laski chetnie nosza takie obcasy - tez bym nosila, gdybym miala wieksze stopy

Gość osqdqwdqwdqwdqwd
dla osoby o wzroście 170 obcay powyzej 10 cm są moim zdaniem za wysokie

Gość osqdqwdqwdqwdqwd
zreszta ja mam 163 i też nie czuje potrzeby nosić super wysokich obcasów .. nie wiem dlaczego macie taka potrzebe

Gość marta laura wu
ja uwielbiam wszystki buty i mam ich bardzo dużo. Mam na ich punkcie bzika dosłownie.

Gość WysokaNati
A ja mam 1,74 i nigdy nie wyjdę w obcasach na ulicę bo czułabym się mega niekomfortowo mając 1,86 cm (w 12 cm szpilkach) :((.Chciałabym mieć 1,65 ;(

Gość WysokaNati
Mam takiego doła na tym punkcie od 16 roku życia,odkąd grupka nastolatków wyśmiewała się ze mnie,że jestem taka wielka,że biegłam do domu na bosaka :(.Uzbieram sobie na operację i skrócę sobie udo i łydkę o 4,5 cm i będę mieć te moje wymarzone 1,65.Będę mogła założyć obcasy 12-14-cm i wyglądać super a nie jak olbrzym :(.Ku*** jak ja chcę być niższa :(

Gość katia b.
Wszystko zależy od tego, jaki jest Twój chłopak. Jeśli jesteście podobnego wzrostu, to kiepskim pomysłem będą wysokie szpilki. Może to wyglądać śmiesznie ;-) Zobacz co sobie teraz strzeliłam. Teraz pewnie chłopak mnie zastrzeli ;P

Gość PANI A.
moje drogie zaczne od tego ze majac 1,70 cm NIE JESTESCIE WYSOKIE!!! wbijcie to sobie do glowek, i naprawde nie chce was urazic, ani nie mowie tego zlosliwie. kiedys owszem w dowwodzie bylo napisane 170-wysoki, ale przy dzisiejszym wzroscie ludzi to co najwyzej sredni....180cm i wiecej to jest osoba wysoka a dla dziewczyny to problem nie lada jakie obcasy wybrac.... jesli mezczyzna jest wyszy to nie ma problemu,jesli rozny lub nizszy to problem jest. sama mam 180cm maż 184cm, i moje maksymalne obcasy to 5cm....wteyd jestem o centa wyzsza od niego ale trudno... pozdrawiam

Gość PANI A.
wysoka Nati a kto ci kaze chodzic w 10-12 cm szpilach?????? 5-7 cm nie wystarczy????? nie bredź od rzeczy....

Gość dreszczowiec$
Szpilki nie są złe tylko później macie chore wymagania co do wzrostu mezczyzny np. typu faceci zaczynają się od 195 cm czy więcej itp. czasem takie wymogi a dziewczyna ledwo ponad 160cm